Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Windows 11
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OpenMediaVault
- AliExpress tapasztalatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz airsoftpro #44856 üzenetére
Nem ide illő társalgás, ITT lesz szíves folytatni ezt a témát.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Multibit
nagyúr
válasz airsoftpro #44856 üzenetére
Tudom, hogy mit akarsz kierőszakolni, de nem fog menni! Senki nem fogja neked felelősséggel azt mindani, hogy m.n Mbps-t "szokott tudni". Nem véletlenül nem írja rá a gyártó sem! Igenis függ a környzettől, elhelyezkedéstől, routertől, ellenoldalaktól beállításoktól. Szerinted mi az a "feltételezett legjobb szituáció", ami objektíven mindenkinél fennáll? Az általam megadott adathoz legalább írtam némi fogódzót, de Te ezzel semmire sem fogsz menni, mert más a routerem, a klienseim, stb, stb...
-
Multibit
nagyúr
válasz airsoftpro #44854 üzenetére
Mi az az ellenoldal, amivel neked 1 m-re a routertől wifi-re van szükséged? Tablet, telefon? Mert ha számítógép, akkor azt az 1 métert igazán áthidalhatnád kábellel!
Tehát az egy méterre a routertől nem igazán életszerű állapot. Nálam kb. 5 méterre a routertől, közben egy fallal úgy 250-300 Mbps jön össze max. Ez AC7260 WLAN modullal és iPad Air 2-vel értendő. -
jeni
félisten
válasz airsoftpro #43652 üzenetére
Igen erről "beszélek"
Intruder2k5
Sosem tudni mikor pucolják ki az EMAG raktárat a kedves vásárlok !
Így ha azt írom le,hogy van most készleten,arra nem lesz garancia,hogy 2 perc múlva van még a RAKTÁRON !
Tehát nem szerencsés majd azzal jönni,hogy miért ajánlgatunk olyat ami nincs készleten!
Rosszabb esetben drágább helyről kell majd megvásárolni a terméket.[ Szerkesztve ]
-
zaskar
senior tag
válasz airsoftpro #43485 üzenetére
Jelen pillanatban nekem nemhogy egy napom, de egy szabad órám se nagyon van arra, hogy kísérletezzek vele. Egyébként is annyival gyengébb volt a jel az emeleten a korábbi routereimnél, hogy én reménytelennek ítéltem bármilyen próbálkozást. Az 5 GHz nem létszükséglet, talán teszek még egy próbát az RT-N18U-val.
-
legenda
válasz airsoftpro #43485 üzenetére
pedig a botrányos erősen túlzó jelző, mondom ezt úgy, hogy elég sok környezetben beállítottam már ilyen típust is, illetve volt alkalmam összehasonlítani sok más típusú dual band routerrel azonos helyen és ellenoldakakkal is.
akik csak azért hívtak ki, mert konkrétan a 2.4 GHz szórással volt gond, ott a megfelelő csatorna és az usb 3.0 interferencia csökkentése opció engedélyezése megoldotta általában a problémát.
az a baj, hogy sokan hasonlítják korábbi, csak 2.4 GHz képes routereikhez - nem ritkán ráadásul eltérő szabványúhoz -, ami miatt nem kezelik helyén adott típust, ahogy sok más társát sem, a neten található panaszok jelentős hányada pedig így keletkezik, hiányos, fél- vagy nem korrekt információkkal és viszonyítási alapokkal övezve...[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest