-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery0505
aktív tag
Sziasztok, most már én is a Synology NAS felhasználók táborába tartozom, de még nagyon zöldfülűként.
A héten vettem egy nyolcfiókos DS1821+ modellt, és bele 8db 4TB-os Seagate Ironwolf Pro vinyót.
Még nagyon az elején tartok, kérlek segítsetek nekem, és ne nevessetek ki légyszi, ha nagyon láma kérdést teszek fel. Igyekszem olvasni a témában, Borisz76 írásait is olvasgatom, de még sok van hátra. Próbálom beállítgatni a szép új NAS-om, és máris lenne néhány kérdésem. A Synology Accountban szeretnék beállítani helyreállító E-mail címet, és telefonszámot is, de mindig azt írja ki, hogy "Az ellenőrző kód elküldése sikertelen volt vagy a kód lejárt." Amikor beírom az ellenőrző kódot, és a captcha kódot, mindig érvényes mindkettő, és nem értem miért nem fogadja el. Próbálkoztam többször is a DSM telepítésével, először egy 22TB-os WD purple vinyóra, de aztán később vettem meg a 4TB-os Ironwolfokat, mert az itthon lévő vegyes vinyóimmal nem lett volna jó a kötet kialakítása. (Egy nagyot akartam, hogy minél kisebb legyen a javító tárhely. SHR-t választottam.) Egyébként bármi ilyen más dolgot szeretnék beállítani az Accountban, mindig ezt az ellenőrző kód hibát írja ki. Hogy lehetne ezt megoldani? Telepítsem újra az egészet, és csináljak új Accountot is? (10 nap múlva törölnék csak...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7400 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam magyar vbill gar
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Tapasztald meg a Ryzen 7 5700g erejét!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bezámítás! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest