- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- 797 millió euróra büntették a Metát a Facebook Marketplace miatt
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- OpenWRT topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendszergazda topic
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Linux kezdőknek
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Windows 10
- DIGI internet
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CSS topic
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capslock01
csendes tag
Köszönöm.
Nem ismertem a Synology modelleket, más irányba kutakodtam. Tetszenek, a 212j a legszimpatikusabb. Ebbe sajnos beleszól az ár is… Miért jobb ha több lemez van? Kapacitás véget?, mert ha igen nekem kettő bőven elég, sőt egy 2-3TB is elég lenne. Egyébként megrögzött energiatakarékos vagyok, a nagyobb modellek (35w) áramfogyasztása szerintem már sok. Az olyan mintha non-stop égne egy lámpa.
Nem lehet, hogy elég lenne nekem a DS112? Mondjátok ha nem!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs