Új hozzászólás Aktív témák

  • arcitec

    addikt

    válasz Piftuka #72212 üzenetére

    Igen pont ezek a gondolatok kavarognak bennem is. 2020-van csili vili led, csak néztem a gpu- , az alaplap világítanak,de minek.Nálam pont a fal és az asztal között van, kit érdekeli milyen színek vannak benne. Nos visszatérve 2020 és szaros 4 fan vezérlő az alaplapon amiből 1 a cpu már marad csak 3. Amikor ha vízhűtés van azon 3 is van ,csak azon.
    Nálam össz. 7 venti van. Ezekből a cpu az jó, az vezérelve működik.Bekapcsoláskor még csak nem is megy. Na de nem is gyári. 2 venti a HDD az jó fixen. Maradt 4 amik most fullon mennek és hát van kis zug zaj. Ezt a 4-et kellene vezérelni. De csak 2 hely maradt. Vicc.
    Mert egyet elvisz a HUB. Az ebben a felállásban kell. 5.25" vezérlőt már nézegettem én is.
    10eft. Autó tud menni, egyszer be van lőve és kész. Vagy 2 front rámegy az alaplapra a másik 2 marad fixen.(Ezért feszegetem azt a kérdést,hogy 2 ventit elbír-e az alaplapi 1.Ezeket a lehetőségeket látom. Azért továbbra is 2020 csili vili led az van elég fan vezérlő az nincs. Tudom most azt mondják kevesebb is elég lehetne, de szerintem meg nem, mert sokan meg aggódnak az nvme m2 ssd, hogy forró, de az nálam még nem volt 47foknál több és EVO.
    U.I A Phanteks az 1200rpm illetve 1600rpm nem igazán tudom melyik van benne.
    Ja igen ez a ház eszement hogy szívja magába a port. Szerintem havonta porszívózni kell a rácsokat. És igen, annál a potméteresnél van sokkal jobb is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák