- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- SUSE Linux
-
IT café
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
4264adam
veterán
válasz
Tense #139683 üzenetére
27" 1440p-ben most a Samsung G6 van ami az egyik legjobb és 300k alatt, de a text clarity-t meg kell szokni.
Nekem is csak a 27" 1440p jöhet szóba ezért próbáltam mélyen utánajárni de egyszerűen a technolgóia pixel elrendezése adja ezt.
Ezen tudsz javítani, ha a böngészőben kicsit emelsz a nagyításon.
VA-nal pedig a széleken való színtorzulás van böngészőben, játékokban film nincs. De jobb nekem mint az IPS ahogy "sztivo" kolléga írta.
Mindenhol vannak előnyök és hátrányok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest