-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Eva0220 #35743 üzenetére
Szia!
Ilyenkor egy olyan lehetőség van, hogy veszel egy router-t a lenti és a fenti szintre is. Az alsó szinten elhelyezett router fog routerként funkcionálni, mint ahogy eddig a régi, a felső router-nek pedig az egyik LAN port-ját össze kell kötni az alsó router egyik LAN port-jával, miután utóbbin kikapcsoltad a DHCP szervert. Így lesz mindkét szinten 1-1 különálló WiFi hálózat, de azonos alhálózaton. (Tehát lesz pl. egy WiFi_földszint és egy WiFi_emelet, de egyik hálózat gépeiről eléred a másik hálózat gépeit is.)
(#35744) gyulavezir: Tegnap este én is csak a Huawei-től találtam olyan router-t, aminek van sim foglalata, és a márkát is magát ismerem. De mivel nincs vele tapasztalatom, így nem ajánlottam.
Esetleg még ebben lehet gondolkodni, de ez sem kapható itthon.
Egyébként miért van szükség a jelenlegi router cseréjére?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- Intel Core i5-14400F + ASUS TUF Gaming B760M-BTF WIFI D4 + Corsair VENGEANCE 16GB 3200MHz -Gari:12Hó
- Intel Core i3-12100F + ASUS PRIME H610M-K D4 + Corsair Vengeance 16GB DDR4 3200MHz - Gari: 12 hónap
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! Samsung Z Fold5 12GB/1TB, Újszerű, Független, 1 év garanciával!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest