Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz PitLee #46267 üzenetére

    pl amikor kipróbáltam asztalon az egerészést 1,5-2 hétig bírtam, csukló és váll nem kicsit kezdett el fájni, mondom ez nem tréfa, a hiba ott volt, hogy a székem alacsony volt az asztalhoz és kartámlás, az alkarom csak kicsit támaszkodott fel a csuklómon és vállból tartottam a kezem.
    Amit linkeltél ott is látszódik a lényeg, hogy hasig bekel húzni a széket, hogy az egész alkarod az asztalon pihenjen, nem minden kartámlás szék megy be az asztal alá és így messzebb ülve az asztaltól a kéz nincs eléggé alátámasztva,mint nálam is volt.

    ~12 eve tehenkedek borfotelben hanyattfekve a gep elott, olemben a billzettel.
    Labaim az asztal bal sarkan fenn, bal konyokom a bal karfan, ujjaim a WASDon.
    Jobb konyokom a jobb karfan, jobb csuklom az asztal eleig kihuzott egeralateten van, ugy tologatom az egeret.

    Semmi inhuvely bajom nincs.

    Osszes egeszsegugyi problema amit ez a modszertan okozott az is az elozo, szakadt fotelemre teritett durva pokroc muve volt, ugyanis egyszer bealudtam a gep elott, aztan reggelre az osszegyurodott pokroc ele ripityara torte a jobb hatsomat, nem gyenge felfekveses kelest okozva. :W

    Jo ideig alig birtam leulni utana, mert egy tenyernyi foltban elhalt a bor, es ugy ahogy van leszakadt, kb. 1 honap alatt nott vissza ugy-ahogy, jo nagy sotetbarna foltot eredmenyezve.

    Nagy nehezen honapokkal kesobb ra birtam magamat venni, hogy megmutassam a csupasz seggemet a borgyogyasznak, azt mondta ez mar igy marad, max halvanyitani lehet a kialakult folton.
    Adott ra valami kenocsot, amivel fel eve kenegetem, valamit ugyan hasznalt, de meg mindig ronda :(

    Nyilvan ha akkor frissiben elmegyek a dokihoz, es szakszeruen ellatjak a kelest+bekotoznek minden nap, akkor lehet, hogy megusztam volna.

    A másika fűtés ülve melegebb kell legyen a lakásban mintha mocorog az ember, egyszerű beleugrik az ember a melegítőbe, pulcsiba és nem fázik ülve sem, ellenben a keze meg jég hideg pár óra múlva, szerintem az ízületeknek az sem tesz jót, erre kitaláltak már melegíthető egeret ami ritka jószág, de van kézmelegítő ami egyszerűbb, persze nem az fps fanoknak :DDD

    Kez/labfej fazas az nem a szobahomerseklet fuggvenye, hanem a nem megfelelo verkeringese.

    Pl. ha nem megfelelo a szek ulolapja, es nincs lekerekitve, akkor a szek ele elszorithatja a combban levo arteriakat, ezaltal a lab nem jut eleg verhez, es hosszabb tavon szovetelhalast okozhat. (felfekveses kelesem is hasonlo, csak ott a borben levo hajszalerek zarodtak el a hosszan tarto nyomas hatasara)

    Ennek az egyik elso tunete, hogy zsibbad az adott testresz+fazik.

    Gondolom a csuklod az asztal elere volt letamasztva, es nem volt lekerekitve az asztal ele.

    [ Szerkesztve ]

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák