- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- AI fejleszti az elhízás elleni csodagyógyszert
- Beköltözhet az eBay a Facebook Marketplace-re
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Rendszergazda topic
- Linux kezdőknek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Bitcoin topic
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
twine
veterán
Nem is tudom, merjem e ilyen kielégítő és bő válasz után elmondani....
De bevallom, utána néztem kicsit, és az "évtizedek" óta használt DVD shrinkkel ezt(re-author több lemezről is) meg lehet csinálni,csak én eddig ezt nem tudtam hogyan....
Szóval a problémám megoldódott,de fejben tartom a te lehetőségeidet is,,,ha netán a shrinket megakasztaná valami...
Szóval ezer köszönet...
Üdv
T[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
PC guruk...segítséget szeretnék kérni...
Adott egy pakli DVD, amin két (video)anyag van,,,ebből kellene összeválogatnom...
DVD shrinkel re-author módban le is tudom szedni egyenként, és .iso készül belőle...
De hogy tudnék két különböző .iso-t egy DVD-re rakni? úgy hogy asztali DVD lejátszóban működjön a dolog, mint egy szabványos DVD?
Mert ugye addig egyszerű a képlet,hogy .iso-ban behúzom, majd kiírom,,,de két .iso-t hogy?
.Vob-al tudnék premiere-ben, vagy ediusban dolgozni,,,de ilyet semmiképp nem akarok,,,mert az roppant számításigényes feladat lenne,amire nincs időm,,cca 95 db DVD-t kell megírnom,,,
Az a kérdés ilyen "bepipálom,kijelölöm,összevonom, write" módot tudtok ami .iso-val működik???
nagyon jó volna
Ha rossz vonalon indultam el,,,akkor is javítsatok ki pliiiz,,,nem "kötelező " az iso...
A lényeg, hogy könnyen/gyorsan tudjak két különböző DVD anyagából(asztali dvd recorderrel készített anyagokról) egy DVD-t csinálni, kódolás nélkül...
Köszönettel -
twine
veterán
Szia!
....hát ez az hogy nem erre találták ki De mi az amit erre találtak ki?? Úgy látom egyenlőre nincs ilyen...
Egyébként a laptop egyenlőre csak terv...
Most még csak a két(asszonyé,illetve a saját melós) asztali gépet nyuzom így oda -vissza,,, a "kis gép" az egy Dell gx240-es 1.7-es P4 512Mb 133Mhz SDRAM , a melós gépem pedig az infómnál..."Nagygépen" VistaSP1, "kisgépen", XpSP3,
A procik memóriák nincsenek leterhelve, működés közben...Azt hiszem még azt kellene kipróbálnom hogy két db, gigabites Lan kártya között hogyan működnek a hasonló progik....
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Köszönöm a segítséget....
Távol álljon tőle a vitatkozás, hiszen nem értek a lovakhoz,,,, csak én azt nem értem hogy ha nem a távoli asztal a szűk keresztmetszet, hanem a sávszélességem, akkor miért van az, hogy működés közben csak a fele(40-60% között) "keresztmetszetet" használja a rendszer,,,Magyarul: Bármilyen hálózatfigyelőt elindítok, 40-60% közötti a kihasználtság...
Egyébként UTP-n gyorsabbnak kellene lenni? Mert én öszekötöttem most két gépet kábellel, és nem érzem hogy gyorsabb lenne UTP-n mint Wirelessen!
Két dolog ami ne értsetek félre:
1: Nem olyanszörnyű lassú a dolog tehát nem hibát érzek a dologban, csupán számomra arra, amire használni szeretném, nem kielégítő a sebesség, és úgy látom lehetne még "a csövön mit átengedni"!
2: Gondolom süt a szakzsargonomból hogy mennyire értek a hálózathoz: Pont semennyire, azaz pont annyira hogy összekötöm és használom "alap szinten... "
tehát nem kötözködöm, hanem érdeklődök
Üdv
Twine[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
Köszi...
Azt is ismerem, és valójában nem ekkora távolságokat akartam áthidali,, arra tökéletes a távoli asztal elérés! ...hanem helyben, itthon szerettem volna valami olyasmit elérni, hogy egy "gyengébb" géppel,(egyszerűbb laptop) használjam az erősseb gép előnyeit(játék, filmnézés, esetleg az Adobe Premiere-jével dolgozni)!
Gondoltam, hátha tartunk már ott hogy "egy laptopot, csak mintegy megjelenítőt használjam,,,az erős gép erőforrásai fölött".Most próbálgattam a "Radmin"-t is, de az sem gyorsabb véleményem szerint mint a Távoli asztal...vagy legalábbis nem mérvadóan...
Akkor várok még egy-két évet ezzel -
twine
veterán
Sziasztok!
Létezik olyan progi ami azt tudja mint mondjuk a beépített "távoli asztal elérés", vagy a "realvnc" csak mondjuk Wireless routeren (hálózaton) keresztül itthon, és piszkos gyors? Értem ez alatt azt hogy nem vagyok elégedett a távoli asztal elérés átviteli sebességével. A cél az lenne hogy a mostani asztali gép, mint egy főgép, helyezkedne el a lakásban, és mondjuk én egy laptopról, mondjuk a kertben tényleg úgy irányitom mintha előtte ülnék, tehát akár egy vágóprogrammal,dolgozom, akár egy játékot inditok.....az használható legyen, és ne ilyen csiga, mint a Windows sajátja....persze tudom ezt azt ki lehet kapcsolni,de akkor az már nem az és nem olyan... és nem használható,,,valami
"képtovábbító" jó felbontásban, vagy mittom én mi lehet az amit keresek ? Vagy ilyet még nem találtak ki?
Előre is köszi ha tud valaki valami megoldást....
üdv
Twine[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nintendo Switch
- Okos Otthon / Smart Home
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Autós topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest