Új hozzászólás Aktív témák

  • Lala6

    őstag

    válasz Yoyoyo #122609 üzenetére

    Szia!

    Sokan keresik erre a kérdésre a választ, de sajnos azt én sem találtam a fórumban (korábbról voltak ajánlatok, de az akkor ajánlott modellek mára elavultak).
    Szóval leírom, hogy én hogyan jártam el, hátha segít neked is.

    Monitor kellett, másodlagosnak 27" méretben Full HD felbontásban, leginkább munkára. Árukeresőn beírtam szűrésnek az IPS-t és a 27"-t, majd ár szerint sorba rendeztem és böngészgettem közöttük, külön figyelmet fordítva a véleményekre.
    Először egy Lenovo L27e-30 fogott meg, mert az volt a legolcsóbb monitor a fentiekre szűrve, de amire megrendeltem volna el is fogyott azon az áron (70 helyett 50 lett volna). Második nekifutásra egy MSI Pro MP271-re esett a választásom, viszont tesztet nem találtam sehol róla. Lesz, ami lesz alapon megrendeltem 55e-ért, másnap fel is ment az ára 60-ra (más üzletben meg alapból 70e) :)

    Az elsődleges monitorom egy Asus VG279QM, ez mellé került a fenti MSI. A színekben és a képben jelentős a különbség az Asus javára (persze, hiszen nem is egy kategória a kettő), de állítom, hogy jó vétel volt az MSI is. A gyártói oldalon írják, hogy szemkímélő mód is van benne, a kékfény szűrést is belehet kapcsolni.

    Az árukereső hozzászólásaiban még az ASUS VZ279HE típusról vannak jó véleménnyel, valaki említi is, hogy nem irritálja a szemét. Ezt vettem volna én is, ha VESA kompatibilis, de sajnos nem az.

    Aztán ott van még a jó öreg LG 27MP59G-P. Sajnos 24"-ban már nem kapható, de én a mostani Asus előtt évekig az bámultam. Rengeteg vélemény van róla, nagy többségben mind pozitív, amit én is megerősíthetek. Sajnos ez sem VESA konzolos, pedig ehhez is szívesen visszatérem volna.

    Én még a Dell monitorokat nézném meg munkára. Sokáig használtam a munkahelyemen, tökéletes képe volt, imádtam rajta dolgozni, pedig az is csak egy kisebb modell volt ebből a 60e-es kategóriából.

Új hozzászólás Aktív témák