Hirdetés
-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goodone
csendes tag
válasz
szkuvi #154635 üzenetére
Én most vettem magamnak egy ilyen kártyát, lassan két hete. A három ventilátoros kártyák nekem pont nem férnek be a gépembe. Eddig nagyon meg vagyok elégedve vele. FHD 60Hz játszok, de mostani játékok gond nélkül mennek ultra beállítások mellett, úgy hogy nekem még egy régebbi, i7-7700 procim van. A hőmérséklet értékek is rendben vannak. Hozza a referencia kártya adatait. Nagy terhelés alatt (benchmark) 66-67C-nál nem ment fentebb a hőmérséklete és a ventilátoroknak se volt zavaró hangja. Játék közben viszont még nem pörgött egyszer sem maximumon a ventilátor, a mostani nagy címek közül csak a Cyberpunk 2077-et nem próbáltam még ki. A gyári ventilátor profil beállítása 60C-nál indítja el a ventilátorokat, az alatt nem forognak. Természetesen a kártyához letölthető expertool 2-vel be lehet állítani, hogyan viselkedjenek a ventilátorok. Állíthatóak a feszültségértékek, több fajta előre beállított profil van, (OC, silent stb.) Az RGB világítást is lehet variálni és ki is lehet kapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA /GPU kiadások időrendben, valamint teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Játék tesztek és GPU vs GPU tesztek (Angol) Link 1 - Link 2
A GPU-k grafikus egységeinek listája: AMD, Nvidia, Intel ARC.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Spórolós topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen videókártyát?
- Programozás topic
- Autós topik
- Jófogás tapasztalatok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AM 4 Lapok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3070, 7020, 7060 + / Hp Elitedesk 800 G3 Mini /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest