-
PROHARDVER!
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
op9
aktív tag
válasz
yanna #105046 üzenetére
Ebben a hozzászólásban pontosan kitöltöttem azt a kérdőívet, amit a topik megkívánt.
Az összefoglaló számomra használhatatlan, mert nincs megemlítve, hogy melyik routert lehet használni Range extender, vagy esetleg kliens bridge módban.
Nekem pedig ilyen funkcióra lenne szükségem.Ha pedig elég lenne az összefoglaló, akkor nem lenne értelme kitölteni a "kérdőívet", meg hozzászólni a témához.
Az ár féle megkülönböztetést meg amúgysem értem. Akinek van pénze 20e Ft-os routerre, de 50-esre már nincs, az inkább ne is vegyen routert. Az sem derül ki, h a 20ezres, és az 50ezres között mi a különbség.Tenda AC10 ajánlott, közben meg hemzseg a sebezhetőségtől.
Mercusys AC12G is ajánlott, most meg kiderül, h abba szarabb alkatrészeket hánynak bele.Köszönöm, de az egyéb nem konstruktív jellegű hozzászólásokra már nincs szükségem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest