-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
e-newsee
addikt
Csak azért nem érdemes új egeret.
G400 wheel[ Szerkesztve ]
"Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
MaTpr0F
senior tag
Nem fontos teljesen eredetit keresned, ha nem ragaszkodsz az eredeti kinézethez.
Az után gyártottak is ugyan azt a belsőt kapták (eredeti MS szenzor, stb.), és ugyan olyan jók, ha nem jobbak mint az eredeti.
Egy példa. Lehet választani színekből, gumírozott vagy sima burkolat, stb.Egyébként amit linkeltél szerintem az is után gyártott már.
[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
Ki lehet ám fehéríteni a sárga házat Itt már páran túl vannak egy csomó fehérítésen, igazán kurvajó eredményekkel. Valami peroxidos cuccal kell mosogatni meg napra kirakni / UV alá berakni, de majd a hozzáértők elmondják a frankót.
Milyen jól titkoltad, hogy van egy frankó eredeti 1.1-ed Parakábel, teflontalpak, japcsi omron kapcsolók, burkolat tuning. És kész is az egymillió dolláros egér És ez bőven 5 rugó alatt van.
[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
A fehérítésnek meg SP!T a nagymestere, most hirtelen ezt a kommentet találtam az ügyben.
Ja meg van valami görgő-keményítéses trükk is, hogy ne lötyögjön vagymi, de ezt már végképp nem vágom.
[ Szerkesztve ]
-
Skullwipe
senior tag
Én ezt találtam sokkal érdekesebbnek a görgőjével kapcsoltban mint hogy valami papirral csináld, de nem igazán tudom hogy is kéne: https://prohardver.hu/tema/milyen_egeret_valasszak/hsz_35918-35918.html, mert nagyon ráférne egy sokkal feszesebb megoldás, mert mindenhol az szerepel, hogy játékban nem használják a görgőjét a "fantom görgetés" vagy minek hívják miatt.
[ Szerkesztve ]
-
bbdzyx
senior tag
Nem, ez teljesen fényes műanyag, mint a zongoralakk. Az oldala gumírozott, jó fogása van, könnyen meg lehet emelni. 2 hónapja használom.
(#59029) TeebyKay Te amúgy megint miről beszélsz? Kényszeresen játszod az erkölcsrendészt akkor is, amikor nem kéne.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
[Prolixus]
addikt
Nem hinném, hogy már beindult volna a hamisítványgyártás. Az IC verziók amik bulk package-ként vannak értékesítve, szintén eredetiek. Ezeket is árulják sokan ebay-en, távol-keleti eladók.
Melyik volt az év egere? Hát sztem erre max olyan adhat releváns választ, aki végigtesztelt vagy 20 egeret az idén is. Nekem, korábbi elégedett G100s használóként persze, hogy a G102 volt. Ha a főgomboknak nem lenne olyan fos hangja, szvsz meglenne a tökéletes egér (számomra). De tényleg.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
MaTpr0F
senior tag
Én nemrégiben sírtam ki a Logitól egy új G303-mat, de a régit megtarthattam, nem kellett vele csinálnom semmit.
Szerk.: Nem tudom volt-e már.
Valami új Sica, STRIX Impact néven. Sajna még mindig 3310-el.[ Szerkesztve ]
-
molnaRm
csendes tag
Sajnos tényleg.. de nem zavarna, ha játék közben nem érezném , de ha dmezek pl csben, elég sűrűn fordulok 180fokba, olyankor éreztem, hogy lötyög, az mar dühítő ... De azóta már szetkaptam és a leírást követve elharitottam a gorgo mozgását, de egy ilyen màrkànal és ilyen áron nem hiszem h ez a normalis
TazZ^^,
-
znb
tag
Nekem is ez tűnt fel tegnap elsőre mikor hazaértem és kibontottam, hogy elég hangos és feszes a bal jobb gomb. G400at nem ismerem, de ROG Sicám van otthon és egy 2013 Deathadder melóban, és mindkettőnél hangosabb. Nem is kifejezetten hangosabb, de mindenképpen élesebb, bántóbb a hangja, remélem asszony el tudja viselni a hálóban...
-
R3laX
addikt
G400-at én sem ismerem, nekem mx510 volt az utolsó ezelőtti logitech-em, annál kicsit élesebb. Tegnap pont fáradtabb volt a lány. Pici panasz volt rá, hogy hangosan kattogok , de aztán aludt mint a bunda .
znb: igen, pont olyan, ahogy te is leírod. Jól tapad a kézbe, nagyon jó a fogása, nekem most ez a top megint, az mx510 után.
-
FireKeeper
nagyúr
abban is. most így hirtelen nem tudom melyik egérbe raknak gyárilag japán omront, már ha van olyan egyáltalán. de emlékszem hogy anno egy golyós!!! MS egérből operáltam ki japán omron switch-eket amik amúgy a mai napig működnek oh a régi szép idők.
illetve egy szintén golyós egérben találtam még valami mai napig ismeretlen típusú, zöld-fehér házas, piros nyelves switch-et, amit relatíve könnyű lenyomni de irtó taktilis. mondjuk a megbízhatóságáról semmi tapasztalat, majd a Krait-et megkínálom vele ha visszakunyizom dobragab-tól.
[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
_ocsisajt
őstag
mindkét egér a listában, csak g203 drágább a hama nem volt a listán, inkább az lett volna a kérdesem, hogy hama (hogy nem azért maradt ki, mert hama vagy valami) vs rival
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest