Hirdetés
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Totyahu #29102 üzenetére
Ha nem akarsz sokat költeni, akkor azt el kell fogadni, hogy a torrent nem fog száguldani.
Bár én elég jól vagyok az egyfiókossal, inkább javaslok kétfiókost, még akkor is, ha csak az egyik fiók van használatban (megy úgy is, természetesen), mert amikor HDD-t cserélsz / bővítesz, akkor sokkal könnyebb.
A 220j kb. mindenre jó, amit keresel, de az 512MB memóriával nem tudom, mennyire lesz jövőálló. Esetleg a 218play-t érdemes még megnézni, abban 1GB van.
A külső ext4-es HDD-t (gondolom USB-s) fogják tudni kezelni, igen."We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest