Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- OpenMediaVault
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- Bittorrent topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
And
veterán
Szerintem egy csomó szempontból helytelen ez az USB / PCI kategorizálás. El kell fogadni, hogy a használhatóságot és a hatótávot alapjában nem az eszközön lévő interfész határozza meg. Sokkal lényegesebb a rádiós chipset, az antenna kialakítása, de pl. a szoftver- és driverkörnyezet sem utolsó szempont. Igen, a PCI-os kártyák tagadhatatlan előnye, hogy azokon mindig van antennacsatlakozó, sosem integrált antennát használnak. Így külső antennát rájuk hegeszteni sokkal egyszerűbb. USB-s kivitelben meg tényleg sok az olcsó / vacak belső antennás 'stick', de létezik USB-s, amelynek legalább kihajtható (nem nyák-os) dipólantennája van, sőt meg antennacsatlakozós is előfordul, csak elég ritka. Utóbbiakkal akár nagytávú összeköttetések is létrehozhatók, mivel az innentől már csak antenna és kábelezés kérdése.
-
legenda
én ugyan két konkrét eszközt hasonlítottam össze, de általánosságban is igaz, amit írtam!
adott esetben az sem mindegy, hogy két vagy három normális, esetlegesen szögben is állítható antenna, vagy sima stick...
de inkább próbáld ki magad is, és ne mások véleménye között őrlődj![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest