- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrfree75
csendes tag
Sziasztok!
Egy alap NAS-t keresek, meglévő WD My Cloud lecserélésére. Igények: 1 hdd, 1 gép backup, letöltés gép helyett, médiatár egy Eminent médialejátszónak, pár Apple eszköz kiszolgálása médiával. Fontos szempont a ventillátor mentesség és csendesség.
Így végülis eljutottam a WD My Cloud EX2 Ultrahoz és a QNAP TS-128A-hoz.
Kérdéseim:
- mi a vélemenyétek a WD-ről? Nekem a meglévő My Cloud bejött, ezért szívesen maradnék a WD-n, de nem tudom milyenek a WD app-jai...
- a QNAP nem melegszik? nem látok rajta semmilyen szellőzést.
- Miért kerül a két NAS kb. ugyanannyiba, amikor a WD 2 hdd-s, a QNAP 1-s?Mivel 2 hdd-re nincs szükségem, ezért elég lenne a qnap; de ugyanazért az árért kapok 2 hdd-s nas-t és ráadásul szeretem is WD... Melyik legyen?!
mrfree
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest