- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
nincs egérpadom, szóval azt külön kellene vegyek még, de ha nem jobb a 2014-es, akkor viszem a bundle-t
most egy kis Logitech M90-em van, szóval ennél csak jobb lehet, kb egy év alatt ki is fingott a jobb gombja, meg a görgőklikkje sem 100-asszóval ehhez képest bármelyik jobb/fejlettebb
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
donmichael
csendes tag
Sziasztok!
Ezek közül az egerek közül jó lenne vmelyik? Játékra kellene, heti pár óra Battlefront, Dying light stb.
Speed Link Ledos
Rapo V200
Speed Link Aklys
HAMA uRage Illuminated
A4tech V7Mkb. ugyan olyan árban vannak.
Köszönöm!
-
Land
veterán
Talán valakit érdekel: Asus ROG Sica
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
addikt
Abyssus + egerpad emagon most 10k.
There's a device that I've been using called a whoop.
-
Zedz
addikt
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz nyunyu #46597 üzenetére
Amugy ma boltoltam egy bontoban egy MX Revo 2006-ot 4k-ert, aminek hianyzott a vevoje.
Alkatresznek jo leszHibatlan allapotban van, minimalis kopas latszik csak rajta, gorgoje is tokeletesen jar, nincs megnyulva a gumija, nem akad sehol, es elsore racuppant a regi egerem vevojere. (ezen meg morzezni kellett a parositasi ritualet, 2007-tol kezdve egyszerusitettek a folyamaton.)
Ami bajom volt vele az a gyari tappancs, meg a kinai mikrokapcsolo feeling, de azokat minimalis plasztikai sebeszi beavatkozassal ki lehet javitani.
D2F-01F, jaffa tappancs meg akad itthon, mivel anno 3 egerre vettem.Meg mindig nem vagyok hajlando 30k-t kiadni egy uj egerert, csak azert mert L logo van rajta, es eppen azt hypeoljak, mondvan az a csucs.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Evil Snowman
őstag
Abyssus akció, ha esetleg valaki most szeretne venni.
-
4264adam
veterán
Kinek érkezett már meg az aliexpress-es Logitech G100? Valaki 5db-ot rendelt Másik rendelésem már megérkezett, erre még várok.
-
pohár
félisten
válasz Evil Snowman #46608 üzenetére
na erre vártam, a románoknál ez 9100Ft volt múlt pénteken
na az meg hogy lehet, hogy Abyssus 2014, de közben 1800DPI?bár gondolom nem sok különbség van a gyakorlati hasznát tekintve az 1800 vs 3600 DPI-nek
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
JasonD
aktív tag
Szevasztok!
Megjött a november 11-én innen rendelt G100s.
Van egy rossz hírem: fake. Gyakorlatilag egy hulladék. LGS sem ismeri fel. Csináltam pár képet.
És volt, aki ötöt rendelt...
-
-
nyunyu
félisten
válasz JasonD #46614 üzenetére
Nem gyenge.
- Kezzel fureszelt, meg a furt PCB
- semmi SMD, minden egyesevel kezzel forrasztva, eleg gany kivitelben
- olcso gorgo encoder
- valami noname szenzor
- meg sem ismerem, annyira ismeretlen mikrokapcsolok
- nehezek ferden beszerelveUgy nez ki, hogy fogtak egy ezresbe kerulo egeret, aztan belefaragtak egy G100s-nek latszo hazba.
-
lemusz
addikt
Nekem még nem jött meg, lehet a postás is már látta hogy fake, azt kihajintotta a picsába. Meg kell valljam már tegnap írta egyik ismim, hogy fake, mert neki tegnap megjött. Nagyon letört engem a hír, mert ez volt az első rendelésem külföldről és nagyvalszeg most egy jóideig az utolsó is.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz dobragab #46620 üzenetére
Az meg mindig tizzel tobb, mint amennyiert instant get lenne.
Talan 20-ert mar elgondolkoznek rajta, hogy meg merjem-e venni.Nevetseges, hogy a par eve meg 60$-os eger kategoria most mar 90-100$-ba kerul.
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
Az Abyssus az claw gripes?
-
ADAM1337
nagyúr
g602 mennyire jó vétel 18k-ért ?
Illetve van róla valahol egy normális teszt ? -
4264adam
veterán
"Bizonyos, főként régebbi egereknél (lásd Egérajánló) nem állítható a polling rate, alapból 125 Hz"
Akkor miért ajánlott a Microsoft Wheelmouse 1.1a? Windows10-hez lenne. G100s fake lett.
[ Szerkesztve ]
-
JasonD
aktív tag
válasz 4264adam #46619 üzenetére
Túl szép lett volna, ha eredetit kapunk. Remélem nem fog szarozni az eladó.
Eddig egy G1-es egeret használtam, ami már 10 éves. Most határoztam el, hogy nyugdíjazom. Megrendeltem ezt a G100s-t, meg egy G502-t. Úgy voltam, hogy az marad, amelyik jobban megfog. A G502 már kedden megjött, nagyon fasza egér, csak a böszme görgőjével nem vagyok kibékülve. A G100s meg formára ugyanaz, mint amit megszoktam, csak hát kínai barátaink a belbeccsel kicsit átbsztk. Így marad a G502...
Mennyire komplikált kicserélni a görgőt egy olyanra, mint ami mondjuk a roccat kpm-be, vagy a mionix egerekbe nvan?
-
4264adam
veterán
válasz JasonD #46633 üzenetére
Nekem is megérkezett. mondtam is a postásnak mindegy is mert tudom nem eredeti A formája tökéletes régóta ilyet akartam. Majd később megveszem eredetibe.
Kinais G100s: Jobb a fogása mint az Urage 6k-s egerem. a DPI álíítható azonnal Windows 10-en, Polling Rate 250-500hz
[ Szerkesztve ]
-
kabalcombo
újonc
válasz dobragab #46590 üzenetére
Tudtok olyan helyeket mondani, ahol kipróbálható egy ilyen G szériás Logi, vagy az SS Rival?
Vagy nektek nincs ilyen kocsmai-egeres meetingetek? Meg tudnám mutatni, mennyire viccesen kopik pl. egy Razer Boomslang CE 2007. Nem is jó, kivéve persze az alu bevonatát. Tegnap felújítottam, kitisztítottam teljesen, így ez marad, míg le nem gyártják a nagy kéz alá tökéletes egeret...
phenomHUN: Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
phenomHUN
senior tag
válasz kabalcombo #46636 üzenetére
Pixel!
-
SLYM
veterán
sziasztok, melyik a jobb, a G100 vagy egy Razer Abyssus 2014? emagról venném én is, de az egérpad nem érdekel, sose fogom használni, így a 2 egér ugyanannyi árban (10k a posta miatt). köszi
[ Szerkesztve ]
-
-
-
verycool
tag
Sziasztok. Erről tudtok mondani valami nagyon rosszat? http://www.rufusz.hu/Eger/A4-Tech-Bloody-Gaming-ML16-Commander-eger-USB-fekete--C0045345-p51638.html?ak=0
-
izee
őstag
Ki kellene próbálnod a fogásukat... Volt már aki nagyon megbánta a klasszikus abyssussal (1800-as). Ettől eltekintve nagyon jó a teljesítménye.
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest