Új hozzászólás Aktív témák

  • gyuszaa

    őstag

    válasz Sz4bolcs #28135 üzenetére

    Pont most akartam rendelni tőle egy DA-t, mivel tudom itt bejáratott eladó már.. erre meg :((( , még jó, hogy ránéztem itt még egyszer rendelés előtt.

    Egyszerűen nem lehet olyat kapni, hogy ne valami refurbished, más lelakott szarja legyen, vagy a másik véglet, a rengeteg hamisítvány féláron kb., vagy a teljesen scammer eladó (nagyon szeretik ezt a területet itt). Pont ezt akarom elkerülni, egy vadi új, 0 perces legyen, nálam kopjon ki a mikrókapcsoló először. :)

    Még xgaming_gears-nél szemezgettem.
    De itt is van például zöld kiadás v2 !-ből, rákérdeztem, hogy ez valami belekontárkodott cucc (nyilván), mert hivatalosan ebből csak kék van. Erre jön a szokásos egysoros macro, bullshit válasz, hogy természetesen igazi, a besszállítója végzett rajta módosítást. Van belőle nála az alap is, de így inkább kihagynám ezeket a "brand new" egereket, és pont ezt akartam elkerülni takasával.. de ezek szerint rá sem lehet alapozni már.

    Lehet végül csak ezt a 2013-ast veszem, gyári dobozzal jön, 13 ezer, és nem foglalkozok vele tovább. Ezzel bizonyitottan nincs probléma, látható az értékeléseiből is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák