Új hozzászólás Aktív témák
-
kp59
aktív tag
válasz
sepsi0 #17903 üzenetére
A 390 sajnos erősebben melegszik (mivel többet is fogyaszt) mint a 270x ezért itt jobban számít minden kis apróság a házban.
Mióta kiszedtem ezt a kártyát és így a ház alsó része teljesen üres lett az ott lévő két csendes házhűtő ventilátor keltette légáramnak köszönhetően a videókártya ventilátor fordulatszáma teljes GPU terhelés alatt 8%-al csökkent (48%-ról 40%-ra) ez pedig már elég jelentős hangerő csökkenést eredményezett. Emellett pedig még a hőmérséklet is 71 fokról 69 fokra esett vissza. Ezzel a jelen állapottal tökéletesen elégedett vagyok mert játékok alatt a 40%-os kártya ventilátor fordulat egyáltalán nem zavaró a 69 fok meg szintén barátságos hőmérséklet léghűtés esetén az ilyen kategóriájú AMD kártyáknál (a gyártó által ajánlott hőmérséklet referencia érték 94fok).
Ami a hangártyát illeti én már nem szeretnék a házba semmilyet tenni ezért gondolkodom külső USB csatlakozós hangkártyán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anime filmek és sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Villanyszerelés
- Íme, a One UI 8
- További aktív témák...
- Samsung odyssey G3 180 hz monitor
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Black SB M/L GPS
- Amazon KIndle 10.gen 8gb (háttérvilágítás, Wifi, Bluetooth), reklám mentes, regisztrálható
- Új Asus Zenbook Duo 2x14" WQHD OLED 120Hz Touch Ultra9 185H 16mag 32GB 1TB Intel Arc Win11 Garancia
- Oppo find x7 ultra 512/16+12 új állapotban
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest