- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Amazon Prime Video
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Open Broadcaster Software OBS
- Facebook és Messenger
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- eBay
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mckay
aktív tag
Köszönöm!
Ahh, vak voltam.
Sajnos én is csak addig, azaz semeddig jutok, csak úgy mint a hozzászóló:
[https://github.com/mroach/barcode-simulator/issues/4]
Szóval köszi még1x, nem jött össze, de legalább megpróbáltuk.Szerintem kölcsönkérek egy igazit.
-
mckay
aktív tag
Igen-igen, valóban, és mielőtt írtam a topicba, eddig jutottam én is, hogy rágugliztam.
Láttam is ezeket a találatokat, közülük a leginkább ez az, amire gondoltam:
[https://github.com/mroach/barcode-simulator]
De, jajj, fogalmam sincs mit kezdjek ezzel, miután letöltöttem.
Sehol egy .exe vagy ilyesmi, amivel én is tudnék valamit kezdeni.
Nyugodtan zrikáljatok meg, csak aztán valaki bökje ki, hogy hova kattintsak!
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Vonalkódolvasó szimulátor?
Tehát ami azt hazudja a Windows-nak, hogy rá van dugva egy vonalkódolvasó, és van valami grafikus feülete, ahova bepötyögök egy számsort, ütök egy entert, és a Windows azt hiszi hogy ez vonalkódolvasóval van lecsippantva.
Olyasmit találtam, ami használná a laptop webkameráját. No de én nem szeretnék odatartani semmit, nincs is nyomtatóm, mit tartanék oda...
Remélem van ilyesmi, hiszen virtuális CD/DVD olvasó is rengeteg van...
Köszi!!!!!
-
mckay
aktív tag
válasz rasotamas #41702 üzenetére
én is ezt kérdeztem pár sorral lejjebb:
41693természetesen én is ismerem az itt elhangzottakat
az mpc- t pl. évek óta használom és telepítem az ismerősöknekde én is szenvedek, mert manapság már nem feltétlenü egy lokális fájl a médiafájl: házi torrentszerveren van, dlna megosztással
és innen nézem, sőt nézném windowszal
na innen már kényelmetlemek az itt elhangzottak... -
mckay
aktív tag
Tyrel:
Windows 10-re keresek DLNA kompatibilis media playert. (...) Főleg Windows Store-os universal app-ra gondolnék, mert szükség lenne egy "elnagyolt", tapicskolással is könnyen kezelhető és nagyon egyszerű felületre. Azt hittem tele van ilyenekkel a padlás, de kb. semmit nem találok....És találtál valamit az elmúlt másfél évben?
Én már hagyományos .exe programmal kiegyeznék, csak legyen már valami gördülékeny DLNA (UPnP) lejátszó, ami teszi a dolgát.Én is azt hittem, hogy két kattintás, mert még Androidon is megvoltam vele fél óra alatt. Ott kipróbáltam egy tucatot, maradt egy-kettő, többe között a BSPlayer. De az itt Windows-on nagyon gagyi.
Nyilván kattintottam még:
- MPC
- VLC
- WMP
- Filmek+TV (beépített applikáció)
De a legfontosabb menüpontnál, a DLNA kínálatnál, mindegyik elvérzett. Valamelyik előbb, valamelyik később.Most őszintén, miért van a legkézenfekvőbb helyen ilyesmi, hogy DVD lemez? Van még valakinek? Oké, legyen kompatibilitás, de nem a fő funkció ez már!
Vagy pl. a Fájl kiválasztása? Most őszintén, aki egy darab médiafájlt akar lejátszani, az mikor csinálja úgy, hogy elindítja az .exe-t (programot), és ott kitallózza mondjuk az .avi-t? Na ne már!...
2017-ben az a minimum, hogy középen ilyenek vannak nagy bumszlival, hogy DLNA vagy YOUTUBE STREAM. De legalább a DLNA...Ott hagytam fel, és fordultam ide, hogy:
- MediaMonkey
Már majdnem jó, de csiga lassan szedi elő a DLNA-kat, és jónéhány kodek nem megy neki...Nos, van valakinek ötlete?
-
mckay
aktív tag
válasz bluemirage #40373 üzenetére
Köszönöm, ne fáradj, azt hiszem megtaláltam:
Többet kipróbáltam, de ez nagyszerű.
Parancssorból is paraméterezhető.
De vezérlőpult kimenete is van.
Csomó opcióval.
Sőt, lehet hozzá ToolKit-et is letölteni, még több opcióért.Kipróbáltam többet is, olyan is volt, amitől konkrétan nem állt fel utána a Windows, mert nincs digitálisan aláírva a drivere.
De ez az ImDisk rulez. -
mckay
aktív tag
válasz bluemirage #40330 üzenetére
Köszi!
Nekem is konkrétan ez a név ugrott be elsőre, hiszen ilyent keresünk: ram-ban diszk.
És mivel írtad, hát le is töltöttem, ki is próbáltam.Egy hatalmas gond van vele: nem indul el automatikusan.
Ráadásul nekem jó lenne parancssorból indítani.Sőt, win restart után már sehogy.
De oké, ez utóbbi legyen helyi hiba, biztos megtalálható.
Hanem win restart előtt sem tudtam parancssorból úgy elindítani, hogy ne kérdezze, hanem csinálja meg.Márpedig automatikusan induló virtuális disz kéne nekem...
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy ramdrive progit Win10-hez, ami beállítható, hogy boot után automatikusan létrehozza egy megjelölt betűjellel a kívánt méretű ramdrive-ot, és közben garantáltan nem írja/menti ki a tartalmát a merevlemezre?
A cégemnél bizonyos adatok annyira szenzitívek, hogy amikor letölti, kicsomagolja és ír bele a főnök, akkor nem szeretné ha ezt a merevlemezzel végezné, és az lenne jó, ha a számítógép újraindítása után, amikor újra betölt a Windows és újra létrejön a ramdrive, akkor semmilyen szín alatt nem lehet visszaállítható az az állomány az előző munkamenetből.
Nyilván rákerestem a guglival, hogy ramdrive, és egy egész lista van belőle wikipedián, de nem kéne 42-t végigpróbálgatni...
Köszi a tippeket előre is!
-
mckay
aktív tag
Melyik az a program, amivel manapság kényelmesen, azaz minél kevesebb kezdeti erőfeszítéssel lehet DVB-T adásokat nézni?
Találtam a fiókban egy Gigabyte U7300 tv-tunert, a W10 úgy ismeri fel, hogy Realtek DVB-T device, és gyorsan kéne valami a laptopra, amivel a hétvégi tanyázás alatt is láthatom a magyar forma-1-et.
Emlékszem, azért került a fiókba sok-sok évvel ezelőtt, mert gyenge volt még a jel, s különben is vagy nyolc programot töltöttem le, mire mondjuk a VLC (ha jól emlékszem) el kezdte volna használni, de ott is kézzel kellett multiplexeket megadni... szóval landolta a fiókban.
Most viszont minden bizonnyal jobb a jel, tennék újra próbát. De jó lenne valami plugnplay szoftver...
Persze, gugli a barátunk, beírtam a termék nevét és ezt a VivoTV progit dobta ki a gyártó oldaláról:
http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3493#utility
Letöltöttem, szkennelt, talált, de rohadtul sok klikkelés van benne, lassú, és naggyon nem ergonomikus!
Egyetlen rohadt ikonra vágyom csak: full screen size
És nincs sehol!Ízirájder tv progit plíííííííííz!
-
mckay
aktív tag
Sziasztok!
Két programot keresek, párba, DLNA rendszernek.
DLNA szerver progi: Windows-ra
DLNA player progi: iOS-re
Egyikben sincs tapasztalatom, de az a megbízásom, hogy rakjak össze egy Win gépet, és idadták az iPAD tabletet, hogy hangoljam össze őket fénykép és videónézéshez.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kuponkunyeráló
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch
- Windows telepítése hálózatról
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest