- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
- Emberek százait rúgta ki az Android- és Pixel-csapatból a Google
- Asustor NAS
- OpenMediaVault
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
richardbill
csendes tag
Megint én.
Bár tegnap azt írtam, hogy TS-233 lett a befutó 1 HDD-vel + külsőre mentéssel.
Viszont ma meg azon gondolkodtam, hogy ha külső vinyóra mennek a fontosabb mentések, akkor a raidet el is engedem, így meg felesleges a két HDD férőhelyes NAS.
Szóval néztem a TS-133-at, ami még olcsóbb megoldás lenne.
https://www.qnap.com/en-us/product/ts-133/specs/hardware
Jól látom, hogy a lényegi különbség csak a processzorban van a 233-al szemben? (ha nem kell a két HDD férőhely)133 - ARM 4-core Cortex-A55 1.8GHz processor
233 - ARM 4-core Cortex-A55 2.0GHz processorElég lehet ez is az "alap" felhasználásra? Vagy ezen már ne skótoskodjak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 Slim 2026 szeptemberig Alza garanciás, dobozos
- MagyarLED ThinkPad T15 - 15.6"ips MATT i7 / 32GB / 512 NVME SSD, THUNDERBOLT, Wi-Fi6 +SZLA +GARANCIA
- GyáriMagyar LENOVO THINKPAD T580 - 15.6"ips matt, i7 ! 32/512 SSD, Thunderbolt3 ujl.olv +SZÁMLA +GAR
- FóliaGuru Hidrogél kijelzővédő fóliák, több mint 1000 típusra! Keressenek bátran!
- Eladó Two Trees TTS 55 Pro 5.5W lézergravírozó + méhsejtrács (430x400x22mm) + légfúvó
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest