-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueberry21
csendes tag
Ajánlom figyelmedbe a "specifikáció" elolvasását a dBi értékek kapcsán, ami KETTŐSZÖR 3 dBi, az "szakértők" között is 6 dBi, de nem tudom, te hogy számolsz, javaslom a figyelmes olvasást! A terhelhetőségéről azt gondolsz, amit akarsz, én egy szóval nem írtam, hogy WAN-LAN, de te már rögtön lehurrogsz, érdekes... nagy sávszélességű net kapcsán írtam LAN sebességet, belső vezetékes hálózatiról van szó. Sharkshock azt ír, amit akar, én a saját tapasztalataimat szoktam, üldözési mániával pedig fordulj orvoshoz!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest