- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
IT café
Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csukapisz
csendes tag
Sziasztok! Még nem találkoztam ezzel a kérdéssel, hogy: van egy alaplapom(Intel DP35DP). Már más alaplapnál is találkoztam vele, hogy azt írja dual chanelben 2 db DS(duplaoldalas Ram) ot használhatok, vagy 4db SS(egyoldalas) -t. Most ha akarok 8GB Ram-t, az csak 4db DS-al lehetséges, mert úgy vettem észre 2GB ram csak DS-ben van elterjedve, szinte csak duplaoldalasban kapható. Tehát, mit akarnak itt a költők mondani, hogy szerezek be egyoldalas 2GB-os Ramot a szilikonvölgyből titkos csatornákon, ha 8GB akarok belerakni? Egyáltalán bele lehet rakni ezekbe 4 db duplaoldalas Ramot, vagy 4 db esetén csak egyoldalasnak van hely?
Na meg az a másik dolog, hogy ha gyártó oldalán nem találok 2GB Ram támogatást, akkor próba szerencse kíséletezhetek gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest