-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztibi88
csendes tag
válasz
Integrale #22903 üzenetére
Nem olyan rég írtam az Iponnak, akkor azt válaszolták, hogy nem elírás az oldalon feltüntetett 3 év garancia.
Egyébként Sata2-es lapba kerülne, ráadásul kis sebességkülönbség fel sem tűnne, inkább a megbízhatóság lenne fontos szempont (anno ezért nem mertem megvenni a 80GB-s 320-as intelt). -
djculture
félisten
válasz
Integrale #22708 üzenetére
Multiban számit nagyon de ott még a raid is sokat számít, left4 dead 2-nél pl mióta a raid kötetre raktam át valami 20 másodperccel hamarabb jövök elő a védett házban mig a többeiknek még a neve sincs kiirva csak hogy louis meg edző meg egyebek. Sima ssd-vel 1-2 másodperc "előnyöm" volt
Battlefield3-ban akarom majd megnézni mit számit de ott is hasonlóra számitok. Pedig két olcsó 32-es gyenge ssd van összetéve erre a célra próbának de úgy is hagytam mikor láttam mit muzsikál. Szekvenciálisban igy is gyenge nem ér fel egy samsung evoval de a többi értékei meg diuplája az evonak..[ Szerkesztve ]
-
Bodor
veterán
válasz
Integrale #22666 üzenetére
Lesz javítás egy új FW-el Október 15.-én , persze, hogy mennyire lesz "normális", azon már megoszlanak a vélemények, de az biztos, hogy a megoldás nem publikus.
(#22667) zack: Nem az SF vezérlőről beszéltem.
Pedig mi arról beszéltünk. Vagy minek a kapcsán kapcsolódtál bele a beszélgetésbe?
[ Szerkesztve ]
-
tipuka
addikt
válasz
Integrale #22348 üzenetére
Picit drágább, de az Intel 520-ra 5 év garit adnak itt, 25k.ft.
Persze csak, ha fontos a +2év, hosszútávra biztos jobb a + garis.Horvi: Kötegelővel vagy madzaggal biztos rá tudnám kötni.
[ Szerkesztve ]
-
Horvi
őstag
válasz
Integrale #22346 üzenetére
Hát ahogy nézem mindkettőnek ugyanaz a bele
SandForce SF-2281 vezérlő és 25nm IMFT szinkron NANDok. Szóval én azt venném amire több a gari. Bár az 520-as ugye kifutó termék.
A sata2 korlátot meg csak másolásnál érzed meg max. Általános felhasználás során egyáltalán nem.[ Szerkesztve ]
Hello darkness, my old friend...
-
Balage76
senior tag
válasz
Integrale #16112 üzenetére
Jelenleg ennyi publikus, amit írtam. Ugyanez szerepel a FW közleményében is:
- Performance improvements (available from FW version EXT0BB6Q)
: 120GB Seq. Write 410MB/s ->520MB/s, Random Write(QD1,32) performance improvements
- TCG Opal/IEEE1667 support (available from FW version EXT0BB6Q) -
josipov
csendes tag
válasz
Integrale #16082 üzenetére
Alvó nem jó, mert még akkor is elég sokat eszik, próbáltam már, meglátszik a villanyszámlán. Leszívja az akksit is néhány óra alatt.
Kikapcs-bekapcs nekem most is elég gyors, de mentegetni-megnyitogatni ötféle cadben tízféle projektet, 6-8 wordexcelt meg 15-20 pdf-et mert ezeket szimultán használom, na az az időrabló babradolog( a 25 browsertabot le se írom, mert azt már tudja a róka)
[ Szerkesztve ]
-
josipov
csendes tag
válasz
Integrale #16080 üzenetére
De, az megmarad.
Ez az adatmennyiség jórészt a lapozófáljból és a napi min 1 hibernálásból lesz.
Igen, lapozófáljra szükségem van, nem tudok még 20k-t használt vagy 50k-t új 2x4GB DDR2 so-dimm-be invesztálni. Gondoltam arra is hogy veszek egy gagyi 16gb-s kingfastot még 5 k-ért amire csak a pagefile megy, de erről a kollégák lebeszéltek, még a múlt héten, érthető okokból. kb ennyi.#2 élettartam probléma, most jut eszembe
Ha tovább erőltetik a nanométercsökkentést meg a sokszintű cellákat, a technológia fejlődése lehet hogy a későbbiekben még jobban az élettartam rovására megy, mint ahogy azt most is láthatjuk... -
josipov
csendes tag
válasz
Integrale #16077 üzenetére
Saccra 30-40 GB/nap lesz. Néha több, esetleg kevesebb. Ha hozzászámolom hogy sok progihoz rendszeresen jön néhány gb-nyi update vagy content library, inkébb 40 körül.
A legfőbb bajom, hogy a típus relatíve új, nem tudom mennyire megbízható. Ha 3 év 1 nap után hanyattvágja magát, egyrészt biztosan szomorú leszek, másrészt meg addigra remélhetőleg fejlődik a technológia és engem nem fog ennyire hanyattvágni egy ssd vásárlás...
Nem tudom, nem tudom, ezért a hiszti[ Szerkesztve ]
-
Mezey Lipót
tag
válasz
Integrale #16028 üzenetére
Igen boltja válogatja, csak hát a gyári garancia és a bolti gari nem feltétlenül ugyanazt jelenti.
A boltba simán visszaviszem ha 2 év 11 hónaposan bedöglik és sanyi, míg a gyári garival a gariztatás folymatába be van illesztve egy újabb láncszem, amivel esetleg lehet takarózni, időt húzni...stb. ha mégsem szeretnék egykönnyen kicserélni a cuccot.Rendes vagyok. Segítek másoknak hogy legyen egy igazán sz@r napjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- ASUS notebook topic
- Robotporszívók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Interactive Brokers társalgó
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Xiaomi 12T - egytucat
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest