- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Ömlik a pénz a Huawei-hez
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
2-5 celsius, szóval alapjáraton nem sokkal melegebb a többinél, csak pl laptopokban okozhat kissebb röccenéseket, mert ott ugye bent reked a meleg.
A szekrény hátulján nem tud eltávozni a meleg levegő?Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
PROTRON
addikt
Igen jó.
A 870 EVO esetén ellenőrizni kell hogy mikori a firmware, mert lehetnek a polcon régről bent ragadt példányok, volt egy hibás firmware széria. Szal lehet firmware update-el kell indítani, samsung honlapján pontosan le van írva mennyire egyszerű a dolog.
Az MX500 picivel melegebb, de még elfogadható, nálunk is cégnél 2 hasonlóan nem túl acélos hűtésű AIO PC-ben ilyen van, rendben teszik a dolgukat.[ Szerkesztve ]
Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.
-
Crucial MX500. :) is.
Az ára jó, és a tudása is. 21-22 ezer forintért már kapható, megbízható helyről.
A fenti kettővel szemben szerintem egál, mégis olcsóbb.
Nálam ez lenne a nyerő.
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
-
Szeva!
Nem vagyok szaki, csak időnként idekotnyeleskedek!
De ettől függetlenül egész jól körülírtad a WD Blue 3D 500GB-ot!
Nálam is húzta két évig egy ilyen két notebookban is, most már egy harmadikban muzsikál gond nélkül. A listában van 3 év garit adó hely is, de sok jelentősége nincs, ha 2 évet adnak, az teljesen jó, egyébként gyártónál úgy tudom lehet regisztrálni a terméket és úgy a gyári garanciaidő élni fog.
Szóval nyugodtan veheted a WD Blue 3D-t....de épp a határon átcsúszik a Samsung 870 EVO 500GB is egyébként, ilyenem nincs, csak 860 EVO 1TB, ha én venném, a WD Blue és a 860 EVO közötti különbségek alapján a Samsungot választanám, de napi használatban soha nem vennél észre különbséget a kettő között.
Elméletileg 870 EVO-nál 5 év a garancia.
Jól meg kell nézni a webshopokat, mert ilyen vicces trükközések vannak:
Az ingyenes kiszállítás miatt most épp az Aqua a nyerő amúgy!
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Emperor_
addikt
3 év garival: HyperX Fury
5 év garival: Adata SX930, Adata SP920 (itt 3 év bolti gari van, regisztrálás után kiterjesztődik 5 évre, de neked kell az Adatával közvetlenül intézned a 4-5 évben. )
Jó vétel még az Crucial MX300 3 év garival, ez 29 e Ft, de cserébe 275GB-os.
A Savage is jó választás.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
tipuka
addikt
Csak is magamba önteném azt a mennyei nedüt.
Max. ha szépen megkér az SSD, hogy öntsek neki is, akkor talán.
Gondolom egy hasonló tároló kapacítású SSD-re, amit akkor kapni, jobb esetben levásárolhatod náluk az árát. Bár utóbbival én csak 1x találkoztam személyesen, és az nem is SSD volt.
Akinek régi SSD-jét kellett cseréltetnie 2-3 év után biztos megtudja mondani, szerintem volt már rá példa. -
Integrale
veterán
Ezt az oldalt néztem, de nem egyezik az itt feltüntetett specifikáció az iPon oldalán levővel.
Asszem maradok az intelnél.
köszönöm a segítséget!
Recky: 28.000 Ft Hyper X 240 GB
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Integrale
veterán
A sima Hyper X 3K is kifutó, a Fury (nem 3K) pedig annyival nem olcsóbb, hogy azt válasszam a 3K-s Fury-val szemben.
Viszont aKingstoneHyperX oldalán nem találtam Fury 3K-t.Garancia mind a kettőre 3 év, ezért a vacilálás
Most egy 840 EVO-t használok Sata II-n, jelenleg jó, csak ha később váltás lesz, akkor ne az legyen a szűk keresztmetszet.
Csak egyrészt lassult az EVO, másrészt vannak titokzatos újraindulások, meg kékhalál. Úgyhogy még mielőtt végleg beadja a derekát, lecserélném.
Garancia van rá, de ha kapnék újat, akkor az már eladásra kerülne.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
-
laslie92
senior tag
Akkor marad az intel 520 szerintetek lesz sok változás a jelenlegi 5400RPm-es sagate vinyóhoz képest? Mármint olyan elképesztő változás. sajnos nagyon buta vagyok ezekhez
Laptopba lesz
Konfig
i7
8gb ram
hd8850mGalaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest