- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasirTTT
őstag
heló
tudna nekem valaki sorolni olyan progit ami Játék/3D-s alkalmazásnál mutatja a CPU,GPU kihasználtságát ill. hőfokát ?+
amivel lehet képet készíteni szintén Játék/3D-s alkalmazásnál (fraps, xfire, print screen kilőve)nem baj, ha tudtok 1 rakással! segítséget előre köszönöm
-
fasirTTT
őstag
andorra és ollie, köszi a progikat, de itt hol tudom azt beállítani, hogy játék közbe mutassa azt a 2 dolgot?
szerk: az atis dolognál aszt hiszem megtaláltam, de nem indul el 1 játék sem, kilép hibával. lehet rosszul állítottam be ?
[ Szerkesztve ]
-
fasirTTT
őstag
Heló mindenki
kellene a progi neve amivel el lehet távolítani a gépről véglegesen a progikat, mint pl a CCleaner, csak itt a reg-ből is ki törli meg minden. -
fasirTTT
őstag
nekem olyan progi kellene, ami a letörölt progikat kitisztítja a reg-ből. mert van fenn valami szenny, ott ami bezavar, de a progi már elvileg nincs fenn...
-
fasirTTT
őstag
sziasztok, létezik, olyan progi ami elmenti az egér tevékenységét, úgymond felveszi, és bármikor "vissza lehet játszani"
arra gondoltam, hogy pl 3 kattintás és arrébb megyek 1cm-t egérrel és ismét 3katt, de ezt megismételni elég sokszor, majd bal gomb letartva nyomás és mozgás, majd felengedés. úgymond ez 1 farmolos játék miatt kellene a barátnőmnek, hogy meg könnyítse a dolgát remélem azért érthető amit elmondtam, de szívesen megpróbálom elmagyarázni, ha ezen múlik -
fasirTTT
őstag
sziasztok
Gépre kellene 1 olyan lejátszó progi amivel lehet nézni 3D-s filmeket, mert nekem a powerDVD 13 nagyon silány minőségbe játsza le. úgy szebb a film ha a megfelezem a TV-n és azt rakom 3d-be VLCn-n
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- EAFC 25
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- PC játékok
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest