Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
matta2003
tag
Köszi a linkeket. Ezeket az infókat megtaláltam én is. Azt hittem, valami mélyebb megfejetése van a dolognak.
Ezek alapján, úgy érzem, nekem nincsen még szükségem AX hálózatra, jó lesz a wifi 5 is.
Multibit
"Amit max használtan érdemes venni, ha nagyon olcsón adják. Újonnan már nem vennék AC wifi eszközt."
Mit jelent a nagyon olcsó? A árukereső -40% jónak számít?nem 21 éves vagyok...
-
dethroner
veterán
Köszi, de nem nekem kell, nekem van AX3600 eredeti kínai fw-vel. És tényleg van wifi a kert végében is
Muternak akarnék nézni valamit, ami olcsó, atomstabil, mert 65 évesen nem tud többet mint kihúz-bedug ha nagyon muszáj. És a telekomos Technicolor se tud annyival többet, mint a TP-Link 841N. Szóval neki nem ezer gigabit kéne wifin, hanem mondjuk egy stabil 20 mega a ház minden sarkában. Családi ház, nincs más hálózat a környéken, vályog falakkal.
Ezért gondoltam hogy talán a leadott teljesítményt össze lehet hasonlítani és ez alapján meg lehet mondani melyik mit tudhat. Kb.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
dudika10
veterán
A TP-Link a gyorsabb papiron.
Az AX55 easymesh kompatibilis, ami egyenerteku az aimesh-sel.
Erdekelne hol van statisztikailag relevans minta barmelyik megbizhatosagarol, mert ketlem, hogyvan.Ezek kozul en most a tplinket valasztanam.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
-
Alex91
félisten
Rangatjak az arakat. Logikat ne keress benne . Ha valami kell, akkor erdemes figyelni/figyeltetni az arakat. Es ha van egy kedvezo ajanlat, akkor gondolkodas nelkul lecsapni ra! (En a 30-50% kozotti aresest tartom jo dealnek, de ezek gyakran 1 napig se tartanak sokszor ki…)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
umfrider
senior tag
nyesteb
Van nekem is egy ilyenem Yetteles nettel. Érdekes, hogy az utóbbi 2-3 hétben nálam is lefagy hektikus jelleggel.Szerintem ezt a típust nem a szolgáltató adta. Legalábbis nekem a kis mobil egység járt anno a csomaghoz.
[ Szerkesztve ]
'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
-
félisten
Én AC-s routert már nem vennék, illetve csakis úgy, hogy valami tudatosan erre irányuló célom van vele, és ezzel tisztában is vagyok.
Szubjektív: nagyon olcsó eszközt meg szintén csak úgy, hogy pontosan tudom, hogy a teljes élettartama alatt nem lesz szükségem jobbra, többre.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
félisten
Ennyi pénzért szerintem nem érdemes amúgy is durva kompromisszumot jelentő kombi eszközt venni.
Szerintem sokkal jobban jár az ember egy megfelelő Mikrotik LTE-eszközzel (SXT/LHG -- azon belül vigyázni a típusra!) + egy AX56/AX58 vagy egyéb, tetszés szerinti routerrel.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
B-L-A-C-K
titán
Ahogy nézem 1 ilyen hatótávban nem a legbikább. AX82U jobb választás lenne ahogy utána olvasgattam. Viszont itt másnak több tapasztalata lehet ebben.
Szóval mástól is kérdezném a leírtak alapján akkor az AX82U-t vehetem, vagy van jobb alternatíva? 50-ért van most akcióba ez is amúgy.
-
woodworm
veterán
Vedd az asus ax82u-t.
Ez a tp-link nem kompatibilis téma egy urban legend. Valamikor adsl korszakban volt olyan modem, amivel nem szerették egymást. Annyira nem jó a diginek, hogy tp-linket ad bérbe, aki ax wifit szeretne.A magok száma pedig nehezen összehasonlítható, mivel két eltérő generációjú soc-ról van szó, amiben az arm magok sem egy generációból valók.
-
Anonymus23
veterán
Tudtommal nincs Merlin AX82U-ra (jelenleg), vagy lejjebb (AX56/58U) vagy feljebb (AX86U) kell nézelődnöd.
;) - The Power of the Light Side
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Nyilvánvalóan minél erősebb egy router annál jobb de az eltérő SoC miatt nem olyan könnyű erő sorrendet hirdetni az eszközök között mint máshol, a magasabb verzió szám általában a jobb eszközt takarja.
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok, szomszédok) lenne használva?
Milyen net sebesség mellé kellene az eszköz?
Mennyi és milyen kliens eszköz/adapter használná?
Mennyi lenne a beszerzésre?
Milyen egyéb igények vannak a router-rel szemben?Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
dkess
őstag
Erre a 65K HUF körüli árra gondolsz vagy van ahol még "nagyon akciós" -abb?
Erős SOC (BCM4908), 1 GB RAM, 1 WAN + 8 LAN csatlakozó, Tri-Band WiFi sok spatial stream -el, de "csak" AC -s ... OneMesh -t nem tud ...
Amennyiben AX -es lenne meg mondjuk lenne rajta 1 db 2.5 Gbe WAN/LAN csatlakozó (SOC támogatja), akkor ütős ajánlat lenne. Így viszont leginkább speciális esetben lehet megfelelő.
Téged mi fogott meg benne? Pl. a SOC vagy a Tri-Band - esetleg más?
Csak azért, mert amennyiben:
- maga a Tri-Band nem annyira lényeges, akkor inkább ugyanezzel a SOC -al AX86U (95K HUF környéke). Ez ugye már AX -es. A 9 db RJ-45 helyett csak 6 db van, de ebből az egyik 2.5 Gbps -es ... Itt ugye vannak "Asus -os extrák" is, mint pl. AiMesh, 4G stick -ek támogatása stb. ...
- a Tri-Band hiánya mellett beérnénk gyengébb SOC -al, kevesebb RAM -al, de szeretnénk márkán belül maradni, akkor a OneMesh -t is támogató AX -es router: AX73 - 38K HUF -ért ...
- kellene a Tri-Band, akkor az egyik 5 GHz -es sávon AX 4x4 HT160 -at tudó AX92U (57K HUF). Ebben csak eggyel gyengébb SOC van (de azért igen decens - AX73/AX82U -nál erősebb), fele RAM és kevesebb LAN port (e legutóbbit filléres switch -el lehet kiváltani szükség esetén). Itt is vannak az "Asus -os extrák" ...
65K HUF felett egész egyszerűen nehezen vinne már rá a lélek, hogy AC -s routert vegyek. Egész egyszerűen például a három fentebb vastaggal kiemelt routerek bármelyikét előbb választanám a kérdésed alanyával szemben ...
@Lomas, #89947
Típusazonosítón belül is sok alverzió létezik. A C5 a negyedik verziónál jár amennyire jól tudom - a C6 meg kettőnél. Itt nem a SOC "újdonsága" a típusazonosító alapja.
Nagyjából egykutya mindkettő. Amennyiben kell OpenWrt, akkor legyen C5v4, ha nem kell CFW, akkor teljesen jó választás a C6 is ...
[ Szerkesztve ]
-
Multibit
nagyúr
Dual core MIPS SoC (MediaTek MT7621A), 256 MB RAM [link]. Ahhoz, hogy ez a vas partiban legyen a mai ARM-os routerekkel, szükséges a hw NAT.
Azok a Mikrotikek, amelyek nyers erőből NAT-olnak Gb/s sebességgel, más (ár)kategóriát képviselnek. Persze ezek a routerek nem a gigabites torrenthuszárok házi eszközei. Más területre szánták őket.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
-
zsero
aktív tag
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Én nem a régebbiekről beszéltem, hanem az új, AC-s és hasonló típusokról.
A Linksys is ilyen, amióta a Belkin tulajdona valahogyan nem az igaziak, főleg az árral van a gond, hasonló tudással/hardverrel olcsóbbak a versenytársak.
Nekem még meg van és működik is a Linksys WRT320N (E2000 néven újra kiadták), gyári firmware-rel volt végig használva (igaz amerikai van rajta de, hogy miért azt magam sem tudom), csak a megvétel után frissíttem rajta firmware, azóta is az van rajta (igaz, hogy csak 2 frissitett verzió jött ki), gondolkodtam a Tomato felrakásán de soha sem jutottam el odáig, hogy meg is tegyem.
Most egy Asus N18U van, szintén gyári firmware-rel használva, volt egy fél napig rajta CFW de visszatettem a gyárit, elég az nekem.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Szabip
csendes tag
Lehet, de viszketésem van az ASUS-tól sosem volt vele jó tapasztalatom semmilyen téren se.
Mivel az 5ghz 20e körül nem téma sőt már az öreg Syslinkem is tudta 2011 környékén így ez nem is kérdés. A dual nem baj ha van de nem létszükség most.
TPLink Archer C5 ami jelen pillanatban talán jónak tűnhet megy rá az Openwrt és abban alapban ott a WOL, 3 antennás és dual is. Csak kicsit drágább mint a keret.
Még nincsen kőbe vésve ezért is informálódok.
-
pzolika9512
aktív tag
már 3 éve megvan, gari még lenne rá csak:
egyszer elcsesztem rajt valamit, megcsináltattam egy emberkével, utána jó is volt, (ez kb másfél éve volt) tehát gari ugrott
most meg elment a net, újraindítottam és ennyi, bekapcsol és csak fel-fel villannak a ledek
[ Szerkesztve ]
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
veterán
Szia!
A Hardverkernél rossz a kiírás, az az RT az DSL lesz. Tudom, pár napja jártam náluk ugyanebből kifolyólag (BestMarkton lerendeltem, jött a Hardverkeres mail, hogy megjött aztán kiderült hogy DSL a rendelés ellenére. Írtam fent.)
Az iPonnál feltehetőleg tudják mit árulnak, így el tudom képzelni hogy oda érkezett.
Köszönöm a linket és a segítséged, végül berendeltem egy AC68U-t
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az itech-hez:
"§ 2 Szerződéses partnerek
2.1 Az iTech-sales Kft. az áruit és szolgáltatásait (termékeit) kizárólag a magyar Ptk. 685. §. d) és e) bekezdésében meghatározott értelemben vállalkozóknak, cégeknek (vagyis nem fogyasztóknak), valamint egyéni vállalkozóknak, társaságoknak és egyesüléseknek (ügyfeleknek) ajánlja."
Ebből nekem úgy tűnik, hogy magánszemély nem vásárolhat náluk.
+ "Webshopunk a kiskereskedelmi üzletágunkat viszi annyi megkötéssel, hogy nem szolgálunk ki magánszemélyeket."
A Hardverker tudtommal ugyanezen az elven működik, de lehet tévedek.
Üdv. core2
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
Topikgazda
-
Topikgazda
Mint írtam van már C1-es verzió aminek a hardvere megegyezik a TP-Link által használttal (Atheros QCA9558 ami többek között a 1043NDv2/v3-ban és az Archer C5v1/C7-be is van) és 2013 nyarán jelent meg.
#44965 Surda-
Ez egy teljesen ismeretlen eszköz, null tapasztalat van róla így ajánlani sem lehet.
Hogy a telefonon mitől gyorsabb a net az sok mindentől függ, mivel nem írtad le milyen telefonról van szó így látatlanban semmit sem lehet mondani de a mobilok szűk keresztmetszetet szoktak jelenteni wifi szempontjából, vagyis legyen bármilyen jó is egy router wifi képessége a mobilok nem tudják kihasználni a bennük lévő gyengébb wifi adapter miatt.
80 Mbps feltöltés mellé már gigabites portokkal rendelkező router lenne az ajánlott, 20k-s határral: Asus N18U/N56U, TP-Link 1043NDv2/v3/3600/4300; ha kellene az AC támogatás is akkor Asus AC55U/AC56U, TP-Link Archer C5/C7 van 30k-s határral.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
Topikgazda
Az teljesen más dolog, hogy az 5 GHz-s sávos külső antenna nincsen rácsavarva és ki is van kapcsolva, bár ez sem olyan jó megoldás.
Mivel feltétel a dual band képesség így számára ez sem játszik.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
addikt
-
MODERÁTOR
-
GU-81M
tag
Lefektetve eléggé érdekesen nézne ki. Szerintem ez csak álló helyzetben használható, a hátulján a csatlakozók is erre utalnak.
Nem usb stickre gondoltam, hanem rendes, PCIe csatlakozós hálókártyára. Most egy tp-link tl-wn881nd van a gépben, de ezt le kell cserélnem, mert nem 5GHz kompatibilis, illetve csak 300 megás.
-
limpfred
csendes tag
Nagyon koszonom a gyors segitseged! Mindenkeppen Szegeden szerettem volna, mert ha valami baja lenne a routernek akkor csak visszaviszem egybol a boltba ahol vettem es kesz. En azt hittem, hogy konkretan van olyan hely Szegeden ahol erdemes megvenni. Nagyon koszonom megegyszer a segitseget, szep napot!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Nem lett elavult termék, az, hogy esetleg egy adott bolt befejezte a forgalmazását, még nem jelenti azt, hogy a modell felett eljárt volna az idő. Mellesleg az sem biztos, hogy ez végleges állapot adott üzletben, de ha még az is, ez nincs semmilyen hatással a típus jelenlegi, vagy jövőbeli használhatóságára. Ha nem itt, akkor majd ezer másik helyen kapható marad ezután is.
Az RT-AC56U továbbra is ajánlott, és beszerezhető.
http://www.arukereso.hu/router-c3144/asus/rt-ac56u-p172058639/
http://www.argep.hu/product_2349488.html[ Szerkesztve ]
-
bandeevw
tag
jeniIgen, én is gondolkodom hasonlóban, így nem kéne egy usb portot felhasználnom, illetve vélhetően a jel is jobb lenne a beépített antenna miatt.
Illetve nem értem, hogy ha N-es, akkor mégis mitől 65-ös a max sebesség...
Már 2 db "N"-es routerrel is próbáltam, mindkettőre ugyanezt írja...Sőt, találtam a neten nem 1, nem 2 témát ezzel kapcsolatban, senki nem jött rá a megoldásra, mármint hogy mitől 65-ös max.
Lehet az az oka, hogy olvasom a qualcomm oldalt, ez a kártya a bluetooth is egyben, mondjuk ezt észleltem is, hogy ha letöltök, akkor a BT-os egér akadozik
Qualcomm oldal
Gubek-EinsteAz AC-t azt hiszem egyenlőre hanyagolom, anyagi megfontolásból marad az Asus N56U vagy TP-Link 4300, melyik legyen...? Vagy ezek már 1 szinten vannak...?
-
desirex
újonc
Szia!
Nem tudom megmondani, hogy kell e nekem az 5GHz-es rooter.
Amit még elfelejtettem: Olyan rooter kéne amit be tudok úgy állítani, hogy melyik eszközön meddig legyen hálózat. (ok: este 21:30 után a gyerekek eszközei ne érhessék el a wifit => alvás van, mert másnap iskola )
Az ár pedig max 15e Ft-ig legyen. Ésszerűen meggyőzhető vagyok.
Köszönöm! Attila
-
MODERÁTOR
-
DarkDeer
senior tag
Már kapható: ASUS RT-AC55U
-
MODERÁTOR
-
őstag
Köszönöm szépen az ajánlatot. Igen én is ebben bízom, hogy jól kell majd működjön, mert nálam a kamera rendszer is, több gép internet kapcsolata, média szerver, torrent.. stb. ezen kell fusson. Bízom benne hiszen az elmúlt években az Asus már bizonyított nálam. Nagy valószínűséggel megy rá majd egy friss DDWRT, és hurrá..
[ Szerkesztve ]
Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Topikgazda
-
Zoli0722
csendes tag
Szia!
Köszi a gyors választ.
Tehát 2 router-t kéne vennem. Így két külön hálózatom lenne?
Most találtam valamit amit Powerline adapternek hívnak. Ezzel elkerülhető a kábelezés, a net lassítása nélkül?
Amennyiben mégis a kábelezés marad, hogy érdemes ezzel bánni? Ha jól gondolom akkor két router lenne, 1 az emeleten egy a pincében, így kábeleket is az emeletre és a pincébe kellene lehúzni?
Köszi,
Zoli -
törölt tag
1. Ilyet nem játszok el egy korrekt üzlettel szemben.
2. Nem is lenne annyira egyszerű, mert a futár költséget buknám, plusz macera
3. Úgy érzem, hogy nekem elég bőven a C7
4. Az Emag is így járt meg én is
5. Az Edigitalnál lemondtam, mert ott drágább lett volna 2k-val, plusz 2 napig beszerzés alatt volt, szóval már egy hasonló történet volt, csak ugye ott nem történt kiszállítás. -
legenda
már ha a megrendelt termék nem hibásodik meg, illetve elállni sem akarok a vásárlástól, de inkább fizetnék érte többet, egy számomra megbízhatóbbnak ítélt üzletben. (a saját nevemben írtam, más pénzével, idejével és energiájával nem is akarnék gazdálkodni!)
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
farkas-j
őstag
Árban tényleg jó, de én kerülöm ezt a márkát, mert már sokat csalódtam az ASUS termékekben (2 laptop és a legnagyobb melléfogás a MyPal A639 PDA). Attól persze ezek a routerek biztosan nagyon jók, csak nekem rengett meg a bizalmam a márkában.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
RetepNyaraB
veterán
Köszi!
Asus Asus RT-N18U 70 kontra TP-Link WDR4300 52 euro. Az asusnak nagyobb az elmeleti svszelessege wifin ill. nincs 5Ghz benne. Utobbit tudnam hasznalni, de sose probaltam meg es nem tudom van-e gyakorlati haszna, cserebe asszem azt jobban zavarjak az esetleges arnyekolo tenyezök, nem? Wifi csak mobiltelefonhoz kellene (viszont stabilan, mert mar elegem van a megszakado, nem müködö halozatokbol), semmi hardkor internet felhasznalas. Az kabelröl a PC, twonky mediaszerverrel együtt.
Az emelet nagyjabol negyzet alaku es mint irtam 50-55 nm2, ennek egyik sarkaban lenne eldugva a router a PC mellett.
Szivem szerint az olcsobb TP linket vennem (eleg kiadasunk volt a költözessel), hacsak valami nagyon ütös erv nem szol az Asus mellett
[ Szerkesztve ]
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Franz51
tag
Köszönöm a segítséget Neked és Multibitinek is.Meg a topic gazdának. Hasznos az összefoglaló.
Végül is az Asus RT-N12 D1 mellett döntöttem. Kaptam is itt az egyik pc boltba. Már "sűvít" a neten. LAN oldalról 100% hozza a 30Mbps, WiFi oldalon is átlag 20 körül. Tehát az első órákba jól teljesít, az igényeimnek tökéletesen megfelel. Remélem így is marad.
A jó öreg Belkint se "nyugdíjazom", csak tartalék állományba került.
Még egyszer köszi: Franz51 -
Franz51
tag
-
kezdő
senior tag
Bocs, de az általad írtak a C8-ról köszönő viszonyban sincsenek a valósággal.
Messze nem a C7 rokona lesz, sokkal inkább a C9-é, kb. mint most a C5 vs C7
Teszt róla:[link]
Lényeg:
BCM4708 CPU ez már 2 magos, illetve a gyártóból kiindulva (Broadcom) nem várható rá OpenWRT támogatás, akárcsak a C9-re, bár ettől még lehet nagyon jó router.C8 már itthon is kapható 34e Ft-tól, ennyiért meglátásom szerint nagyon erős ajánlat lehet.
-
Nnobi
tag
értem köszi .
olvastam másik topikban hogy a különböző gyártok routerei nem mindig értik meg egymást ..... a mostanit nem szeretném kidobni ez egy TP-link wr1043nd v1 változat. ami miatt venném az újat, hogy a net a ház egyik végében jön be ott lenne a c5 vagy c7 és ahhoz valahol a ház közepe körül wifin csatlakozna a mostani 1043-as amihez tv-t kötném apple tv-n keresztül kábelon. és ház távolabbi részén talán jobb lenne így a vétel wifin remélem ez így kivitelezhető lesz....
van két ac szabványt támogató eszközöm egy mac, ill iphone 6 ezek lennének a ac szabványon használva a többi kliens maradna n szabványon de 5 ghz, van hálós rendszerű nyomtató is ami szintén wifin van ,
plusz van olyan telo ami csa 2.4 ghz mükszik azok továbbra is a régi 1043 os csatlakoznának wifin ...... de lehet kicsit túl gondoltam a dolgot majd elválik mennyire kivitelezhető[ Szerkesztve ]
üdv: Norbi
-
jeni
félisten
-
Bernyó84
aktív tag
Akkor érdemesebb lenne venni egy 450-600-866 mbps-os routert és USB adaptert ahhoz hogy elérjem a 120 mbps-os WiFi sebességet?
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest