Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex91
félisten
válasz MaCS_70 #86868 üzenetére
Nezd, en csak kijelentettem a velemenyem, hogy azt latom, mint a kollega, hogy (kedvedert) a vezetekes lan-t nem igazan nyomjak, es szerintem is -otthoni- kornyezetben egyre kisebb a jelentosege. Kihozzak a gyors wifi routereket meg mindig gigabites portokkal. Kihozzak a mesh rendszereket, sokszor 1-2 vezetekes porttal.Es tegyem hozza, hogy soho kategoriaban a nas gyartok is leragadtak a gigabitnel, wifi-s eszkozt meg egyaltan nem hoznak ki, (bar, ha jol emlekszem evekkel ezelott volt a Synonak ilyenje).
Ja, es kinyilvanitottam, hogy sok dolgot itt mar csak megszokasbol lokik, pl. hogy wifi-n nem fog az ember normalisan filmet lejatszani. Ami mondjuk valoszinuleg par evvel ezelott igy is volt, de azota azert szepen lehet nezni wifi-n is a 4k-s filmet...De stabilitasrol nem allitottam, hogy stabilabb lenne, de azert ugy gondoltak, hogy fizikabol felmentesem volt , bar nem tudom, hogy melyik kijelentesembol lehetett ezt leszurni...
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
félisten
válasz MaCS_70 #86868 üzenetére
Egyébként csak az érdekesség kedvéért:
Frissen épített luxuslakások, közel 2M ft négyzetméteráron.
Nincs Ethernet-hálózat behúzva, a beruházó szerint ők korszerű lakásokat építenek, a drótok pedig elavultak.Mondjuk van is wifijük, azzal van tele az utca.
Az meg már csak extra érdekesség, hogy a lakástulajdonosoknak nincs még superuser joguk sem a lakásuk okosotthonrendszeréhez, csak egy butított felületet kapnak.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
- EK-Quantum Kinetic FLT 360 D5 PWM D-RGB - Plexi tökéletes állapotban eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest