Új hozzászólás Aktív témák

  • telya

    aktív tag

    válasz iamthesonar #8931 üzenetére

    mx518: 106 gramm, g500: 116 gramm. ne mond mar, hogy majd pont az a 10 gramm fog szamitani. ha pedig tenyleg annyit szamit az a 10 gramm, akkor pont neked van a legnagyobb szukseged sulyozhato egerre. a gombok mint ahogy te is irtad, szubjektiv dolog, en is mondtam, hogy bizonyos szempontbol az mx518 itt jobban tetszik, bizonyos dologban viszont a g500 van elorebb (gorgo, plusz gombok, nekem a dpi allitas helye is jobban kezreall ott).

    az egerbeallitgatos ritualet nem igazan ertem, foleg azt a reszet, hogy megis miert allitanal be kulon erteket x es y-ra, ill. azt sem vagom, hogy miert szorakoznal a windows egerbeallitasokkal, amikor a g500-nal be lehet allitani, hogy ne is az os beallitasait hasznalja, hanem a sajatjait. sokkal lenyegesebb, hogy peldaul fent van-e a legfrissebb fw az egeren (1.1), es hogy minden jol be van-e allitva hozza a driverben.

    hogy abban a >10 eves jatekban mi ugrik at es mi nem, az nem hiszem, hogy tul mervado lenne, 1000+1 oka lehet, hogy miert eppen az tortenik, ami, aminek az eger josagahoz nem feltetlenul van barmi koze. bunny jump ugyanez, joisten se tudja, hogy hogy van megirva ennek a mukodese abban a 10+ eves jatekban. siman lehet az is, hogy pl egyszeruen nincs felkeszitve az ilyen sok hz-es egerekre a cucc es ezert viselkedik mashogy. szintetikus tesztek szerint es az ennel jellemzoen ujabb jatekokkal jatszok tapasztalatai szerint is teljesen jo a szenzora a cuccnak, az egyik (ha nem a) legjobb az egesz piacon. viszont az, hogy azt mondod, hogy idonkent kisebb mozgasoknal 1-1 teljes masodpercre megall, arra enged kovetkeztetni, hogy ott valami baromira nincs rendben. vagy valami furcsa beallitas kavar be, vagy szimplan hibas peldanyt fogtal ki, vagy valami egyeb hiba van (kosz ment a szenzorba, hibas a jatek/gep, 1000 dolog lehet ez is). baromira nem szabadna megallnia 1-1 masodpercre, nekem soha nem csinalt meg ilyet, pedig majdnem 2 eve hasznalom. olyan mar volt nehanyszor, hogy hirtelen nagyon erdekesen kezdett mozogni, de ezeket mindig valami kosz okozta a szenzor alatt, es egy belefujas utan tokeles volt ismet minden esetben.

    [oWn]f4te: mit ertesz az alatt, hogy "nem bírja azt a "sebességtartományt""? hogy birtad ki akasztani az erzekelojet? akarmilyen eszetlen allat mondjara probaltam rangatni az egeret, egy pillanatra sem tunt ugy meg soha, hogy "ki akarna akadni", mindig precizen lekovet minden mozgast.

    fogalmam nincs, hogy mennyi ideig teszteltetek az egeret, es milyen korulmenyek kozott, de mivel en mind2 egeret kb 2 evig hasznaltam, sztem tobb tapasztalatom van rola a temaban. nekem szimplan ugy tunik, hogy nem is adtatok eselyt neki, es sikerult magatoknak bebeszelni, hogy egy szar, mikozben majdnem mindenben jobb. ha nagyon keres az ember, mindenben tud hibat talalni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák