Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- XPEnology
- DIGI internet
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Total Commander
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
traders
tag
válasz Gubek-Einste #31197 üzenetére
Nyilván nem ilyen terheléshez lettek vásárolva, hanem szépen az idő múlásával váltak kevéssé.
Nem tudom hogy érdemes-e megtartani ezeket irodai környezetbe mert már jópár évesek és külföldi fórumon panaszkodtak hogy az ilyen kategóriájú, több éves eszközökben az alkatrészek is gyakran megadják magukat és sokszor az a baj hogy egy kondi már kivan száradva vagy meglazul egy forrasztás és a hibajavítás azért hosszadalmas mert először mindenki a beállításokra gyanakszik, azzal mókol és túl sok idő telik el mire eljutnak a hiba valós okához.Az élet olyan nemi úton terjedő betegség, amelynél a halálozási arány 100%
-
traders
tag
válasz Claude Leon #31192 üzenetére
Igen, de például ugye ez a két vas pont nem openwrt kompatibilis, így ha már úgyis venni kell akkor olyanra gondoltam ami gyárilag terhelhető, így jutottam a cisco következtetésre.
Openwrt-nél például milyen vasat ajánlanál? Mert okés hogy ott a kompatibilitási lista, de ha beválasztok valami gyenge vasat akkor ugyanott vagyok.
Még tavaly pont ebbe a fórumban terelgettek a mikrotik felé, ki is néztem egy RB2011UiAS-2HnD-IN-t de nem nagyon értettem a beállítási metódusát, még oktatást is néztem hozzá, ami nem nagyon indult azóta
Nyilván erre is feltehető a az openwrt, de nem akartam ennyire bonyolítani inkább kerestem egy könnyebb utat.Az élet olyan nemi úton terjedő betegség, amelynél a halálozási arány 100%
-
traders
tag
Sziasztok!
Egy Cisco RV180W vagy egy Cisco RV220W megoldás lehet az alábbi problémákra?
(Ha igen akkor melyik?)TL-WR1042ND
Egy kis irodai környezetben van 8 gép LAN-on (ezek mind egy gigabites switch-re vannak kötve és a switch a routerre) és 5 gép wifin, valamint 12 mobil lóg a wifin. 7/24-ben megy a router és röpködnek a gigák a hálózaton (videó anyagok). Ezzel a routerrel az a baj hogy folyton megadja magát, lassú a wifi, kihal a net, újraindítás után egy ideig minden ok (kb 1 nap) utána ugyanez.
Gondolom nagy a terhelés neki, jól gondolom vagy csak béna vagyok normálisan konfigurálni?DIR-655
A másik szintén egy hasonló környezetben van. LAN-on 5 gép (gigabites switch, egy kábellel rákötve a routerre), wifin 7 gép és 12 mobil. A router folyton újraindul, illetve jön a "gateway measuring your network connection" lehalás, 1 perc után minden működik. (Gigás fájlok pörögnek itt is a LAN-on)
Itt is sok a terhelés?Előre is köszönöm a segítséget!
Az élet olyan nemi úton terjedő betegség, amelynél a halálozási arány 100%
-
traders
tag
válasz Gubek-Einste #29522 üzenetére
Mikrotikből mit ajánlasz? Nézegetem azokat is de baromira nem értem ezeket... találtam demo oldalt is de életemben nem láttam ennyi beállítást
-
traders
tag
Sziasztok!
Irodai környezetbe milyen routert ajánlotok?
Jelenleg egy DIR-655-ös van, de nem teljesen okés... Amúgy a hálózaton 20 gép (win7,win8,Macintosh) van 6 nyomtató és egy fileszerver.
Bónuszként van valami olyan router ami rendesen naplózza hogy melyik IPről milyen weboldalt nyitottak meg?Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Dell notebook topic
- Autós topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XPEnology
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2