Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Facebook és Messenger
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Vírusirtó topic
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay
-
IT café
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
válasz #54715584 #19196 üzenetére
Azert szerintem ez nem ilyen egyszeru. Es milyen medialejatszoe?
A torteneti huseg kedveert elmondom, hogy evekig hasznaltam Popcorn mediaplayereket (A-110, A-200, A410) melyek utan vettem hibrid nast, es meg ezek utan is tettem egy probat egy Q10 Proval es jelenleg is van egy Amlogic S912-es eszkozom is.Velemenyem szerint egy Intel chipsetes hibrid NAS bizony eleg jo hasznalhato mediaplayer, semmi penzert nem valtanek vissza a a fent emlitett Popcornokra. Es az biztos , sokkal jobb medialejatszo mint amilyen egy Popcorn mediaplayerrel torrentezni amit erdekessegkeppen anno szinten probaltam.
A filmnezes es a torrentezes a popcornra telepitett transmissional egy idoben nem lehetseges mivel a torrentezes szepen megakasztja a film lejatszasat.
A letoltesi sebesseg is lassu, hasonlo dolog egy hibris nassal nem fordul elo.A Q10 Pro-ban mar tobb lehet a potencial ha kiforrja magat mikor egy hetveget nalam toltott akkor meg nem volt jobb.
Probaltam meg Raspberry Pi 2ot is openelec-el ami szepen tette a dolgat ezt csereltem le a fent emlitett S910-es Beelink GT1-re.
Amugy sokan manapsag az Amlogic S905-os mediaplayereket tartjak a legjobbnak LE szoftverrel amit eleg olcson meg lehet venni, szoval valoban lehet akar 2 kulon eszkozt is vasarolni 100.000 ftbol.
[ Szerkesztve ]
harley-davidson-nyiregyhaza.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest