- Proxmox VE
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Open Broadcaster Software OBS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- eBay
- Crypto Trade
- Windows 11
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sajnálom hogy összetett mondatokat használtam, nem gondoltam, hogy súlyosan értelmi sérültek is járnak ide. Akkor a te szinteden:
Telefon gomb megnyom. Pc parancs végrehajt. Pc remote app. Csak jobb.
Megvan? Le tudom rajzolni, vagy elmutogatom. De ne strapald magad, megoldva. A stílus azért kemény baszod. Első mondatot ha dekodolod megvagy... Melyik szó volt bonyolult? A kozpontozas vagy a shortcut?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok
Találkozott már droidra valaki olyan appal ami képes a pc-vel azonos hálózatból shortcut-okat azon futtatni?
Rohadt sokszor van olyan, hogy ezer ablakból megnyitva épp bezárok valamit, és újra el kéne indítani, vagy csak egy hálózati helyet megnyitni a szerveren...
Ami kéne az a telefonon kb csempés elrendezésben akárhány ikon, pl office cuccok, hálózati megosztások, etc, amit ha megnyomok a pc-n megnyílik az applikáció vagy mappa...
Tudom hogy lehetne shortcutokat gyártani pc-n is, de ez nekem elegánsabb megoldás lenne, ill eleve ott van a telefonom állva dokkolva az asztalon...
Kerestem minden kulcsszóval de semmit nem találtam
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok
volt egy progim ami dual monitorra volt tervezve, a háttérben futott és kiterjesztette a startmenüt mind a két kijelzőre, át lehetett dobálni gombkombinációkkal az aktív ablakokat, és a startmenüben mindenhol csak az aktuális monitoron futó programok jelentek meg...
googlin se találom pedig ingyenes volt és nagyon megszoktam...valaki ismeri?
-
törölt tag
sziasztok
lenne két 22"-os monitor a gépen. van olyan lejátszó progi ami videót úgy tudja kitenni hogy mindekttőn mehessen, azaz a 2*22" teljes szélességében megjelenjen a kép? ha kihúzom a média playert akkor nem megy az egyik fele... (prezentációra kéne egy avit tolni ilyen szélesben...)
ötlet esetleg? GMA 3100 a vga és a két kimenetén "ül" a két monitor kiterjesztett asztalban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest