- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
atidzsiforc
őstag
reflex early accesben levo jatek kovetkezo patchtol elerheto egerallitgato menuje. par jatek peldat vehetne rola.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
Vanir
veterán
válasz atidzsiforc #46401 üzenetére
Az komoly felállás, CS-ben elviselném ugyanezt.
-
dobragab
addikt
Napi egérfelismerős játék lvl 0.1
[link]Mondjuk elég szép állapotban van
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
kristof123
őstag
válasz andris127 #46399 üzenetére
Ezt úgy mondod, mintha minden billentyűzetük mechanikus lenne, pedig nem azok és ráadásul irtó drágák (Pl.: az Isku Fx ami ~27k, Arvo ~18k ).
"Nem tudom hánnyal volt dolgod."
Nem sokkal és ez a későbbiekben sem fog változni, membránost nem fogok kipróbálni, a mecha billüktől meg nem vagyok elájulva (természetesen ettől függetlenül a Ryos nem rossz billentyűzet!)."egy mechanikuson nagyon elszúrni sincs mit"
Ne hidd hogy nincs rossz mechanikus billentyűzet, van és el lehet rontani."Azért ez lehúzás kissé, az az egy kettő bőven több."
Szvsz ebbe nem menjünk bele, mert igazad van, ez a szám a három (két egér és egy billentyűzet). : DÜdv,
K.(#46403) dobragab:
WMO 1.1a?[ Szerkesztve ]
-
andris127
csendes tag
válasz kristof123 #46404 üzenetére
Rendben. Elfogadom a véleményed.
Vannak még füleseik is!
"Kicsiként azt mondták hagyjam a nagyokra ők jobban tudják, így 2 méteresre nőttem inkább!"
-
kemsyt01
csendes tag
Köszi! Sajnos túl sokan panaszkodtak neten, akiknek nem múlt el, így nem rizikóztam, kicseréltettem a MM-ban (na ez egy külön tortúra, ha neten rendelted...), ennek már semmi hangja.
Logitechnél reflexből rávágták, hogy hibás, küldjem be szervizbe, azt nem úsztam volna meg egy délután alatt.PitLee: Lehet éjszakai műszakban legalább nem unatkoztam volna, ha belelövök párezer kattintást, amíg kikopik...
-
Hobbbyt
őstag
válasz TeebyKay #46408 üzenetére
A boltban egymás mellett volt a g100s és a M705, végül +2e ért inkább az m705-vettem.
Azon kívül, hogy a 2.4Ghz-es jel pont ott interferálódott ahol az egér használva lesz elég szimpatikus egérnek néz ki. Főleg hogy egy elemmel is elmegy, így pedig pont kényelmes súlyú. Az interferenciát meg könnyen orvosoltam azzal, hogy másik usb-be dugtam.
Kényelmesen kiegészítik egymást a ~70ms inputlaggos projektorral.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #45267 üzenetére
úgy fest pontot tudtam tenni a vergődésem végére, amikor is a megfelelő vezetéknélküli egeret kerestem otthonra. ennek a vége 2db Anywhere MX lett, amiből az egyik szenzora gyári hibás (most várom vissza a Logitech szerviztől, mert az edigital elküldött, he-he, kíváncsi leszek, ez a fixit rma szerviz is megér egy misét). a másik pazar.
2-3 hét egerészés után be kellett ismerjem magamnak, hogy ez pici. nagy kezem van, ez pedig amúgy is pici, hosszú távon nem kényelmes. úgy voltam vele, hogy már annyi minden kipróbáltam, de a Performance MX hiányzott a listámról, sokat nem bukhatok vele. 22 ezrest hajlandó voltam adni érte...
... és végre megérte a helyét. el sem hiszem. remekbe szabott egérke! az akkus üzemidő használható, megfelelően precíz, itt korrekt a Darkfield is. egy leheletnyivel nagyobb, mint amihez szoktam, de hamar lehet hozzá alkalmazkodni. ezt az egeret csak ajánlani tudom. ha valaki szenved és nem talál megfelelő vezetéknélküli egeret - nem elsősorban játékra - annak melegen ajánlom!
az Anywhere MX a laptop mellé tökéletes, alkalmi használatra, terepmunkára, szóval megmarad. a kettő együtt remekül kiegészít egy desktop - laptop gépparkot. végre
hint: a szakadozó, akadozó vétel common Logitech hiba, a pici receiver okozza. a K750 bill-hez járt egy extender, azt bedugva a gép fenekébe tökéletes mindenhol minden rákötött eszköz, akár több is.
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
johndeegwed
tag
Sziasztok ez mennyire korrekt microsoft intelli mause 3.0-nál???? 1000mhz-n win 7 x64
Cs go-ban mintha kicsiket akadna néha[ Szerkesztve ]
-
johndeegwed
tag
-
SOAD19
addikt
válasz Hobbbyt #46409 üzenetére
Jó, hogy írod, hogy egy elemmel is megy a 705-ös, eddig nem is próbáltam. A VX rev-ot is egy elemmel ment, kényelmesebb így azért, most így kipróbálva. Köszi!
Mondjuk a feliratok hamar lekopnak, alig használom, és máris lekopott a vissza gombról a felirat, pedig csak kb. 3 hónapja van meg.[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
Tervez valaki venni Innen Deathadder-t? Mert én most hétvégén megrendelem.
-
dobragab
addikt
Ezt ki vitte el?
-
addikt
Passz, de szerintem ne sajnáld. Jófogáson is hirdette jó ideje úgy emlékszem.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Nerazim
őstag
válasz dobragab #46419 üzenetére
Van itt is egy, ha érdekel
[ Szerkesztve ]
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
Nerazim
őstag
Pár napja még licitesen volt 5k, de akkor se kapkodtak nagyon utána.
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
dannyl
addikt
Nem tud valaki DA-t viszonylag olcsón itthon? Már majdnem megrendeltem, de nem tudok heteket várni most sajnos. Totál halott az egerem. Most egy notebook egérrel tolom, hát mit mondjak, nagyon élvezetes Egy kis plusz pénzt megérne, ha gyorsan itt lenne.
-
nyunyu
félisten
válasz SOAD19 #46415 üzenetére
Jó, hogy írod, hogy egy elemmel is megy a 705-ös, eddig nem is próbáltam. A VX rev-ot is egy elemmel ment, kényelmesebb így azért, most így kipróbálva.
Mar a VX Revoban is parhuzamosan volt kotve a ket elem, soros helyett?
Grr, total tropara ment a kekfogu MX Revom akkuja. 1 ora toltes utan tudtam hasznalni 10 percet, aztan allandoan reseteli magat az eger
Nincs kedvem egeret szerelni...[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Feketelaszlo
senior tag
Üdv!
MS WMO-val nemrég még tele volt az eBay, sőt még tán egy hazai kisker is újra kínálatba vette egy időre pár ezer forintért, de most nem találok sehol. Lehet még valahol újonnan szerezni vagy ennyi volt? -
kemotox
addikt
válasz Feketelaszlo #46432 üzenetére
takasta is árul
Van valami RGB ledes karácsonyfa edisön is 9 dodóért drágábban. -
addikt
Haza kisker? Meselj mert erre kivancsi vagyok.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
nyunyu
félisten
Mivel lassan 5 eve nem gyartjak, szerinted mennyi az eselye, hogy talalsz meg valami boltban elfekvo peldanyt?
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Feketelaszlo
senior tag
válasz kemotox #46433 üzenetére
Köszi! Nem egy árbajnok, de majd meglátjuk, ez is valami...
(#46434) SP!T: Bocsánat, már megtaláltam - az nem MS WMO volt, csak valamiért egy elgépelt Cherry egér adatlap.
#46435) nyunyu: Mivel nemrég még tényleg bagóért volt eBayen, ezért elég magabiztosan futottam neki, de úgy tűnik korábban kellett volna bespájzolni belőle.
-
kemotox
addikt
Jújj. Vigyétek. Én is pont ennyiért vettem az enyémet. Jó vétel!
Feketalaszlo: HA-n mindig felbukkan egy-két darab, szerintem most is van.[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz kristof123 #46359 üzenetére
Leírás alapján az enyém volt . [link]
Legutoljára kb két évet állt a dobozában egy szekrényben. Amikor behalt az 1.1-em, akkor használtam újra kb egy hétig, mielőtt a G100-ra váltottam (ezt felhasználva). Bár az én képeimen nem voltak megkopva a gombok ennyire .Ha valóban az (esélyes még így is, úgy látom egyezik a P/N), akkor volt szétszedve, mert kábelt cseréltem benne (a gyári megtört), és az 1.1 talpakat a fent említett ideiglenes időre raktam alá, mert a gyári már fos volt (mivel csak ragasztóval lehetett visszaragasztani anno ).
Az örömkönnyek azért kicsordulnak, hogy milyen szép jövője lett és nem egy vérpistikéhez került 3600DPI-n 720 nozoomolni tört CoDban. Szerethető egér, csak nekem túl nagy volt méretre
[ Szerkesztve ]
-
johndeegwed
tag
Sziasztok ez mennyire korrekt microsoft intelli mause 3.0-nál???? 1000mhz-n win 7 x64
Cs go-ban mintha kicsiket akadna néha -
kristof123
őstag
válasz MarioAna #46438 üzenetére
Igen a tiéd lesz. Én már mástól vettem, de ő sem foglalkozott vele túl sokat. : D
"Az örömkönnyek azért kicsordulnak, hogy milyen szép jövője lett és nem egy vérpistikéhez került 3600DPI-n 720 nozoomolni tört CoDban."
: DDDD
Helyrekupáltam és melóban szolgál 400 cpi / 500 Hz-en. ((:(#46439) johndeegwed:
Kedves johndeegwed!Szvsz próbáld meg 500 Hz-en is, vagy az akadást úgy érted, hogy elveszti a kapcsolatot a számítógépeddel?
Üdv,
K.[ Szerkesztve ]
-
johndeegwed
tag
válasz kristof123 #46440 üzenetére
nem kapcsolattal probléma
inkább lagg-nak tűnik és mause moovmnet alapján gondoltam hogy valami nem lehet jó , de elképzelhető hogy a game-ban van a lagg nem tudom -
dobragab
addikt
válasz johndeegwed #46439 üzenetére
Teljesen korrekt. Kábelhiba-szagú a dolog, egyébként meg összefoglalóban 5+ progit találsz, amivel tesztelni tudod.
-
TeebyKay
őstag
válasz johndeegwed #46443 üzenetére
És minden bizonnyal elpusztíthatatlan varázskábel került rá, amit fél éven belül még maga az atyaúristen se tud tönkretenni.
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Kinéztem ezt az egeret: Razer DeathAdder Chroma
Elsődlegesen munkára kell, másodlagosan játékra. Méretre jónak tűnik, a tesztek is elég meggyőzőek voltak, de nem szeretnék ismét melléfogni. Ha munka akkor OS X, ha pedig játék, akkor Windows. Lehet használni a saját alkalmazása nélkül Windows alatt? Úgy is jól teszi a dolgát? Illetve szerintetek egy idő után ennek is nyikorogni fog a görgője? Sajnos az Imperator és a Mamba is rettenetes hangokat adott ki magából, pedig egyik sem volt régi darab.Köszi!
:-)♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Vanir
veterán
válasz TigerCat #46448 üzenetére
Mennyire fontos a gari? Van ilyen lehetőség, 12 ronggyal olcsóbbért, gari nincs, de gyakorlatilag ugyanazt tudja. Windowsban teljesen jól működik driver nélkül. Görgő nyikorgással nem találkoztam ennél az egérnél. OS X-re is van hozzá legacy driver.
A Chroma is teljesen jó, csak ennyi pénzt én nem adnék érte.OS X témához sajnos nem tudok hozzászólni, mert soha nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest