Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Miután bejelentkeztem a teflon talpas kérdéssel, szegény Asus Spatha úgy gondolta ideje nyugdíjba vonulni, mert teljesen kettészakadt az ujjtartó része.
Sok évet kiszolgált, alapból használtan vettem és kábelesen nagyon szerettem. Vezetéknélküli módban volt egy bug -ja, hogy lemerült anélkül is az éjszaka folyamán, hogy nem volt használva.Nem volt nagy lendületem egeret vadászni, ezelött G502 -m volt és van itthon másik gépnél egy G502X is, de nem voltam lenyűgözve a minőségétől soha, így mondom a kommersz vonalon elindulva gyors rendeltem egy Basilisk V3 -t. Szállítással együtt 20k alatt megúsztam.
Nekem sokkal jobban bejön az anyaghasználata és a minősége is jobbnak hat, ami furcsa a Spatha után, hogy melegszik eléggé a tenyerem alatt. Vagy a világítás vagy a más felület teszi, majd még kiderítem.
Egyelőre jó vételnek tűnik, ha kihúzza 2-3 évet ennyiért, már elégedett leszek.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
-
ricshard444
veterán
Ilyen csoda alá kellenének mindenféle formák.
Szétnézek akkor ilyen oldalakon, mert magyarban semmi érdemlegeset nem találtam.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Ha jól rémlik valaki aprón árult méretre vágott teflon talpakat régen igaz?
Meg tudja nekem valaki mondani ki volt az, illetve foglalkozik -e még ilyesmivel?Emiatt nem váltanám még le az egerem, ha lehetséges.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz ribizly #65323 üzenetére
A 2 gombjával nem túl testreszabható. Sok funkciót használok egérről, ez a problémám. Ha nem így lenne, akkor már valószínűleg megoldódott volna ez a probléma. Ha nagyon nem tudom megszeretni, akkor mindenképp kipróbálom vagy a Rival-t vagy a Mionix egyikét.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Sikerült pár napot nyúznom a Roccat Tyon-t.
Elődje egy Logitech G502 volt. Mind a kettő prémium kategóriába esik árazásban, ezért nem leszek minden téren elégedett a következő sorokban.
Szenzor: erre nem tudok gépi pontosság szinten kitérni, mert azt kell mondjam, hogy tökéletesen jó a G502 szenzora után ez a "nem ajánlott lézer", semmi problémát nem tapasztaltam vele. Pontos, gyors, nincs akadás vagy ugrás, begyorsulás, minden megy ahogy annak lennie kell.
Fogás:
Sokkal nagyobb, mint a G502, nem olyan direkt fogást igényel, mint az. Az első nap olyan "előző generációs" érzésem volt, mert a G500-hoz tudnám legjobban hasonlítani. Hozzászoktam így pár nap után, de még mindig magasabbnak érzem a kelleténél, de azt pedig nem kompenzálja a kényelme vagy inkább a minősége, de erre még kitérek a következő pontban. Sok gombos egér, így nem lehet minden jó helyen, a jobb oldali gombokra nem tudok egyelőre ráállni, de nem is kell, mert van Switch gomb, ami mégegyszer annyi funkciót ad a kényelmesen használható gombokhoz.
Minőség/használat:
A G502-t nem éreztem prémiumnak a SS Sensei után (ennek az oldalsó gombjai voltak nagyon gyérek). Olyan középkategóriásnak hatott a klikkelés érzete, de ami a legjobban zavart, az az ott használt műanyag. Volt holtjáték, berezonált, ha hozzátapadt az ujjam ha levettem róla, abszolút nem ezt vártam. A Tyon még ezt is sikeresen túlszárnyalta. Az egész ház olyan középkategória feelinget sugároz minden téren. A klikk bár nem tapad az ujjamhoz, de kicsit "rezonál", lenyomáskor még a G502 szintjét sem hozza, ahogy a többi gomb is teljes mértékben átlagos.
Bár a felülete nem csúszkál, de fényes mivoltából hozzájön az izzadás, amit a világítás hője csak felerősít.
Az "analóg" gomb effektív hasznát én nem láttam még játékban, de minőségre ez a csúcspont az egéren, ahogy G502-nél az odalsó 2 gomb.
A görgő egy gumival bevont műanyag kerék. Jól elkülönülnek a recék, kellemes érzés használni, ez azért jobb, mint a Sensei-n volt. Bár én még mindig a Logitech 2 állású görgőjére esküszök. Minőségben nincs párja. Annyi a szerencséje a Tyon-nek, hogy ez az analóg csodagomb felváltja a szabadon futó módot internetezés közben. A súlyát még szoknom kell, mert jóval könnyebbnek hat, mint az 502, talán ezért is érzem üresnek kicsit. Megszoktam, hogy nagy súlyokkal dolgozom egész nap a kondi mellett is és nem árt, ha tudom van a kezem alatt valami.Szoftver és világítás:
Tudjuk le elöbb a világítást. Ha az nem lenne, akkor elég nagyot zuhanna a "prémium" érzés ránézésre. Szép, minőségi a kivitelezése, de az effektek amiket tud elég szegényesek és akadozósak. Nincs sem "Waves" sem pedig "Flow" effekt (névben van, gyakorlatban nincs) ami mondjuk a barátom Razer Mamba TE-n ott van és tényleg látványos. Ami nem úgy néz ki, mintha akadna a program vagy váltogatnál egy kapcsolót az egyedül a "Breathing", amit szerintem minden világító egér tud, ezt egy firmware vagy szoftver frissítéssel könnyen meglehetne oldani, mert nem látom akadályát, az más kérdés, hogy a Roccat láthatóan nem foglalkozik ezzel.
A szoftverben minden beállítható ami kell egy egérhez, egyedül a UI sok éves kinézetébe tudnék belekötni, de amennyit jár majd az ember a beállítása utána a programban az max a világítás állítgatása.Nem egy kimondottan FPS egér, de ezt a sok gomb és a mérete szerintem el is árulja. Az új ára 30 körül mozog, a G502-jé pedig 22, véleményem szerint egyik sem ér annyit amennyit kérnek érte, persze a Tyon főleg nem, ha már összességében nem olyan jó, mint a G502.
Rival 700-t néztem sokáig, de kevés a gombja és a rezgőmotor csak 4 játékot támogat, amikkel egyáltalán nem játszok. Aztán ott volt a régi szerelem a Naos 7000, de hiába kényelmes, ha a fogási stílusára nem lenne az igazi.
Teljesen tanácstalan vagyok, hogy mi hozná az általam elvárt összerakási és használati minőséget, talán még nem létezik ez az egér, de annyi biztos, hogy ezután messze elkerülöm a bolti árakat, mert többszörösen csalódtam a drága egerek minőségében mind itthon, mind a környezetemben lévő egereknél.Kellene egy Sensei klikk érzésű, G502 fogással megáldott, Naos féle kisujj tartóval szerelt, 4-6 programozható gombbal született rágcsáló. Egyelőre megtartom a Tyon-t, mert most elfogyott a lendület, hogy merre is léphetnék.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz #25157120 #65199 üzenetére
Én holnap veszem át a Roccat Tyon-t a G502 után, végigtapiztam sok egeret és rá kellett jönnöm, hogy fps-re ez a formavilág kell nekem, de sok gomb is minden máshoz. Jól tudom, hogy nincs az ajánlottak között, de kiderül mennyire jó vagy rossz ezután.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz #16939776 #64539 üzenetére
Én G500-ról váltottam G502-re. Az 502-s fogása sokkal jobban kézreállt FPS játékokhoz, viszont hosszútávon nem olyan kategóriát képvisel, hogy na én most ráfektetem a kezem pihenni. Viszont pontosabb a szenzor és az oldalsó gombok minősége is sokkal jobb, ahogy a görgő is. Összességében viszont mégsem adta vissza azt a prémium egér érzetet, amit a G500 képviselt nekem, igaz volt egy Sensei-m is a kettő között, ami meg aztán összerakási minőségre verte mindkettőt.
Én pedig kezdhetem elölről az egész keresést, mert a Rival 700 csak 4 játéknál tud rezegni, én meg hülye fejjel azthittem mindenre belőhető.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
A G500 sokkal gagyibbnak hatott a maga vékony görgőjével és nem mellesleg brutálisan lötyögött a környezetemben mindenkinek, az enyémnek ez is lett a halála.
Sokkal minőségibb a hatása szerintem, mint ami volt itt Sensei, Imperator, Mamba triónak. Nem olyan elkülönülők az akadások, de jobban bejött. Csak elmondtam a véleményem, mivel ilyen tulajt kérdezett. Nem vagyok igénytelen, sőt, imádom a minőségi cuccokat és tényleg bevált.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz Beast007 #64476 üzenetére
Túltolt téma, az enyémnek semmi gondja, a kapcsolós megoldás minimális holtjátékkal jár, de én még egyszer sem kapcsoltam félre vele, igaz már 8 éve ilyen görgőt használok. Hangra sem gond. Szeretem, bár a G502 nem a kedvencem, idén cserélem is.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Sziasztok!
Érdeklődnék a Rival 500/700 féle vibra technikáról, hogy miféle is a valóságban. Ugyanúgy működik, mint egy gamepad? Lövés, robbanás, esetleg valami képesség feltöltődöttség jelző? Úgy látom a szenzorja bőven rendben van (továbbfejlesztett G502?)
Vagy 15 éve várok ilyen egérre és a G502-m kezd kikopni, az idei csere érik neki. Illetve ennek a kettő Rival modellnek milyen a klikkje? Mert a G502-nek roppant gagyi még a mai napig is a SS Sensei után. Megköszönném, ha magyarul írni valaki pár mondatot ezekről.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Sziasztok!
Mennyit érhet egy néha duplán klikkelő Razer Naga? Hibátlan állapotban van ezen felül, aztán meg kellene hirdetnem, de nem tudom mennyiért.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
-
ricshard444
veterán
válasz jaffa 2843 #32563 üzenetére
Nyilván nem könnyű és az is közrejátszik a csuklófájásban, de a kialakítása miatt hat kicsinek az egész, kiírtja a hosszútávú kényelmet, mert nem tudok rendesen elhelyezkedni rajta.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Mostanság van időm, relatíve hosszú időket játszani G502 -vel. Azt kell, hogy mondjam egyértelműen kicsi ez az egér. Megfájdul a csuklóm és fáj a tenyerem tőle pár óra után. A Sensei lehet nem volt ennyire ergonómikus a 2 kezes kivitelezésének köszönhetően, de sokkal jobb volt hoszútávon.
Az vitathatatlan, hogy nagyon jól kontrollálható a cuccos, de nem jó érzés a kezemnekVannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz jaffa 2843 #31547 üzenetére
Évek óta Win 8 -t használok, mi a gond az egérkezelésével?
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz HoReSz1975 #31541 üzenetére
Szegény Sensei Nálad nem kezdett el kopni vagy pattogni sehol?
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz jaffa 2843 #31484 üzenetére
Ha rászánnád magad erre a váltásra, én szívesen olvasnám a véleményed G502 -höz viszonyítva
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz jaffa 2843 #31482 üzenetére
Sosem lesz a szívetek csücske az Avago 9500 és 9800
G402 -t nem tervezel beszerezni?
Vannak dolgok...
-
-
ricshard444
veterán
Ennyi Roccat ajánlás nem volt az elmúlt 30k hozzászólás alatt
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #31401 üzenetére
- 1x "róla", nem bölcs dolog szerkesztgetni a kommentet utólagos elolvasás nélkül
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz Benir8 #31400 üzenetére
Itt nem fognak nyugodt szívvel ilyen egereket ajánlani, nézz véleményeket és ha bejön, akkor vedd meg, legalább írsz róla valamit róla.
Én inkább apróról néznék egy Steelseries, Logitech vagy valami hasonlóan ajánlott egeret.
Lehet, hogy használtak és nem világítanak, de kifoghatóak nagyon szép példányok és sokkal többet érnek, mint ezek a Genius és Gigabyte csodák.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
-
ricshard444
veterán
válasz Lanash #31377 üzenetére
A HEX az Moba és RPG egér.
Volt itt is Naga, de nem jött be. A barátom elvan vele, de eddig csak teszkós egerei voltak.
Mad Catz -t nem ajánlják a kollégák, a Corsair M95 -t pedig egy kolléga nagyon szereti és ajánlja. Ez a helyzet a sok gombos egerekkel a fórumon, "sajnos" nem túl elterjedtek.Én talán a Corsair -t venném, de nem tudom mennyire esnek kézre a gombok.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz jaffa 2843 #31314 üzenetére
Nem csodálom, sokaknak ez az álma.
Nekem egy Sensei kinézetű, de mégis inkább jobb kezes, 3 oldalsó gombbal és dönthető görgővel + G502 szenzorral és nem pattogó felülettel, szép álmok
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
-
ricshard444
veterán
válasz Cingáriusz #31134 üzenetére
A Mamba túlárazott és sok az elégedetlen ember, a Corsair relatíve új márka itt a topikban, Zack kolléga az M95-je után bátran ajánlja őket.
A neten is jó a visszhangja az M65-nek vagy ott a G402, aminek jobb az érzékelőke, de minőségre biztos nem éri el a Corsair-t.Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz Cingáriusz #31128 üzenetére
Az uj Logitech -k minosegre nem erik el a G500 -t, nehez kerdes. Neztel ki valamit?
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
-
ricshard444
veterán
válasz CptAdamica #31023 üzenetére
Ilyen pontossággal élvezet csuklóból játszani, de 3000 fölé nem megyek én sem. Ha célozni kell, akkor pedig megpróbálom elérni a Sniper gombot
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Mostanság akadt időm kicsit játszani. Battlefield-s kedvemben voltam és azt kell mondjam, hogy hihetetlen jól teljesít a G502 játék alatt.
Szóval szídtam az összeszerelési minőségét és a minőségérzetét, ezt még mindig így gondolom, hogy ennyi pénzért botrány, de azt kell, hogy mondjam: játék alatt ilyen pontosságban és kényelemben még nem volt részem. Visszahoztam a G500-t, hogy megbizonyosodjak róla, valóban jobb e a G502, és igen, gondolkodás nélkül ez az igazi.
Sanszosan a lézeres egerek nem szeretik a Steelseries 5L egérpadom, mert nem voltak ilyen jók és pontosak, mint ez, főleg magas DPI mellett.Mostanság 2800 DPI mellett játszom és tényleg nincs egy rossz mozdulata sem a szenzornak.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz BoneDragon #30971 üzenetére
Megszokható, csak vannak pillanatok, amikor többre vágyik tőle az ember
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #30960 üzenetére
Nem igazán jött be esztétikailag a rikító színű kis gumi
Gyakorlatban persze működött: megfelelő helyre betolva jelentősen minőségibb / puhább és átmenetesebb / a klikkelés, a hangok és a rezgés is teljesen megszűnik ezzel. Ennyi lenne a Logitech-nek is
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz BoneDragon #30959 üzenetére
Már rajta vagyok az ügyön, majd jelentek, hogy sikerült e.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz CptAdamica #30956 üzenetére
Nálam ilyen van:
Ha így van rajta a kezem és hirtelen leveszem az ujjam, akkor a holtjáték miatt feljön az ujjammal és megütközik. Élőben persze hangosabb. Ha úgy kattintgatok, mint te a videóban, akkor itt sincs semmi probléma.
Egyébként kösziVannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz CptAdamica #30953 üzenetére
Eszembe jutott már, de őszintén nem tudom, hogy mi lehetne az alternatíva.
Amiket nézegettem, azokkal mind találkoztam már élőben, egyedül a Mad Catz-cel nem, de erősen kétlem, hogy kellene olyan.
Nem kibírhatatlanul rossz, csak idegesítő, hogy ennyi pénzért ilyet adnak. Ha a klikkelés minőségén tudnék valahogy javítani, már azt mondom, hogy simán vállalható.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz BoneDragon #30949 üzenetére
Az is a gondja, hogy nincs rajta gumi, így izzadt ujjal szinte lehetetlen ezt a nehéz görgőt forgatni.
Rezgés alatt az utólagos rezonanciát értem, mióta előre raktam a súlyokat, azóta 15-ből 1x csinálja, ezt 70%-s arány javulás az üres egérhez képest.
Emeld fel elölről a klikkeket, arra a hangra gondolok, mikor az odatapadt ujj + holtjáték hangjáról beszélek.Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz TTomax #30945 üzenetére
Itt nem rezonál jobban, mint a G500.
Ha előre teszem a súlyt, akkor csillapodik a legjobban az utólagos rezgés, a füleknek az a gondja, hogy van fölfelé holtjátéka és a tapadt ujj + holtjáték = szomorú felhasználó.
Igazából megoldható lenne egy kis gumidarabbal, de ezért nem szedem szét a pár napos egeret...Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #30939 üzenetére
Ami a vicc, hogy minél több a súly, annál kisebb az "utórezgés" és a pengés , de egy alapból izmosabb egérbe még pakolgasson az ember azért súlyokat, hogy kiküszöbölje a gyártó bénázását?
Felháborodtam kicsit igen, mert kötelezővé teszi az etetést, hogy egy maszívabb, a minőség illúzióját keltő egeret kapjak.
Kénytelen vagyok nyilván, de ez vicces akkor is.[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Akármihez nyúlok az egéren, odatapad az ujjamhoz és peng egyet, ha leveszem róla: a klikkek, a görgő váltója, a görgő is zörgős és lötyögős.
Hihetetlenül nem érzem a minőséget, egyszerűen egy 5k-s egéren minőségibb a klikk érzése.
Fülessel használva nincs vele gond, persze úgy is érezni, hogy nem egy Sensei, de levéve borzalmas használati zörgést élek át.Hogyan meri kiadni a Logitech a vezetékes zászlóshajót ilyen förtelem összerakási minőséggel?
A tesztek meg dobálják rá a 10/10 és 9.5-t, hogy ezaz emberek, vegyétek, kitűnő ez a cucc.A szenzor nem minden szvsz.., ha a kattolás után apró kis rezgés van még 1 másodpercig, az esetek 70%-ban, az minimum elgondolkodtató.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Vannak dolgok...
-
-
ricshard444
veterán
válasz BoneDragon #30870 üzenetére
Van alternatívád?
Véleményt még nem szeretnék, majd egyben, mert az első benyomás azért első, mert az nem a végleges és az valótlant tükröz összességében
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz BoneDragon #30868 üzenetére
Ha szereted a Logitech termékeket, akkor ezzel sem lesz bajod.
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz BoneDragon #30866 üzenetére
Hát nekem azt mondta a Support, hogy amikor én kérdeztem, akkor még nem tudták, hogy jön raktárra cucc, aztán hopp, mégis jött és semmi nem jár.
Ez persze csak nekem szívás, azért nektek legyen szerencsétek a vásárlással...Esti kikapcsolódás van az egérkével, megy az ismerkedés, az első benyomás pedig / szerencsére / kezd elmúlni és átfordulni az ellenkezőjébe.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #30862 üzenetére
Hú gyerekek, ebből ma nem lesz semmi, inkább adok neki 1 nap bejáratást, aztán meglátjuk...
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Megjött a G502, próbálgatom, aztán gyüvök.
Persze nem kaptam hozzá semmit, majd írok a boltnak az esetemről.
Vannak dolgok...
-
-
ricshard444
veterán
Látom le is vették az érkezési dátumot, de azt írják, hogy most szállítják az enyém a központi raktárba, így végülis tartották az 1 napos beszerzést.
Vannak dolgok...
-
-
ricshard444
veterán
válasz CptAdamica #30815 üzenetére
Nekem azt mondták, hogy csak rendelésre hozatnak, raktáron sosincs, ezért is rendeltem meg drágábban.
Vannak dolgok...
-
-
ricshard444
veterán
-
ricshard444
veterán
-
ricshard444
veterán
Rákérdeztem a boltnál a G502-s akcióról.
Nem várnak hétfőre raktárra, így nem érvényes rá az akció.
Viszont berendeltem egyet, a fene egy ott azt az 5k-t, majd visszaspórolom valahol, addig úgysem hagy nyugodni, míg ki nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
[oWn]f4te: A Logitech után a legkorrektebb egér, amivel eddig találkoztam, csak nem érzem, hogy ő lenne az igazi.
zack:
Nem sokáig bírtad a Sensei-t, én is nézegettem a Corsair-t, de valahogy nem győzött meg és itt sem ajánlották sohasem /vagy nem emlékszem/.
Remélem azért ennél már leragadszVannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
-
ricshard444
veterán
válasz ricshard444 #30657 üzenetére
Közben filccel befoltoztam a lepattant részt, mert nagyon idegesítő, hogy egy kis lyukon világít a fény + leragasztottam, hogy ne pattogjon tovább, de sajnos az éles perem miatt, nagyon nehéz feltenni gyűrődés nélkül, így van benne 1-2 hullám.
Visszavenni már nem fogom, mert akkor lehet tovább bomlik a külseje.Sok dolgot ragasztgattam már, de egeret...
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Írtam a Steelseries-nek.
Bemásoltak a szerződésükből egy általános szöveget, hogy a kifutott termékeket nem tudják biztosítani cserére, csak hasonlót küldenének.Vajon melyik modell lehet az a "hasonló" ?
Viszont szerintem felejtős, mivel kérik a számlát is, de csak Ebay-s papírokat kaptam...
[ Szerkesztve ]
Vannak dolgok...
-
ricshard444
veterán
Vannak dolgok...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.