-
IT café
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Autós rádióba keresek pendrive-ot mégpedig ha lehet minél kisebb méretűt. Usb 2/3.0 az mindegy csak ne foglaljon nagy helyet a térben.
Eddig a Kingston datatreveler micro-t nézegettem, nagyon nem kápráztatott el a sebességével az az igazság.
Esetleg tudnátok még ajánlani mást?
-
m0ski
aktív tag
Karácsonyi akcióban rendeltem mymemory oldalról egy ilyet, £10.44 áron (~3700HUF)
Lexar 32GB Jumpdrive S23 USB 3.0 Flash DriveUSB2 eredmények:
-
vond
MODERÁTOR
Bodor-nak és persze mindenki másnak, akit érdekel:
Ma reggel megjött az én 32 gigás Sandisk Cruzer Extreme pendrive-om is.
13 nap alatt ért ide Hongkong-ból, egy Szombathely melletti kisvárosba, és 8600 forintba került. A vásárlást Winner_hun segítségével oldottam meg. Ezúton is köszönöm neki!
Teszteket épp most futtatom, eddig nagyon szépen muzsikál.
Majd mennek is az eredmények a "másik" topic-ba.Remélem, Bodor kollégának is megjön még ma, vagy legkésőbb a két ünnep között.
-
bul07
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4795 üzenetére
Nagyon jó értékei vannak
Adata S102 , S107 rendesen lenyomja, N005 isAmúgy nem értem mostanábban nem csinálnak teszteket magyar oldalak , itt a ph-n is talán 2012 elejei a legfrissebb
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Bjørgersson #4794 üzenetére
Na megnéztem, a másik topikba belinkeltem.
-
bul07
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4792 üzenetére
Az írása volt 85 az nagyon szép
Akkor most már a itthoni 32GB közül ez a lett ajánlottabb -
bul07
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4790 üzenetére
Nagyon szép érték
32GB DTR30 115/65Ha rendesen másolsz rá akkor is tudja ezt a 65-ös írási sebességet?
-
bul07
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4787 üzenetére
Ahogy telepítetted
(#4788) Kezdő vagyok
DTR30-ra néz rá -
Kezdő vagyok
őstag
Sziasztok!
Milyen pendrivet-t ajánlanátok megvételre 32 GB kategóriában?
Két változat érdekelne:
van egy műholdvevő,amely érdeked módon csak Kingston USB 2.0 pendrive-t szeret,milyen ajánlanátok a Kingstonok közül?illetve ha számítógéphez vennék,milyen USB 3-asat ajánlanátok?
A válaszokat előre is köszönöm! -
-
hramon94
tag
Akkor a DTR30 lesz, nagyon szépen köszönöm a segítséget.
-
hramon94
tag
Szia. Hú ez kicsit húzós nem szeretnék ennyit rá szánni. Esetleg egy 32gb-os ami olcsóbb? És 3.0-ás legyen.
-
Brave_86
aktív tag
válasz
hramon94 #4781 üzenetére
USB 2.0 vagy 3.0 ? Mennyit szánsz rá? Külföldi rendelés szóba jöhet-e? Mi a fő szempont, a sebesség?
pl:
[SANDISK EXTREME USB 3.0 64GB]
[KINGSTON DATATRAVELER DT R3.0 64GB] -
hramon94
tag
Sziasztok. Szeretnék venni egy 64gb-os pendrive-ot de nem tudom milyen márkát érdemes választani.Milyent tudnátok ajánlani?
-
AndrewTdi
addikt
köszönöm!
igen, néztem, hogy lassúcska, de ahogya kolléga írta, az első pár GB zene rámásolása lesz hosszabb. utána apránként másolgatok rá.
-
bul07
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4775 üzenetére
Persze hogy mindegy, kíváncsian várom
( #4777 ) Brave_86
Tegyük hozzá hogy ez piszok lassú, nemrég vett valaki és panaszkodott erre -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Autóba, zenelejátszásra keresnék minél kisebb pendriveot 16G méretben. legalább usb2, de inkább usb3.
Tudtok javasolni párat?
-
Brave_86
aktív tag
válasz
fenoman78 #4772 üzenetére
USB3: (#4618) drmazsi USB2(#4621) drmazsi
Write: 30 MB/s-ot hozza -
fenoman78
csendes tag
Amit belinkeltem az előző hsz. ban is(ez részletesebb spec róla): [link] tud az esata mellett usb2-t is.
Ez a gyári sebesség értéke esata-n mérve: Performance: Sequential Read Rate: 90 MB/s (max) Sequential Write Rate: 30 MB/s (max)
Ha jól gondolom ez lényegesen jobb annál mint amit usb2-es csatolón elérhetek egy usb2-3 pendrive-al, vagy nem? -
bul07
nagyúr
válasz
fenoman78 #4768 üzenetére
1
USB2.0-án is gyors kell ,
16GB Adata s102 , KINGSTON DTR30
32GB amit említettél 760 és majd egy árban a fenti kettővel2
jó amit kinéztél 7603
BLADE írásra csak 4-et tud, vedd a SANDISK CRUZER GLIDE, egy árban van és gyorsabb írásban , itt a tesztem róla -
fenoman78
csendes tag
Három különböző pendrive beszerzését tervezem 16-32gb méretekben.
1.-saját célra:
Adott két laptop, zömmel ezek között hurcolászok adatokat, mindkettő usb2-es, ám az egyiken esata csatoló is van. Vajon tudnék e profitálni egy ilyesmi esatás pendrive ból, gyorsabb lenne lényegesen egy usb2.0 portnál?[link] Választék nem igen van belőlük árban sem túl jók...
2. verzió saját célra:
-veszek egy "mezei" usb2-vagy usb3 pdriveot pl. a sláger TRANSCEND JETFLASH 760 USB 3.0 32GB oszt az bizti hogy, hozza az usb2 maximumát...
-válasszak esetleg valami olcsóbbat, cél hogy, "lepadlózza" az usb2-t és ha igen, ilyet milyet tudnátok ajánlani?3. ismerős hölgyeknek kéne strapabíró!, olcsó 16gb-os usb2-es pendrive
-ezekre gondoltam, jók vagy válasszak mást?
-Kingston metal USB DT SE9 16gb
-SANDISK Cruzer Blade CZ50 16GB -
HHM88
csendes tag
Szevasztok, itt van egy link a jelenleg legjobb (2014) pendriveokról kapcsolódó link
http://usb-flash-drive-review.toptenreviews.com/
-
jolti05
őstag
Hogy elkerüljem a szégyent, hogy senki sem válaszol, két accom van ide
Szóval..ühüm, jól van
Látom létezik USB3-mas hub is. Akkor ilyen kell majd nekem
Köszönöm.
Szerk.: Viszont! Ha van egy USB kábelem, ami tulajdonképpen hosszabbítóként funkciónál, abból is szükségem lesz USB3-masra?
-
bul07
nagyúr
Hirtelen nem azt hittem hogy egy ember magának válaszolgat
-
jolti05
őstag
válasz
mclaren777 #4751 üzenetére
Köszi! Én is ebay-en néztem, hogy meglehetősen jó ára van.
A Hub kérdésre esetleg tudod a választ? -
bul07
nagyúr
válasz
Adata S107 és KINGSTON DTR30, ez a kettő ütés csepp álló
ebay-es SANDISK EXTREME minősül jó vételnek, nagyon de nagyon gyors(garancia ami kérdéses/nehéz)(#4750) Brave_86
Jól tetted
Lehet hogy már csak az újévben fogod megkapni -
Brave_86
aktív tag
válasz
Szia
Amivel elég sokan szemeznek mostanában: KINGSTON 16GB DataTraveler R30 vagy ebay
"USB 3.0 csatlakozási funkciójával, időt takaríthat meg, valamint robusztus kivitele, ütésálló gumi burkolata, védi adatait a külső sérülésektől." -
mclaren777
senior tag
Kapható jelenleg olyan pendrive amely minimális felárért cserébe strapás/vizálló? Esetleg valamiért jobb vételnek minősül, mint a többi? (olyan 16 GB méretig gondolkodom)
-
Brave_86
aktív tag
Sziasztok !
Tegnap én is rendeltem végül egy ilyet. (SANDISK EXTREME USB 3.0 32GB CZ80 FLASH DRIVE Z80 )
TN szám nélkül szokta küldeni a dolgokat?
Majd jelzek és mérek én is, ha megérkezett, hogy nőjön a tapasztalat. -
jolti05
őstag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy a Transcend pendrive-okról mi a véleményetek. Gondolkodom egy 32 gigásban.
Valamint az édekekelme még, hogy ha a gépem egyik USB3-mas portjába bedugok egy hub-ot, akkor az visszaveti-e a sebességet.
Köszi! -
bul07
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4746 üzenetére
Megköszönném neked is ha tesztelnél minél több annál jobb
Ez a két program a sebességet méri
Crystal Disk Mark
ATTO Disk Bencmark
Van még a H2testw program de mivel biztos hogy nem kaptok hamis terméket nem fontos [link]És ebbe a fórumba kellene betelni a sebesség mérésről a képeket, majd esetleg ide is belinkelni a mérési hozzászólást
-
xtevo
őstag
Ez az oldal alapján inkább ez a kérdés:
Transcend F780 16GB vagy Kingston DTR30/16GBÁrban kb. 500 ft lenne a két pendrive között: 5,5k (r30) - 6k (f780), az esetleges s102 meg 4,8k.
-
bul07
nagyúr
-
Ez komoly, de kinézetre nem tetszik annyira. Volt nekem Mach Xtreme FX-em, ami szerintem gyönyörű(ha egy pen-re lehet ilyet mondani), de kicsi volt, és a 64GB-s az 25eFt. Valami olyasmi kinézetű nincs?
Hmm ahogy látom itthon ez is annyi. Az a csuszka rész nem fog elkopni? Kingston-omnál már lötyög.
-
Üdv. Gyerekek szeretnék venni egy 64GB-os pendrive-ot, USB3.0 és abból is jó lenne ha kiemelkedő lenne. Nem szeretnék nagy bumszlit sem, de csillagos égi árakat sem.
-
vond
MODERÁTOR
Valami tesztet/leírást néztem a neten, ahol a 8 gigás 95-100 körül olvasott és 25 körül írt... De aztán lehet, hogy ott is a 16 gigásról írtak.
Mondjuk nekem a 16-os USB3-on majdnem 30-cal ír, és egy kicsivel 100 felett olvas, USB2-n meg olyan 35/25 körül.
Ha viszont tényleg ~80/12, akkor annál szerintem van gyorsabb is 4 ezerből...
-
-
Bafna
csendes tag
Sziasztok!
Milyen 8 gb-os pendrive-ot érdemes venni 4k-ig? Olyan sokféle van és sokszor oda sincs írva a sebességük és nem tudok rajta eligazodni. Ha tudnátok ajánlani pár típust az említett áron belül akkor azt nagyon megköszönném.
Lenne még egy amatőr kérdésem, hogy az USB 3-as pendrive kompatibilis az USB 2-es csatlakozóval? -
bul07
nagyúr
Nekem amúgy Bp-ről általában harmad napra jönnek meg a levelek
Tehát ha hétfőn feladják majd csak szerdán kapom meg , de van hogy csütörtökönVolt itt már olyan is hogy szerdán rendelte és másik hét pénteken megkapta itt a gond a hétvégékkel van
De most neked jól jön a 21-i szombati munkanap, szerintem 23-24-re hogy megkapd kb 80-85% az esély -
vond
MODERÁTOR
Hali!
Ha most rögtön megrendeled, nincs kizárva, hogy ideér 24-e előtt. Volt itt 1-2 fórumtárs, akinek másfél hét alatt megjött ugyanez a pendrive ugyanettől az eladótól. Persze tuti biztosra nem lehet menni.
Hasonló gyorsaságú pendrive-ot, ugyanennyiért nem tudsz itthon, vagy szomszédos országban venni, max. ha tényleg lefelezed a méretéd (mondjuk egy kicsit lassabb is a 16-os Cruzer Extreme, de még így is az egyik legjobb).
Megnézheted még akár az ADATA N005-öt is (nagyon jó olvasásssal és egész jó írással), 10-11 környékén talán még lehet kapni 32-est. Az S102 még olcsóbb lenne, viszont lassabb is, de legalább nem olyan brutál hosszú (nem tudom, hogy ez számít-e).
Kingston DTR30 32GB is van 10-11 körül, de ez már csak 70/30 körül tud.
Én lehet, hogy bepróbálnám a helyedben az ebay-es Sandisk-et. Nem tudom, mennyire megoldható, hogy végső esetben két ünnep közt kapná meg a célszemély. Tudom, hogy ez elég hülyén nézne ki, de hátha...
-
Bodor
veterán
Sziasztok!
Ajándékba szeretnék egy gyors pendrive-ot venni, tehát fontos lenne , hogy 24.-e előtt megkapjam.
Azt gondolom, hogy ez nagyon megérné, de szerintem semmi reményem, hogy ideérjen.Tudtok olyan beszerzési forrásról, ahonnan biztosan megkapnám időben , az ebay-eshez hasonló áron?
Hasonló áron itthonról (ugyanolyan sebességűt) ,úgy gondolom, hogy csak csak 16 GB-os méretben tudnék venni, kérdezem, hogy ez jó lenne-e, vagy nem hozza a kívánt sebességet, és akkor inkább erre ruházzak be, mert hasonlóan gyors , mint a SANDISK Extreme USB 3.0 32GB ?
-
bul07
nagyúr
válasz
Bjørgersson #4708 üzenetére
Kerestem de nem találom ,szerintem törölte a Kingston azt a lapot
Sajnálom -
drmazsi
aktív tag
-
törölt tag
Nagyjából átfutottam a topicot. Egy DTR30/16GB-t néztem ki. Tetszik az ára és a gumi borítás. Jelenleg ennek az elődjét használom (narancssárga). Tudtok jobb vételt a DTR30-nál? Az Adata S102 Pro már nem szimpi, mert külföldön is sok hullik belőle. Ha kicsit lassabb valami, de megbízhatóbb, inkább azt választom. Többet nem szánnék rá, mint ez a Kingston. Nem vagyok márkahű.
-
mexel
veterán
válasz
Bjørgersson #4678 üzenetére
Én 2 db Adata S102 Pro 64GB-ot vettem, az egyik kb a harmadik írásnál megállt, nem látszott semmilyen gépben. Érzékelte az usb hogy van valami, de mint meghajtó nem volt látható, semmilyen pen formázó progi nem látta. Ment is vissza gyorsan a boltba, de nem is vettem másikat inkább.
A mini Sandisk 32gb tesztje még elmaradt, mert nem vagyunk egy helyen, lehet hogy csak jövő héten vagy utána lesz ismét a közelemben. Amint itt lesz csinálok egy sebességmérést, de az biztos hogy brutál lassú, csak és kizárólag tárolásra ajánlott, vagy laptophoz hogy ne törjön le a mérete miatt.
-
geckowize
őstag
Hello!
Melyik a jobb pendrive ezek közül?
(szempontok: sebesség, garancia)Transcend Pendrive 8GB Jetflash 530 (TRA TS8GJF530)
ADATA Pendrive 8GB, C008, Fekete (ADA AC008-8G-RKD)
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vicces képek
- OLED TV topic
- Jövedelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest