Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    válasz pete_21 #10230 üzenetére

    Razer driver-ekben benne van az accel kikapcsolása. (Egyébként a Razer-eken kívül a legtöbb egérhez teljesen fölösleges a driver.)

    Ha nem Razer-ed van, akkor mousefix.reg kell. Már van olyan is, ami Win7 alatt is működik.
    Ezt szedd le, a *.rar-ban lesz egy mappában. Olvasd el a *.txt-t is, hasznos lehet.
    Ha van a gépeden CS 1.6, akkor nézd meg, ott lesz a legdrasztikusabb a változás (másban is lehet majd jócskán érezni a különbséget, de a legszembetűnőbben CS-ben).

    -------------------------------------------------------------------------

    fi:zi'k:

    Hozzáértőbb emberek osztják. Már ha komoly FPS-gaming/kompromisszumok nélküli precizitás a cél. A legdrágább egér, amiért pénzt kiadnék, az a DeathAdder v2. Azon kívül (a ~12k-s SS Ikari Optical-t leszámítva) 10k-ig vannak jó gamer egerek.
    Lézeresek közül eddig eggyel találkoztam, amivel valamennyire lehetett lőni is, az az 1000 dpi-s Microsoft Laser Mouse 6000 első szériája volt. Persze az sem a csúcs, de az legalább már használható. Szokták ajnározni még az SS Xai-t, engem nem győzött meg (és még az ára is nevetséges). :(

    Lájzer ™-szenzorok alapvetően nem tolerálják úgy a nagy sebességű rántásokat.
    1800 dpi fölött pedig már csak parasztvakítás a felbontás.
    Az is tény, hogy a legtöbb optikai/infra, de még lájzeres™ egér is jobban teljesít visszavett felbontással (400/450/800/900/1000/1200 dpi) - precízebbek, javul a malfunction rate-jük, netán kisebb a LOD-juk.
    Én csak jót akarok neked.

    [ Szerkesztve ]

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 21k + FOXPOST, 60 db Cherry MX1A Red kapcsolóval 25k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák