-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Hali.
[link]
Ez az SSD jónak számít? A kis Vertex3 60 Gigásomat akarnám lecserélni, mert nagyon kicsi már és lassú is igazából, mindig is az volt csak vinyó után nem érdekelt mert így is hasított.
Rendszer SSD lenne, meg persze adattároló is. Persze van backup több is, de azért legyen megbízható ez is, meg hosszú élettartamú.
Nem nagyon pörgetem sokat, 10 Tera írás megy rá évente. Nem tudom lényeges-e, egy régebbi Ivy gépbe megy, W7-tel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
worxland #29303 üzenetére
Oké, akkor ráérdeklődöm.
Van egy másik is 11TB írással, ha esetleg az első nem jön össze ezt is megvehetem? Arról nem írnak az összefoglalóban, mi az az írásmennyiség amivel már nem érdemes foglalkozni.FW-t frissítsek előtte vagy a V300-asoknál nem volt gond szoftveresen?
-
törölt tag
Hali.
A V300-as Kinsgton akkor azért megy olyan olcsón aprókon, mert nem valami gyors? Na és 2TB írással meg szabad még venni ezeket?
-
törölt tag
válasz
BomiBoogie #23694 üzenetére
Miben szarok? Sebességre vagy élettartamra? És mennyire durván?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
Hali.
Kingston V300*** (MLC) Csak a Toshiba 19nm Toggle-Mode 2.0 szinkron NAND-okkal , és a 505A firmware-rel rendelkező darabok az ajánlottak!
Oké, honnan tudom az éppen melyik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Crohn betegség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Star Trek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Sandisk Extreme Pro Portable külső SSD 2TB 2000 MB/s
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD - STEAM DECK
- BONTATLAN! Seagate IronWolf Pro 3.5 10TB 7200rpm 256MB SATA3 ST10000NE0004 HDD!
- Western Digital 1 TB WDC WD10EARS-00Y5B1 SATA II HDD
- WD Elements 2TB külső merevlemez, ÚJ, gyári dobozában.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest