Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz zgospel #96153 üzenetére

Ahogy eltér az emberek látása, hallása, szaglása. Ízlése, sőt ízlése is, úgy van aki lát dolgokat, van aki észre se veszi. Nincs egységes álláspont, mi a szép, a színes, vagy a színhű, a fényes vagy a sötétebb szóval azon túl, hogy nincs kalibrált tévém, én a természetességre törekszem, de ezt is kb 3 hét volt,.mire mindent végig próbáltam, mert elég összetett a képbeállítás menü, mivel mindent nézek, végig kellett próbálgatom egy egy beállítást akár egy napon keresztül.
    Másnap úgyis csak a műsor tartalmára emlékszem, egy junosztyon is nézhetném, a pillanatnyi élményt viszont nagyon hozzáaa 100", miközben a kép a saját preferenciáimnak megfelelő, homogén, nincs de, a háttérvilágítás tökéletesen egységes, a fekete fekete, miközben a részletek se vesznek el, a színes színes, miközben nincs túlszínezve. Ha már a filmet nézem, és nem azt hogy milyen sötét vagy világos a kép, akkor jó a beállítás! :D
    Kb 15 éve voltam utoljára áruházban tévéket nézegetni, szimplán nincs erre igények, utánaolvasok, megnézek pár yt videót, és fórum hozzászólást, ha nincs gond. Jöhet.
    Olyan is volt, hogy csak rányomtam, majd másnap mentem a tévéért. Ha mégse jönne be, ahogy az 2 éve az iPS paneles 75-ös samsunggal történt, visszaviszem.

Nincs semmi összehasonlítási alapom se miniledes cuccokkal, se oleddel, se tcl tévét nem láttam közelről, de konkrétan élőben sem.

Nekem ez nem egy olyan dolog, hogy hónapokig rágódok, gyűjteni se szoktam ilyesmire, egy óra eldönteni, de eddig nem érzem, hogy rosszul döntöttem volna, sőt, konkrétan rosszabbra számítottam.

49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025

Új hozzászólás Aktív témák