Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz GEPESZ66 #2019 üzenetére

Az árukereső inkább csak az árak és üzletek keresésére jó, mert hiányos, téves és pontatlan információkat is mutathat, sőt még az árak sem mindig egyeznek az üzletek áraival.
    Mindkettő Smart tv, tehát tartalmaznak böngészőt is, nincs jelentősége, hogy hány magos a proci a YT-hoz, meg amúgy sem. Falra is lehet őket tenni 200x200-as falitartóval. Eléggé hasonló képességű tévék, érdemes letesztelni választás előtt, majd a saját szempontjaid alapján dönteni. Jótállás szempontjából, ha mód van rá, és nem is sokkal drágábban, akkor a hivatalos viszonteladó a javasolt, a biztonságosabb gyári háttérrel.
    Ha most venném, én lehet, hogy inkább a kicsivel drágább webos 2-es LG 32 LF630V Smart-t venném, ez egy PH-s teszt a típusról. Ha ennyiért adnák. Rendelhető, de egyedi határidővel, ez nem tudom mennyit jelentene.(ezt most találtam)

Eperkutyus A Sharp már eléggé ismeretlen itt a fórumon, egy szlovák cég átvette az EU-s forgalmazás jogát, meg kivonultak az Usából. Egy itteni cikk: Konteók: mi lesz a Sharppal Európában? LC42LD265E első benyomás

Új hozzászólás Aktív témák