-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qlux
tag
válasz
Tuhajohn #95306 üzenetére
Szia! Nekem ilyen monitorom volt, csak 27-es. Számomra megfelelő volt, baromi jó színekkel, tűéles képpel. Kicsit túlszaturált, de engem nem zavart. Nem tapasztaltam "lilas effekteket, blur is minimalis volt. Homogenitása nem volt a legjobb, de csak akkot latod, ha mondjuk szurke hatteret bamulsz rajta. IPS mellette nagyon gyengusz, mondjuk csak egy 80k Dell volt mellette. Panel hajlítás is kellemes csalodást okozott.
-
jano_77
nagyúr
válasz
Tuhajohn #95320 üzenetére
Korábbi hsz-omban leírtam, hogy a fehér az inkább tojás színű volt, olyan ekrüs, mintsem fehér, a színek pedig szerintem cseppet sem természetesek, sokkal inkább túltoltak. Persze lehet ez a beállítások miatt vagy mert nem volt kalibrálva a monitor, nem tudom, de a mellette lévő TN paneles DELL - valszeg szintén nem kalibrált - sokkal szebb volt számomra. Ez az én véleményem, lehet, hogy Neked vagy másnak tetszene. Meg kell nézni személyesen. Media Markt-ot keress fel, szerintem ott meg tudod nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fűnyíró topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vicces képek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Spórolós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Minden, ami hőszivattyú
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- AOC G2490VXA Gamer Monitor! 24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc Premium-G-sync/
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest