-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
sziasztok,
ma szereltek be hozzám 20nm2-es, tétőtéri! szobába egy cooper&hunter ch-s12ftxq-ng típusú eszközt.
először is azt szeretném megkérdezni, hogy mennyire megbízható ez a termék?
továbbá mivel ez az első klímám, nincs tapasztalatom - hogy mire érdemes oda figyelni használat közben, mely funkciókat ajánlott használni?
utolsó sorban pedig a telefonnal a wifis kapcsolatot nem sikerült megoldanom, ha ebben tudna valaki segíteni privátban, megköszönném.a hatásfoka nekem meggyőző, viszont ha a legkisebb teljesítményre kapcsolom, lehetne halkabb is , talán lesz majd a telefonos felületen energiatakarékos, vagy halk mód? a kezelési útmutatóban ilyet nem találtam, minden mást igen (pl. ionizáló) a beltéri részen 55dB megjelölés van, a kültérin 62db.
szerk. még egy fontos kérdés, azt mondta az egyik szerelő, hogy max fokozaton 1kw-ot fogyaszt óránként, ez lehetséges, vagy marketing? én nekem a legkisebb teljesítményen is elég, 10 perc után szépen lehűlt a szoba, pedig a falak, ill. cserepek elég masszívan melegek, hiszen 12 órától már szépen ide süt a nap a szobára. ide tartozhat, hogy A++-os megjelölése van gépnek.
köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gumi és felni topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Cyberpunk 2077
- Formula-1
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest