- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joczika
csendes tag
válasz razor.hun #4821 üzenetére
szia
speedtest.net,meg torrent alapján irtam,hogy ennyi a sebesség.
router nélkül nekem is jön 6mb/sec minden.mint irtam,nincs szükségem wifis routerre,sima vezetékes kellene amin átjön stabilan ez a 6mb le / 3mb fel.
igazábol 20k körül láttam már én is gigabitest,de sokallom érte,ezért kérdeztem,hátha tud vki olyat ami olcsobb kategoria de megy is igy.
-
Joczika
csendes tag
nha igen,ez a gondom nekem is.
azért lenne jo tudni melyik 10/100as az ami valoban megy is annyit,mert azért az röhej,hogy ez meg kb 50mbitet enged át összesen.szal messze nem igaz az,hogy tudná a 100mbitet.
ezért lenne jo ha vki tudna ajánlani egy olyat ami kiprobált és tényleg megy annyit. -
Joczika
csendes tag
Sziasztok
Segitséget szeretnék kérni.
Van nekem egy TP-LINK TL-R460 routerem ami ugyebár 10/100 mbites.Bekötötték az 50/25-ös netet és a router "csak" 32-34 mbitet enged lefelé,ha kikapcsolom a tüzfalát akkor fel megy 37 körülire.
Ha kikötöm és csak simán hálokarirol megy akkor rendesen jön az 50+mbit.Frissitettem rajta firm-öt is,sajna semmi változás.
Szóval az lenne a kérdésem,milyen routert vegyek ami ténylegesen átengedi ezt a sebbeséget?
Létezik egyáltalán 10/100-asba olyan ami tudja ezt produkálni? Gigabitesek egyelöre tul drágák még.Wireless sem kell,elég lenne egy sima vezetékes,csak ténylegesen tudja.
Remélem tudtok segiteni,nem szeretnék venni megint egy olyat amivel igy járnék.köszi a segitséget elöre is
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Otthoni időjárás-állomás
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- One mobilszolgáltatások
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!