Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Ásványbotrány: Kongó választ és bizonyítékot vár az Apple-től
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
- Bitcoin topic
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
dobragab
addikt
válasz Szoszo94 #35391 üzenetére
Egy feltételt dobj ki a kukába. Nem kell neked 3500 dpi. Teljesen felesleges.
Még mielőtt mondanád: De hát én azt szoktam meg...
Az egerek 99%-a 2000 dpi felett rengeteget veszít a pontosságából. Erről magad is meggyőződhetsz: először vezérlőpultban az érzékenység csúszkát húzd középre, és a Rámutatás pontosságának javítását is kapcsold ki, majd nyiss egy Paint-et, és kezdj el karikákat rajzolni. Vagy írott a betűket, teljesen mindegy. Nagy összegben mernék rá fogadni, hogy rettenetesen fűrészes, recés lesz az ív. Ezért nem érdemes magas dpi-n használni, inkább az in-game érzékenységgel érdemes babrálni.
Mérd le, hogy a kedvenc játékodban a kedvenc egérbeállításaiddal hány cm-t mozgatod az egeret egy 360°-os fordulathoz. Ezután az egér dpi-jét vedd vissza a natív, alapértelmezett értékre. Általában 800, de egerenként változik.
Majd az in-game érzékenységet piszkálva állítsd vissza az érzékenységet ugyanarra a cm/360°-értékre, amit mértél. Ezzel a pixelpontosságból semmit se vesztettél, de az egér ennek örül. (Legalábbis ha nem volt a true sens extrémen alacsony, és FHD felbontás. Nekem ultra high sens gamerként 7,2cm/360°-on: 800 dpi, 1366×768, fov ~70, in-game érzékenység 41%, az ~0,615 ha jól láttam a config fájlokat. (BF4)
Ennek fényében nézegess egereket. Mindjárt szóba jön pl. a G100s, (marha jó egér...) meg egy csomó másik. A 400 dpi-s veteránok high-sens-hez már tényleg kevesek.
RAT7 szenzora egy rakás hulladék.
Tudom, tudom, akasszak a tökömre egy lámpát, hogy sötétben is tudjak kaszálni.
-
dookiee
tag
[ Szerkesztve ]
Xbox Series X
-
dookiee
tag
A4tech egerek közül melyiket érdemes megvenni?
Xbox Series X
-
bakerman
csendes tag
Ahoj,
Megrágós kérdésem van amire eddig még nem találtam kielégítő választ, pls help.
Alapszituáció: kell egér. a pc munkaeszköz, csak light gaming, de sokat ülök monitor előtt. átlagos méretű kezem van, fogás valahol claw és fingertip grip között => egy nem túl nagy egeret keresünk. Nem szentírás, de ha lehet ne fényes borítás, talán a gumírozott lenne preferált. Ha lehet 3 gomb, nem több nem kevesebb (na jó, max dpi állító, mert az kb megúszhatatlan). Nem vágyom a lehető legjobbra, felőlem belépőmodell is lehet ha tudja amit szeretnék és van minőségérzet, és legalább remélni lehet tartósságot. Keret úgy 10k körül.
Első blikkre nekem egy ilyen lista jött össze: WMO 1.1, Logi G100s (vagy még mindig szeret hamar kipurcanni?), SS Kinzu v3 , Razer Salmosa / Abyssus.
És itt jön a lényeg: LEGYEN HALK (a klikk).
Akármennyit olvasgatok a témában itt általában megáll a tudomány. Nem hiszem hogy ez ennyire szubjektív dolog lenne, vagy ennyire nem érdekel senkit. Itt jön a képbe a közösség.
Kezdetnek pár dolog amit sikerült összeszednem: Pixel-es próba szerint a Kinzu v3 a leghalkabb az ott kipróbálható mezőnyből, forma is tetszik. A Kana nekem kiesni látszik (pedig szimpi, a +2 gomb ellenére) mert írták valahol hogy baromi hangos a klikkje.
Szóval mit tudunk ezekről hang szempontjából? Van még jelölt esetleg amit kihagytam? Melyiket ajánlanátok a fent említett szempontok alapján? A japán Omronok milyen hangosak?
Segítsetek! -
Szoszo94
őstag
Na sikerült párat összekapnom.
Razer Abyssus - sajnos a zöld szín nem megy a konfighoz, pedig az új gépemnél az esztétika is nagy szerepet kapott
Ninox Aurora - tetszik, jók a specifikációk, ára sem vészes, egyik esélyes
Logitech G302 - jónak tűnik, egész szép marketinget tettek mögé és a feszes gombok nem hangzanak rosszul, de az ára kicsit több, mint amit kiadnék
R.A.T. 7 - aprón van egy fél éves, egész jó árban, külsőre nagyon bejön, eléggé kézre is szabható, illetve a specifikációk sem tűnnek rossznakEzek közül melyik lenne jó vétel, illetve előnyöket és hátrányokat tudtok mondani?
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Szoszo94
őstag
válasz #19617792 #35390 üzenetére
Kell a fenének az oldalsó gomb, legtöbb egéren amit fogtam, csak zavart, nem lehetett megemelni anélkül, hogy ne nyomtam volna be Ha jó helyre helyezik el, akkor végülis nem zavar, de nem feltétel
Amúgy visszaolvasva találtam egy listát egérajánlásokról, ott néztem egy G302-t. Már csak az árával kéne megbarátkoznom
Megnézem viszont amit linkeltél!
Te, ez egész pofás! Amiket írnak róla pedig...ha már csak a fele igaz, meggyőző. Ára pedig annyira nem is vészes. Akkor eddig két jelentkező van, várom a többieket is, hogy még jobban elbizonytalanítsanak
[ Szerkesztve ]
-
Szoszo94
őstag
Sziasztok!
Készülök leváltani a mostani egeremet (Ozone Xenon), de nem találok tökéletes alternatívát. A mostani egér már majdnem tökéletes volt, nem is mai darab, de sajnos nem annyira pontos, mint amennyire szeretném. Átolvastam az összefoglalóg, de csak a számomra kis DPI-s egerek vannak felsorolva. 3500dpi-n játszok, 90% FPS multi (CS:GO, CoD:AW nagyrészt), csuklóból és "Claw grip" fogás a számomra ideális. Családban van egy Ozone Neon, aminek a szenzora már megfelelne nekem, de egyrészt nem kedvez a fogása, másrészt kopik a burkolat bevonata. A perifériáim Ozone márkájúak, így szerettem volna újabb egeret tőlük, de az új szériát még nem kapni (pontosítok, én sehol se láttam, de ha valaki tudna linkelni, megköszönném!), így igazából a márka már sokadlagos. Amit szeretnék:
- Minél pontosabb lekövetés
- Legalább 3500dpi (ez bevált nekem)
- Claw grip
- Minőség a pénzemértA maximum keret, amit szánok rá, 15k, de minél olcsóbb, annál jobb, a legjobb ár/érték arányú egeret szeretném.
Létezik egyáltalán, amit felvázoltam?
-
-FLY->
őstag
Hali!
Ezekről az ebay-es Microsoft Intellimouse Explorer IE 3.0 "steelseries" egerekről lehet tudni valamit? Vásárolt már ilyet valaki? Nem egy nagy összeg, de érzek benne egy kis lutrit.
-
törölt tag
válasz nyunyu #35374 üzenetére
A hibáról meg annyit ,hogy az nem is lenne baj ha néha csinálná.
De ezek az olcsó egerek azt csinálják hogy lefele tekered és tényleg felfele mennek.mint írtam 1 le 4 fel =3 fel.
Amikor szeretnék olvasni könyvet vissza fele lapoz.
Honlapon is inkább felfele megy.Mondhatnánk ,hogy akkor próbáljuk felfele tekerni lehet akkor megy lefele. És akkor felfele tekerve felfele megy.
Egy szóval sok olcsó egér görgő használat nélkül mondható használhatónak.
Eleinte azt hittem elromlottak az új egerek belenézve kiderült a turpisság.
Mindben potméter van a görgőnél.
Nem szoktam hozzá ,hogy milyen az élet potméteres görgővel.Munkahelyemen van egy azt hiszem Genius NetScroll 200 laser egér szintén potméteres görgővel van szerelve....
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz nyunyu #35374 üzenetére
Szia.
köszönöm már nézelődtem is Logitech egerek között.Logitech RX250 - 1778 Ft-tól
Erre egy vásárló írta ,hogy szétszedte és optikai görgős.Akkor gondolom bár csak gondolom ,hogy akkor ami kicsit drágább abban is optikai görgő lehet.
Logitech M90 910-001793 - 1 905 Ft-tólEzt néztem ki a nyomógombok ennél megfelelőek kialakításban.
Valakinek van már tapasztalata esetleg (Logitech M90 910-001793) egérrel?
-
jaffa 2843
Ármester
válasz SunMount3r #35384 üzenetére
Egy régebbi kolléga itt meg volt győződve, hogy ez a világ legjobb egere, holott saját bevallása szerint is 2x gariztatta már.
Puretrak: Nagyon jó pad, bóvli egér.. és ez csak egy példa volt.
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
SunMount3r
nagyúr
A Func egereiről van valakinek valami tapasztalata?: [link] Azt vágom, hogy itthon nem kapható, de külsőre elég tetszetősek, a padjaik meg legendásak, gondolhatnám csak nem csinálnak bóvlit...?!
-
$p@rr0w
őstag
válasz atidzsiforc #35379 üzenetére
Köszönöm szépen.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
atidzsiforc
őstag
válasz $p@rr0w #35378 üzenetére
Vmi full noname belseje van amirol semmi info. Amit ki lehet rola deriteni az az, hogy tulsulyos (160g) es 4000fps-en porog a szenzor csak. Normalisabbak minimum 6000fps folott mennek.
Inkabb menj biztosra es vegyel valami vallalhatot kacatok helyett. [link]
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
$p@rr0w
őstag
válasz atidzsiforc #35377 üzenetére
Bővebben?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
$p@rr0w
őstag
Üdv urak!
Szemezgettem a Sharkoon Force egérrel, állítólag 15G gyorsulást bír, létezik hogy tényleg egy low sensitivity rántásnál ugyan úgy fogadja az infokat mint az mx518-am? Vagy simán hazudoznak, és beakad mint egy 1000Ft-os noname mouse?Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
nyunyu
félisten
válasz fntastic #35373 üzenetére
Szerintem az MX500 vonal total alkalmatlan palmos fogasra, mert tul keskeny az eger, lelog ola mind a gyurus, mind a kisujj, raadasul a gombok vege tul alacsonyan van, tul messze a gorgotol, kenyelmetlen mutatoujjal hatranyulni erte.
Oldalso gombokat is tehettek volna egy centivel elorebb is, hogy ne kelljen atlosan fogni az egeret.DA valoszinuleg kenyelmesebb lehet, mivel az jobban hasonlit az oldschool ergonomikus egerekre: IME 3.0, L MM+
Szelesebbnek tunik az eleje, raadasul magasabban is van, kozelebb a gorgohoz.Atlagos ferfimancsom van, 22 centi az araszom.
Kisebb kezueknek lehet jobban kezreall az MX5xx/G400/G400s[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
válasz #93173760 #35366 üzenetére
Érdeklődnék melyik a legolcsóbb egér amiben optikai görgő van.?
Ugyan az utobbi 1-2 ev termeset nem kovettem testkozelbol, de a Logitechekben szerintem meg mindig optikai gorgo van.
Teveszteni amugy az MX Revo is szokott, megporgetem a lendkereket, legordul 15 oldalnyit, majd nekiall felfele scrollozni.
Bezzeg amig nem volt fent a SetPoint, nem volt ilyen bajom.
Csak hat anelkul nincs automata racsni mod valtas.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
fntastic
aktív tag
Néztem kicsit fentebbi kategóriát, ami inkább a palm-os fogáshoz való:
Logitech G400s
Razer DeathAdder 3.5Gezek közül melyik a jobb?
olvastam, hogy a Razer 1800cpi-n mutatja a legjobb értékeket, de én max 900 cpi-n játszanék vele, ez mennyire baj? -
törölt tag
válasz jaffa 2843 #35369 üzenetére
Akkor én nyertem. Több jobb
-
törölt tag
válasz atidzsiforc #35367 üzenetére
Bedugva most csak 2. Ezek az inaktív és hátramaradt egérdriver mókakacagások. Alapesetben nem látszanak, de ha beütöd azt a 2 sort cmd-be (SET DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES=1 és devmgmt.msc) meg az eszközkezelőben engedélyezed a "rejtett" eszközök kijelzését, akkor látszik mennyi szemét gyűlt föl cirka félév alatt.
-
törölt tag
Sziasztok.
Nem olvastam végig a topikot...
Érdeklődnék melyik a legolcsóbb egér amiben optikai görgő van.?
Olcsóság előny.Egyetlen kitétel optikai görgő.Elegem van ezekből a potméteres össze vissza görgetős egerekből.
Lefele tekerem és megy le 1 et majd fel 4 et nem valami emberbarát.két típus amiben tudom hogy optikai görgő van.
NetScroll+ eye ps/2 - kb 10 éves
Logitech M-SBF90 - Ez is valami régi darabHa venni akarok újat tudni szeretném melyiket érdemes.
Kb 15 egérből amit megnéztem 2 volt optikai görgős...Válaszokat előre is köszönöm mindenkinek.
-
törölt tag
Ma megnéztem én hogy állok EZ alapján a leírás alapján egérdriver ügyben. Hát.. elég röhelyes a kép
Azt mondják beleszól az egér pontosságába, ha ott maradnak a régi egérpiszkok és/vagy töröljük őket.
-
atidzsiforc
őstag
válasz fntastic #35362 üzenetére
legjobb megoldas talp problemara h veszel egy kis felragaszthato ptfe teflont, pl itt a topikban jaffa 2843-tol, es kb egy eletre van eleg talpad. muanyagpad vs szovetpad temat sztem furkeszd ki a ravalo topikban az ottani illetekesek biztos jobban vagjak a szitut mint en.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Razer szakértőktől kérdezném hogy a RAZER DeathAdder 2013, és a Chroma közt van-e különbség azon kívül, hogy a Chroma-nak lehet állítani a színeit? Azért nem szeretném a 2013-as mert zölden világít, és nálam minden szinte fekete-piros színben van, Gép ( belül kívül ) bill, Headset stb.
Olvastam hogy ugyanaz az optikai szenzor van benne a Chroma-ba, esetleg kapcsolók téren van különbség?
Előre is köszi -
fntastic
aktív tag
usb hack nélküli kéne mindenképpen, hogy menjen az 500hz, ezért nem vettem bele a többi egeret amit felsoroltál, a Salmosa meg már túl kicsi lenne palm-os fogáshoz
ha a szenzor jobb akkor szerintem maradok a Logitech-nél
szóval akkor a G100s-re is kellene spéci talp? akkor meg mehet műanyag pad nem? és akk a talpakat cserélniZowie-ből mit lehet venni ilyen áron?
-
izee
őstag
válasz atidzsiforc #35357 üzenetére
Nem olvastam vissza
Identicalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
Vanir
veterán
-
félisten
Sziasztok!
Van egy MS WMO 1.1A USB egerem.
Hibátlan, leszámítva, hogy hiányzik a felső burkolata - megrágta a köcsög kutya.Szerintetek hol tudok rá szerezni ilyen fedelet?
Létezik esetleg valami kínai hamisítvány, ami alkatrész kompatibilis vele?
Legrosszabb esetben használtan vezsek egyet, csak az nem lesz olyan szép új állapotú, mint amilyen nekem volt.
Esetleg más olcsó hasonló karakterisztikájú egér is szóba jön.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
atidzsiforc
őstag
imo-khoz mx310-hez meg mx518-hoz kell usb hack [link]
fntastic (#35353): en 4 evig hasznaltam egy goliathus speedet, konkretan laposra kopott mar kb a textilfelulet rajta Ha muanyagpadot veszel, az meg a talpat fogja kajalni, szoval valamit mindenkeppen cserelgetni fogsz.
talpakrol: a g100s gyari talpai sztem nem tul jok, + a szenzort korulolelo darab kb gumibol van, instant levetel. kanam meg nem volt arrol gozom sincs
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Megjott a g302. Holnap tesztelem élesbe, mert ma meg utaznom kell.
-
scream
veterán
Sziasztok!
Esetleg nem tudja valaki, hogy G400-hoz honnan tudnék szerezni görgőt? Sajnos letört az egyik bütyke
-
izee
őstag
válasz fntastic #35353 üzenetére
+intellimouse-ok, mx310, salmosa mini, talán mx518 belefér ebayről. Csak azért mondom, mert az i-cafet is onnan hozzák a magyarok vagy onnan veheted meg.
G100s (sokkal) jobb szenzoros a 2 közül, ennyit tudok. Apróról meg a témaösszefoglaló egerei után nézhetsz ha akarsz. zowiera is lecsaphattál volnaIdenticalness is the tendency to propagate to collaborate and to interact only with people who are very very very very very much like you. Epitome of this is the selfie. https://www.youtube.com/watch?v=dmXcjvL9VSc&t=39m45s
-
fntastic
aktív tag
válasz fntastic #35344 üzenetére
Akkor leegyszerűsítem, úgy néztem csak két modelt lehet kb. kapni ilyen áron (6k, aztán még marad pénz vmi egérpadra): Logitech G100s vagy SteelSeries Kana i-Cafe
Melyiknek jobb a szenzora/talpa/kapcsolói/kevesebb inputlag?
És milyen egérpad legyen alá? Qck+ vagy vmi nemtextil (hogy tovább bírja esetleg, textil elhasználódik nálam 1-2 év alatt) -
törölt tag
szép! én úgy tervezem felújítani a Razer DB3G-t, hogy eBayen, aliexpressen, stb lehet kapni szinte milliméterre ugyanolyan kínai egypálcás klónjait, amiket kibelezek - kicsit reszelek rajta, ha kell - és rámegy a DB3G alja részére. a gumis felső burkolat kicsit karcos, kopottas illetve az oldalsó gumicsíkok sárgultak be és rongyolódtak picit. a japán Omronok se maradhatnak ki belőle...
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Ezekről az egerekről van tapasztalat vagy vélemény a gyári spec alapján?
Üdv:Viktor
-
bbdzyx
senior tag
válasz fntastic #35344 üzenetére
szerk.: upsz, az első sorodat átugrotta a szemem.
Pár napja hoztam meg a Zowie FK2 + Qck Heavy párosomat, mert már cserélni kellett a régi kombót (legutoljára egy Kana V2 járt nálam, de eltörtem + öreg, korai generációs Qck+). Idáig tökéletesen meg vagyok vele elégedve.
Enotus-al és MouseTesterrel is levizsgáztattam. Szvsz egy enyhe smoothing sajnos van benne, a legtöbb netes teszt állításával ellentétben. Jitter nulla, az acceleration pedig elhanyagolható.
Az állítólagos (technikailag elvileg azonban kimutatható) click latencyből pedig éles bevetésen (CSGO) semmi sem érzékelhető, ezt kipróbáltam mind a 120Hz-es BenQ-n, mind pedig a 60Hz-es laptopomon.
Pár napig még nyúzom tovább és összedobok egy részletes review-t, magyar nyelven úgysem nagyon találni.
[ Szerkesztve ]
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
fntastic
aktív tag
Keresnék minél olcsóbban (10k körül mondjuk) egér+egérpad kombót.
Szempontok:
kb. palm grip-es fogás, szóval ne mini egér legyen, közepes-nagy már jó
400 vagy 800 dpi-n használnám
usb hack ne kelljen hozzá, hogy 500Hz menjen
plug n play működés jó lenne, semmi tweak/fw stb. nem kéne
jó ha van rajta plusz gomb bal oldalt 1-2 mondjuk (de nem létszükség)
jó talpai legyenek (nem akarom cserélni)
jó kapcsolói legyenek (szintén nem akarom cserélni)
hw mouse accel ne legyen
jó szenzora legyen természetesenegérpadból eddig textiljeim voltak, de nyitott vagyok másmilyenre is, azért szeretnék együtt venni, hogy passzoljanak (h az egér talphoz pl. menjen a felület)
ebay-ről is megvásárolom, ha úgy van persze
-
ati888
senior tag
Hello!
Ha valaki rendel ebayről g402-g502 vagy hasonló egeret lehet beszállnék így a szállítás feleződne.
Ati
-
Qlty
tag
válasz kemotox #35328 üzenetére
Jobban utánajártam a dolgoknak és leírom hátha úgy gondolná más is hogy rendel gamer egeret az Amazonról. Sajnos kár volt előre örülni ugyanis a G400S amit 29 Fontért (kb: 12e Ft) hirdettek, az egy Kaliforniai cég forgalmazza és Angliába 4 Fontért (kb: 1600FT!!) szállított volna is, azonban Magyarisztánba természetesen nem szállít...Egy angliai cég már drágábban forgalmaz 39 Fontért (kb: 16e FT) , de irgalmatlan drágán 30 Fontért (kb: 12e FT) szállít nemes honunkba, bezzeg a sokkal távolabb lévő Görögországba csak 20 Fontért (kb 8e Ft) szállít...
Valakinek vmi ötlete hogy G400, G400S -t honnan lehetne újonnan vételezni?[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Hölgyek/Urak!
Irodai munkára, alkalmi játékra keresek tartós, vezetékes egeret, három gomb elég, jó masszív legyen, és méretes, tehát nem az a laptophoz való fajta amelyik eltűnik az ember tenyerében. Három gomb nekem bőségesen elég, milyet nézzek?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
pubi071
csendes tag
Sziasztok.Játékra szeretnék egeret.Olyan 20.000Ft-ig szánnék rá. Valakinek valami őtlete?
Esetleg vélemény erről az egérről?---http://www.pixel.hu/katalogus.php?termek=1813-mionix-naos-8200-lezeres
-
SunMount3r
nagyúr
A "szerényebb", meg a "design-osabb" szerintem itt egyik irányba sem állja meg a helyét. Én pont fordítva gondolom: kinézet ügyileg inkább a G400-asok (és elődei) voltak ízlésésen design-osak a másik oldalról pedig ép, hogy a G402-nek és társainak van oka "szerénykedni" a túlzásba vitt és nem is túl eredeti "gamerkülsősködés" miatt. Mindezek mellett (és ezek olvasatában) maximálisan egyetértek veled, visszafordítva bár de ugyan arról beszélünk.
[ Szerkesztve ]
-
kemotox
addikt
Nyilván haladnak a korral, és modernebb, futurisztikusabb dizájnnal állnak elő, de az a csíkozott G dolog amit a G széria elején csináltak, háát. Furcsa. Habár nekem személy szerint a G302-402-502 kinézete sem jön be 100%-osan, de sokkal egyedibb, stílusosabb.
Nekem is jobban bejönnek a klasszikus, gömbölyded Logi egerek kinézetei. A G400 forma számomra mai a napig a legkényelmesebb dolog amit valaha fogtam. Persze két nagy cickót még kényelmesebb fogni, de most egerek között értem, hogy a legkényelmesebb -
Qlty
tag
válasz kemotox #35330 üzenetére
Nekem úgy jön le, hogy a logi is megpróbál egy kicsit designosabb, "razeresebb" útra térni, a már megszokott robosztus "egyben van" kinézet helyett. pl: MX518 ami kb örök élet meg egy nap, ellenben ugye a G402 vel ami szvsz inkább optikai tuning db + egy rakás haszontalan marketing szöveg lesz mint tartós elpusztíthatatlan kivitel. De ez a jövő zenéje, és ne így legyen! Én maradnék egy jól bevált szériánál még ha régebbi és mai szemmel szerényebb megjelenésű is...
-
Qlty
tag
válasz Chappy #35324 üzenetére
Én is G400S-el szemezgetek, de még a sima G400 is megfelelne de sajnos már nem kapok sehol. G402-t még nem merek venni, szvsz túl új és kiforratlan, tapasztalatok meg még alig vannak az előző kettő bevált darabbal szemben. (A Razerekkel nagyon befaragtam) Most az amazon angol oldaláról néztem hogy simán hozzá lehetne jutni 29 fontért pár nap szállítással, és még vám sincs. De a garancia engem is érdekelne...
[ Szerkesztve ]
-
dobragab
addikt
válasz Chappy #35324 üzenetére
Erről nem tudok biztosat mondani. Logitech supportja híresen jó, többen is mondták, hogy ebay-es egeret is garizták, de olyat is hallottam nemrég, hogy válaszra se méltatták az illetőt. Mondjuk G400s nem az a meghibásodós fajta.
-
dobragab
addikt
válasz Chappy #35322 üzenetére
Én GM-M6800-ról váltottam G400s-re, mert a Giga annak a koppintása. Bár fogásra egy kicsit különböznek, palm-ra nyugodt szívvel ajánlom. DA is jó, de az teljesen más forma. Imperator felejtős.
Még G402 jöhet szóba, a fogása eléggé hasonlít a G400s-re. Csak hát drágább.
Ja és ez mind, amelyik megtetszik.
-
Chappy
tag
Lehet már 100x volt, de nem találom sajnos (threadet követni nem egyszerű itt). Szóval vettem egy Gigabyte M6800-at jópár hónapja (20 percen belül kellett egér, mert az előző becsődőlt, látatlanba rohanva meg nem akartam drágát venni), viszont most szeretnék valami értelmeset venni. Az M6800 formára tökéletes, nagyon bejön. Ez melyik jobbfajta egér koppintása? Mit ajánlotok, A Razer DeathAdder, Razer Imperator vagy a G400s-t? Sajnos a bestbyte/mediamarkt siralmas kipróbálható kínálatban. Az egér elsősorban CS-hez kell, meg amúgy munkára, 12-13 cm-es kategória lenne jó (palm grip). Esetleg pesten tudtok még valami helyet, ahol ki lehet próbálni sokfélét? Vagy játszak "szemetet" és rendeljem meg neten kiszállítással, és ha nem jön be, akkor 14 napon belül visszaviszem, és ezt addig játszom, amíg be nem jön? Sajnos most nem tudok jobb alternatívát.
-
nyunyu
félisten
Ezek szerint anno osszekevertem az 1.0-at meg a 2.0-t.
Ugy emlekeztem, hogy az elso drotnelkuli verzio kb. a 2.0-val egyszerre jelent meg, de ezek szerint nem a 2.0 formajat orokolte, hanem az 1.0-t.
Meg ezek szerint az IMO 1.x az IME 2.x szimmetrikus tesoja, nem az eredetie.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
törölt tag
válasz atidzsiforc #35319 üzenetére
De mi az hogy szinte az összes IME szinte igen stabil, és nagyon jó egér, aztán a 2.0 meg vacak
-
Vanir
veterán
válasz bigwolf277 #35311 üzenetére
Igen, úgy tudom, hogy a Naos valóban markosabb fogású.
-
nyunyu
félisten
válasz SunMount3r #35284 üzenetére
Tudtok olyan programot amivel egy sima 3 gombos egérnél is be lehet állítani, hogy mondjuk a scroll click a "link megnyitása új lapon" funkciót hozza elő egy kattintásra?
Ha szokasos Mouse3 eventet kuld a gorgo gombja azt kb. mindegyik bongeszo uj fulon vagy lapon megnyitaskent kezeli.
Kb. az IE6 volt az utolso, amiben meg nem volt ilyen feature.Ha meg nem Mouse3-at kuld, akkor AHK, aztan egybol Mouse3-at fog kuldeni.
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
bigwolf277
csendes tag
Már egy párszor írtam be és kaptam rá válaszokat de még így se tudtam eldönteni hogy melyik egeret érdemes megvenni. Én inkább csak WOT-ozok úgyhogy a két oldalsó gomb az fontos nem szeretem a karmos egereket igaz most egy CM inferno-m van de lassan kileheli a lelkét vele úgymond megvoltam elégedve igaz talán a mérete cseppet kicsinek tűnt. Eddig amit néztem és tényleg jó fogása volt az a speedlink decus. Fogásra már teszteltem a roccat pure, a razer deathadder valamint a logitech egereket és nem nagyon jöttek be talán még a g502 fogása nem volt annyira idegen.
-
Vanir
veterán
válasz bigwolf277 #35308 üzenetére
Az, hogy ennyiért sokkal jobbat is vehetsz.
De ha elmondod nekünk, hogy milyen fogással használod az egeret, hány gombra van szükséged, miket játszol, satöbbi, akkor könnyebben segíthetünk. -
bigwolf277
csendes tag
sziasztok erről mi a véleményetek ? Sharkoon DarkGlider
-
rdanii13
tag
Helló!
Van egy Trust GXT 25 egerem, mai nap feltűnt hogy összevissza ugrál folyamatosan a kurzor, nem tudom 1 helybe tartani.. Elküldöm garanciába, az lenne a kérdésem hogy milyen egérre cseréltessem ki? Nem játszok sokat, csak ha igen akkor viszonylag normális legyen az egér..(cod2, cod4, farcry) Max 6ezer forintig gondoltam, és lehetőleg olyat ami pcx-en is van mert oda szól a garancia -
törölt tag
teaser: egy barátom nekem adta már nem használt, kicsit viseltes, de ~hibátlanul működő (kicsit besülyedt a bal gomb nyomáspontja) Razer Diamondback 3G a közeljövőben újjászülethet. ez lenne az első komolyabb egerem és ugyan kicsi a kezem, a Razer meg testes, mégis olyan, mintha pontosan az én kezem alá találták volna ki palm grippel!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Path of Exile 2
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- Volkswagen Passat 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest