-
IT café
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz Sk8erPeter #34824 üzenetére
Ismét köszönöm a válaszokat, amúgy meg "leszakadtam" a témáról... Nem írok többet erről...
A fizetős verzió egyenlőre szintén nem opicó, bár 600 Ft nem sok havonta...
Nekem továbbra is vicces, hogy mindenütt az adatmentés fontosságáról "papolnak", hogy csináljunk másolato(ka)t, mentsünk... De visszarakni már szinte lehetetlen, akkor meg minek a mentés? Ha utána az adatkinyerést szinte ellehetetlenítik az eredeti formátum szerint... /Gmail is írta, hogy az övékét jelenleg egyetlen levelező rendszer sem támogatja, de mi attól még úgy mentünk, ahogy van... csak épp olvasni sincs mivel... - ez nem az, amit itt ajánlott valamelyikőtök.../ -
dqdb
nagyúr
válasz Sk8erPeter #34824 üzenetére
Vagy vegyen havi 2 dollárért 100 GB tárhelyet, és akkor migrálni sem kell. Van, amikor a beleölt időt számolva olcsóbban jön ki a fizetős megoldás.
Én az IMAP alapú megoldást rendszeresen használom Gmail és Outlook fiókok közötti levelek mozgatására.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- E-roller topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Gaming notebook topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 990 Ft-tól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX