Új hozzászólás Aktív témák

  • bakerman

    csendes tag

    Ahoj,

    Megrágós kérdésem van amire eddig még nem találtam kielégítő választ, pls help.
    Alapszituáció: kell egér. a pc munkaeszköz, csak light gaming, de sokat ülök monitor előtt. átlagos méretű kezem van, fogás valahol claw és fingertip grip között => egy nem túl nagy egeret keresünk. Nem szentírás, de ha lehet ne fényes borítás, talán a gumírozott lenne preferált. Ha lehet 3 gomb, nem több nem kevesebb (na jó, max dpi állító, mert az kb megúszhatatlan). Nem vágyom a lehető legjobbra, felőlem belépőmodell is lehet ha tudja amit szeretnék és van minőségérzet, és legalább remélni lehet tartósságot. Keret úgy 10k körül.
    Első blikkre nekem egy ilyen lista jött össze: WMO 1.1, Logi G100s (vagy még mindig szeret hamar kipurcanni?), SS Kinzu v3 , Razer Salmosa / Abyssus.
    És itt jön a lényeg: LEGYEN HALK (a klikk).
    Akármennyit olvasgatok a témában itt általában megáll a tudomány. Nem hiszem hogy ez ennyire szubjektív dolog lenne, vagy ennyire nem érdekel senkit. Itt jön a képbe a közösség.
    Kezdetnek pár dolog amit sikerült összeszednem: Pixel-es próba szerint a Kinzu v3 a leghalkabb az ott kipróbálható mezőnyből, forma is tetszik. A Kana nekem kiesni látszik (pedig szimpi, a +2 gomb ellenére) mert írták valahol hogy baromi hangos a klikkje.
    Szóval mit tudunk ezekről hang szempontjából? Van még jelölt esetleg amit kihagytam? Melyiket ajánlanátok a fent említett szempontok alapján? A japán Omronok milyen hangosak?
    Segítsetek!

Új hozzászólás Aktív témák