-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Alex91 #29260 üzenetére
Akkor én most jól megmondom a tuttit!
Szerintem:
Minden példány/másolat az adatainkról növeli az adatbiztonságot. Nem az tehát a kérdés, hogy a RAID1 jobb-e, mint a szóló lemez: egyértelműen jobb. A problémát én ott látom, hogy sokan az off-device és off-site mentések HELYETT tartják megfelelő megoldásnak a RAID1-et, nem pedig mellette. Visszatérő személyes tapasztalatom, hogy azért legyen több lemezes NAS, mert akkor azzal meg van oldva a biztonsági mentés kérdése.
Hát, nincs.
Az olyan finomságokról nem is beszélve, mint szinkronmentés, archiválás, (teljes, differenciális, inkrementális), elosztott tárolás, amelyek sajnos még egyes szakembereken is kifognak.
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- PR-Telecom
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Óvodások homokozója
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest