Hirdetés
-
IT café
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
32GB Kingston Fury Renegade-et (3600MHz, CL16, KF436C16RB1K2/32) mennyire van értelme cserélni gyorsabbra? Vagy már nem igazán lesz érezhető gyorsulás nagyobb órajelű memória esetén sem?
Jelenleg egy 11700k mellett van, felhasználás terén pedig van munka (fejlesztés) és játék is. -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Újonnan összeállított géphez keresek RAMot. A gépösszeállítos topikban kaptam pár ajánlást, de ezek egyike sem szerepel az alaplap által támogatott típusok között. 2*16 Gb kiszerelésű változatot keresek egy Gigabyte Z590 Aorus Ultra lapba, egy 11700k proci és Noctua NH-D15 hűtő mellé.
Mit tudnátok ajánlani? Egyáltalán mennyire kell komolyan venni a fentebb linkelt listát?
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz
MK VII #23919 üzenetére
Köszönöm a választ, őszintén szólva kicsit másfelé nézelődtem eddig.
Sikerült kihagynom ezek szerint egy lényegesebb infót, elsősorban "irodai" használatra lesz. Emiatt nem a sebesség, hanem a stabilitás, megbízhatóság, időtállóság lenne a fontos. Eddig egy CORSAIR 8GB Vengeance LPX DDR4 2400MHz CL14 KIT CMK8GX4M2A2400C14 felé kacsingattam. A linkelt ramok felára miből fakad? Csak az órajel és az időzítés miatt van? Az általam nézett Corsair mennyire problémás?
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy i5 6100 + Asus Z170-A kombóhoz milyen DDR4 ramot ajánlotok 2*4 Gb-s méretben? Ha ugyanolyan árban vannak érdemes a 2600 MHz-es vagy a 2400 MHz-es változatot választani a 2133 MHz-essel szemben? -
BigBlackDog
veterán
Erre esetleg valaki?
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Egy Dell e5430 laptopban szeretnék bővíteni memóriát 8 Gb-re. Jelenleg egy 4 Gb-s modul van benne (Micron 16JTF51264HZ-1G6M1, 1600 MHz). Mit ajánlotok, aminek jó a sebessége, stabilitása, de ki is lehetne használni ebben laposban (képszerkesztés, némi videószerkesztés)? -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
DDR2 memória vásárlás előtt állok. Sajnos minél többet nézegetem őket, annál inkább nem tudok választani.
2*2 Gb méretben szeretnék, E8400 proci és Asus P5B lap mellé. A gépen sokat másolok, játszok és tömörítek.
Sajnos nincs tapasztalatom az 800 MHz-es és 1066 MHz-es modellek között. A ramokat csak minimális mértékben húznám, max +10%, de 28000-30000 forintnál többet nem szeretnék semmiképpen kiadni. Mit lehetne ebből a pénzből választani, hogy megbízható is legyen, de ne legyen a leglassabb? Kingstone Hyperx-ről, 1066 MHz, CL5- mi a vélemény
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hálózati / IP kamera
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- FOTÓS beárazás
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest