-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
DithenS #69338 üzenetére
Engem is érdekel a saját keretem, de sajnos az nem tudja felülírni a fizika, és a fizikai kémia alaptörvényeit. Ha a lakótér hőigénye, ami kiszámítható, vagy télen pár hősugárzóval lemérhető, magasabb, mint a klíma hőleadása, akkor fázni fogsz, vagy begyújtasz a kandallóba/ Siestába, stb. Volt egy alap Daikin klímám, olyan -5 fokig kifűtötte a viskót, de alatta többet olvasztott, mint fűtött, és 1,96 kW-ot tudott -7 fokon, szemben a házikó ~2,5 Kw-os hőigényével. Így vettem helyette egy olyant, ami -10 fokon tud 3 kW-ot, de -15 fokon is tud 2,5 kW-ot. Mivel nem vet fel azért a pénz, nem mertem kísérletezni kétes kínai kütyükkel, inkább vettem olyant, ami már bizonyított, mert a klíma nem olyan, mint egy Adios tréningatya, ha nem jön be, kib....szom a kukába, és veszek egy óccó Pamu-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Smartmi Air Purifier P1 légtisztító
- Puremate PM505 aktív szénszűrős ionizáló levegőtisztító
- Eladó Hevik Neptune motoros nadrág 34-es, fekete, kiváló állapotban
- Eladó új bontatlan Xiaomi Electric Scooter 5 Pro elektromos roller 24 hónap garanciával!
- Eladó bontatlan Elektromos roller Xiaomi Electric Scooter 5 EU, 24 hónap garanciával!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest