-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
válasz Amazonas #52782 üzenetére
Oprendszernek, photoshopnak, modellezőnek és éppen aktuális 1-2 játéknak, de azt nem erőltetném. 256GB is elmegy, nekem elfogadható a 13-14e ársáv. Ezek alapján maradt SU800 vagy MX500. Mindkettő 5 év garis, ez szempont volt. Tárolásra van merevlemez, SSD-t nem érinti.
Ezek alapján?
PSN ID: marquuard
-
marquuard
veterán
SU650 kilőve, SU800 és Crucial MX500 közül melyiket válasszam? Nagyjából ezzel el is dől, hogy mivel bővítek. Nekem elég hasonlónak tűnik.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. ADATA SU650 vagy SU800 a javasoltabb? 128GB-ra lenne szükségem, gépben SU800 van, de hátha van valami jelentősebb különbség a kettő között.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Úgy jártam, hogy a kinézett PNY CS900 128GB elfogyott, így az ADATA SU800-at néztem ki alternatívaként. Vehetem ezt? Viszonylag azonosnak tűnik nekem.
-
marquuard
veterán
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Helyben jó áron tudnék venni egy 120GB-os PNY CS900-at 3 év garanciával. Maga mint márka/modell mennyire megbízható?
-
marquuard
veterán
válasz Amazonas #45195 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Szintetikus teszteknek mennyire lehet hinni? Itt van pl. ez. Laptopban éppen UV400 van, ehhez próbálok viszonyítani, ami egyébként megfelelő most is.
Gondolom OS-szinten olyan nagy különbséget nem fogok érezni, az 5 év garancia viszont elég húzófaktor.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Max. 20e Ft-ig szeretnék 120GB-os SSD-t vásárolni OS alá. Az összefoglalóból néztem ADATA SX900/SP900-at, nem találok webshopokban, illetve HyperX 3K-ra is azt írja az árukereső, hogy nincs már. Asztalihoz szeretném átlagos felhasználásra, inkább csak OS-hez. Az alaplap egy Gigabyte UD3P. Melyiket tudnátok ajánlani ebben az ársávban?
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Fujitsu A557 laptopba keresnék SSD-t. Kinéztem egyet ami tárhelyre megfelelő, Kingston SSDNow UV400. 240-256GB tárhely kellene, 25-26e Ft-ért mit ajánlanátok?
-
marquuard
veterán
Sziasztok. Teljesítmény szempontjából melyiket érdemes választani? HyperX Fury vagy ADATA SX930? Mindkét modell 120GB-os.
-
marquuard
veterán
Sziasztok, HyperX Fury és 750 EVO közül melyiket érdemes választani? 120GB-os modell érdekelne.
-
marquuard
veterán
Üdv. Playstation 4-hez keresek időtálló SSD-t intenzívebb használatra (játék) 25e Ft-ig. Nem tudom, hogy ebben a helyzetben megéri-e SSD-t használni, ha jól tudom, idővel degradálódik nagyobb igénybevételkor. Ha így van, akkor maradok a HDD-nél.
-
marquuard
veterán
Üdv. 3 SSD jöhet szóba:
-OCZ Vertex 460
-Samsung 840 EVO
-Kingston HyperX 3KMelyiket ajánljátok? Egy rövid indoklást is szeretnék kérni. Előre is köszönöm.
-
marquuard
veterán
Ha most veszek 840 EVO-t, akkor azon már frissítve van a firmware?
-
marquuard
veterán
Sziasztok. OCZ Vector 150 mennyire időtálló? 5 év garancia van rá, ami elég bíztató.
-
marquuard
veterán
válasz Ice&Lime #24499 üzenetére
A weboldalon található leírásra és jellemzőkre gondolok. Tehát ha szerepel ott az a bizonyos adatmennyiség, akkor arra vonatkozik a garancia ezen pontja. De ezek szerint akkor a jellemzésben nem tüntetik fel.
Esetleg tudni valamit arról, hogy a HyperX 3K-nál van-e garanciaelvesztés egy adott adatmennyiség meghaladása után?
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Létezik olyan SSD-nél, hogy meg van szabva, hogy hány GB "adatforgalmat" generálhatok 1 hónap alatt? Hallottam olyanról, hogy be lehet állítani egy limitet, amikor már nem enged több adatot rápakolni. Elvileg biztonsági okokból van ez a funkció.
-
marquuard
veterán
OCZ Vertex 460 megbízható? A saját árszegmensében elég jól el tudja adni magát a review-ok alapján, nagyon úgy néz ki, hogy erre esik a választás. A 20nm helyett 19nm valóban sokat javít a teljesítményen és az élettartamon?
-
marquuard
veterán
válasz Picturemaker #24051 üzenetére
Engem az 5 év garancia győzött meg az OCZ-ről, semmi tapasztalatom nincs SSD terén. A HyperX 3K is elég szimpatikus. A Samsungról meg PH-s cikk is volt, hogy egyik hiba kijavítása után jött a másik.
-
marquuard
veterán
válasz Picturemaker #24047 üzenetére
Valahogy erre számítottam
Szerintem az Intel 520, Vertex 4 és HyperX 3K trió közül egyikkel sem nyúlok mellé.
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Üdv. Tervezek egy SSD-t a rendszernek és segítség kellene, hogy melyiket válasszam. Nálam fontos a teljesítmény és a tartósság.
Három alternatíva jött eddig szóba:
-OCZ Vettex 4
-Kingston HyperX 3K
-Samsung 840 EVOMind a három 120GB-os. Maximum 20-22e Ft-ot szánnék SSD-re. A három közül melyiket ajánljátok? Vagy ha tudtok ebben az árszegmensben jobbat, akkor megköszönném.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. 20-22 ezer Ft-ig melyik SSD-t ajánljátok, amin a rendszert használnám? Gondolkodtam a Samsung-on, de lebeszéltek róla. Még az OCZ Vertex-en gondolkodtam, de nem ismerem sajnos. Előre is köszönöm.
-
marquuard
veterán
Üdv. Samsung 840 EVO 120GB Basic-nál 20 ezres kategóriában van nagyobb teljesítményű SSD?
-
marquuard
veterán
Üdv.
Samsung 840 EVO-ról mik a vélemények? Nekem ezt ajánlgatják, és nem szeretnék mellényúlni.
-
marquuard
veterán
Sziasztok. 20 ezer Ft-ig melyik a legjobb SSD? Csak az oprendszer lenne rajta, meg a programok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Kapja az ívet az új Spider-Manben a DirectStorage, pedig csak teszi a dolgát
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Renault, Dacia topik
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - SEAGATE és WESTERN DIGITAL 1TB 3.5" 7200rpm 64MB SATA HDD merevlemezek
- Hibátlan - TOSHIBA 3TB PC P300 HDWD130 3.5" 7200rpm 64MB SATA HDD merevlemez
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Western Digital Ultrastar DC HC550 18TB - 512MB, 7200rpm, SATA3 - 100/100 -as - Eladó!
- BONTATLAN! WD Western Digital Blue SN580 1TB M.2 PCI-e Gen4 SSD!
- WD Green 3.5 4TB 5400rpm 64MB SATA3 (WD40EZRX) 100/100%
- Sata rack 3,5" , 2,5" SSD HDD front és hátsó rack , USB3 2,5" külső ház, külső DVD iró USB3.0
- WD 1.5TB Enterprise Storage
- 256GB 256 GB-os Silicon Power A80 új, nagyon újszerű PCIe vezérlős NVMe 2280-as prémium SSD fél áron
- Vásárolnék 1TB-os vagy nagyobb tárhelyű merevlemezeket, HDD-ket
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest