- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlala
addikt
válasz Integrator #86580 üzenetére
Xiaomi AX3600-at használok, nagy megelégedettséggel, minden gondomat megoldotta.
Persze ennek is megvannak a korlátai, de kitűnő teljesítménnyel bír, nagyon jó ár/érték viszonnyal. Már készül rá az openwrt fw is, ami jelentős további előny lesz.
Gyere át a topikjába, ott találsz valós felhasználói tapasztalatokat, nem csak találgatós véleményeket.[ Szerkesztve ]
-
dkess
őstag
válasz Integrator #86580 üzenetére
Szia,
Pont ma is volt szó a "testvérmodelljéről, de az emlegetettről is korábban ebben a topikban. A saját topikjában is körülnézhetsz, ha horrorsztorikra vágysz. A személyes véleményem, hogy még rohadt drága is ...
-
Integrator
aktív tag
válasz Integrator #23514 üzenetére
Nevermind, megoldódott.
-
vargalex
félisten
válasz Integrator #23338 üzenetére
Egy OpenWrt egészen biztosan megszünteti. A gyári firmware-t nem ismerem.
[ Szerkesztve ]
Alex
-
kisbalazs83
aktív tag
válasz Integrator #23243 üzenetére
Az univerzális oldalon ez a legfrissebb amit fel tudsz tenni:
Firmware: DIR-825_B1_FW:v2.06WWb05
Egy másik oldalon [link] pedig ez: DIR825B1_FW208EUb04_beta.zip
Nekem egyik fw-vel se működött 300mbps-el és ha nem volt adat forgalom akkor bontotta az internet kapcsolatot mert ez már D-link green technológiás...utána meg várhattam hogy újra csatlakozzon.
A Vargalex 1.1.5 build-al pedig tökéletesen működik.Ajánlom neked is: [link][ Szerkesztve ]
65JZ1000, 65PUS7506, 55OLED754, FTXF42D
-
MODERÁTOR
válasz Integrator #23247 üzenetére
Meg aztán a recovery módnak mennie kell akkor is, ha nem rá való az fw!
-
vargalex
félisten
válasz Integrator #23245 üzenetére
Hi!
Soha nem raktam fel gyári firmware-t, de elvileg nem hibázhatsz. Ha megnézed, a webes felületen most is B1 verziót ír.
Alex
-
vargalex
félisten
válasz Integrator #23243 üzenetére
A B1, illetve B2 revízió hardware-osan azonos, a firmware is egyezik. Mondjuk én inkább OpenWrt-t tennék rá.
Alex
-
Topikgazda
válasz Integrator #23143 üzenetére
DIR-825 fent van az ajánlott router-ek között, többeknek is van itt a fórumon (ha jól emlékszem), külső antennákkal rendelkezik, 3rd party firmware moddolható. Szerintem ez legyen.
DIR-655 is külső antennás.
DIR-645 belső antennás.Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
MODERÁTOR
válasz Integrator #23111 üzenetére
Ha már ennyire precíz akarsz lenni, szerintem ahol újat veszel, ott kötelességük a régit átvenni! Mármint ingyen és bérmentve, megsemmisítés céljára, mint veszélyes hulladékot... De ha feldobsz egy hirdetést a hardverapro-ra, lehet lenne is rá jelentkező, aki esetleg meg tudja javítani magának! Gondolom egy-két kondi cseréje, vagy tápcsere, megoldja a dolgot!
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz Integrator #23107 üzenetére
én csak azt írtam, hogy a 700-as szériától adott a korrekt bandwidth control, de mint korábban is jeleztem, 80/25 pppoe alá már gigabit képes típust illik venni, tehát tl-wr1042nd és attól felfelé!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MODERÁTOR
válasz Integrator #23107 üzenetére
Olyan, hogy Tp-link 700, nincs! TP-LINK 74x sorozat van, de ez 80/25 DIGI nethez tuti kevés lesz!
D-LINK DIR-600 téma...
"H/W Ver.: B5 F/W Ver.: 2.10" is not supported and does not work.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Integrator #23098 üzenetére
Én sosem használtam gyári fw-t, de nem tudok róla, hogy az ASUS-okban lenne gyárilag valami fejlettebb sávszélesség limitálási lehetőség, csak ez a 4 gombos QoS van, ami kb sz@rt sem ér szerintem, de mondom, ez nem tapasztalat! Másrészt meg, azt azért tudni kell, hogy hiába limitálod Te a sebességet 50%-ra, a ping értékre akkor is kihatással lesz ez jelentősen, mert ez akkor is egy internetkapcsolat marad! Persze biztosan jobb lesz, mintha szabadon lehetne garázdálkodni a sávszéllel, de olyan soha sem lesz, mint két külön előfizetés! Közös lónak ugye, mindig túrós a háta! Lehet ezen is spórolni, de ez sajnos kompromisszumokkal jár! Ha az egyik torrentezik, akkor a másik tuti nem fog játszani, vagy legalábbis lesz jó nagy válaszidő...
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Integrator #23093 üzenetére
Szia!
Minden megoldható, bár a torrent futtatása már inkább moddolt fw-hez van kötve! Ez nem jelent gondot Neked? Ha nem, akkor mondjuk ASUS RT-N15U, RT-N16, Netgear WNR3500L! Custom fw-vel természetesen nem probléma a sávszélesség limitálás sem! Ezek nagyjából 20k árban mozognak!
-
legenda
válasz Integrator #23093 üzenetére
gigabit képesség, usb, bandwidth control alapban; tl-wr1042nd és attól felfelé!
adott sebesség maximális átvitele wifi útján; ellenoldal milyensége, és környezeti tényezők függvénye is, így nem garantált egyik eszköz esetén sem!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xbox Series X 1TB + Xbox Stereo Headset Bundle (bontatlan+garancia)
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!