Új hozzászólás Aktív témák

  • izee

    senior tag

    válasz salytmasztor #45799 üzenetére

    Akkor megvan az 13-14k is.
    Elég sok találat van ha beírod steelseries rival rescuer, nem csak annyit, hogy rival rescuer pölö. Leginkább 160-180 juan között. Azt nemtudom, postázzák-e és főleg mennyiért. Csak gondoltam, jelzem, hogy helyiek jelentősen olcsóbban kapják, esetleg ingyen postázzák világszerte...[link][link][link]

    DA mellett nagyon kicsinek tűnik a Rescuer, pedig azt is tesztelnem kéne. Már csak azért is, mert hossztengelyen valamennyit az orr felé el van tolva a szenzor, akárcsak DB 3g-n, ami miatt azt az egeret eléggé megszerettem. (ha a kezemben az egérmozgás ívet ír le (nem vonalat), akkor ugyanazzal a mozdulattal több utat tesz meg (érzékel) a szenzor, ha orr felé van kicsit tájolva - Én így gondolom.)

    Ami engem illet Rival 300 is tetszetős (hosszú, lapos, jobbkezes) forma, egy pillanatra rá is próbáltam, valószínűleg jó nekem, annyi a baja, hogy olcsó hatású, tehát az egykori 12k alatti árak jobban passzoltak a kivitelezéshez. Viszont nagy darab, amit sose mértek olcsón.

    Néha megtalálom a legjobb fogást a salmosámon, de később el is felejtem. Elég sok a küzdés vele. Azért nem rögzítem a kábelt, mert vissza-visszaváltok MS egerekre. (Blue és IMO)

    Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s

Új hozzászólás Aktív témák